Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Taşdelen Korusu'nda ATV macerası...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Taşdelen Korusu'nda ATV macerası...

Taşdelen Korusu'nda ATV macerası...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Taşdelen Korusu'nda ATV macerası... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen seneki ATV basın pikniğinden kalan dostluğumuzu, bugünlere taşıyan Kadir kardeşimin çok hoş bir telefon davetiyle nefis bir gün geçirdim. Yeni bir ATVclub için bizim evin çok yakınındaki Taşdelen Korusu’nda bir yer oluşturuyorlarmış...

Havanın karlı ve soğuk olmasına aldırmadan, yürümelik mesafedeki korunun yolunu tuttum...
Bir yandan kar yağarken bir yandan da zaman zaman güneş yüzünü gösteriyordu.

Ben yanlarına gelinceye kadar, onlar çadırın içinde küçük mangalda çayı koymuşlar,
keyfe keyif katacak bir günün ilk müjdesini hazırlamışlardı bile...

Tıfıl bir karyağışı ve ormanın kenarında dizi dizi atvler... Belli ki çok hareketli saatler yaşayacağız...

İçerde Kadir usta ile Hasan usta test sürüşüne çıkacağımız atvlerin son kontrollerini yapıyorlar.

İşleri biten ve yola çıkmaya hazır makineleri de Aydın kardeşimiz dışarda sıraya koyuyor.

Bu arada Hasan usta kaşla göz arası ormana gidip, bekleme sırasında mangal keyfimizin sürmesi için
ilginç bir nakliye sistemiyle bizlere yakacak odun getiriyor...

Daha büyük bir ateş için Aydın, koca bidona ver yansın ediyor ateşi... Keyif alevlerin ortasında...

Bu arada geçen zaman, havanın karlaması ve ormanın temiz ortamı acıkmalara sebep olduğundan,
bir başka mangalda tavuklar cızırdamaya başlıyor. Aç karnına atv sürmek sağlığa zararlı...

Bütün bu olup bitenleri resimlerken, arada çay keyfimi ve ufaktan da hazırlanmayı ihmal etmiyorum tabii ki...

Mahşerin dört atlısı misali veriyoruz gazı Taşdelen Korusu’nun içlerine, karlı yamaçlarına... 4. atlı ben
resim çektiğim için, her zamanki kaderimi yaşıyorum, kamera arkasındaki görünmezliğimi...

Yükseklere çıktıkça daha karlı bölgelere ulaşıyoruz. Hemen şehrin içinde böyle mükemmel bir yer olması
çok güzel, benim eve yakın olduğu için daha bir şahane durum yani...

Aslında bu kadar nispet yapar gibi bahsetmem, İstanbul’un farklı yerlerinden gelenleri kızdırmasın, çünkü buranın en güzel tarafı,
hemen aşağıdaki caddeden Kadıköy’e, Üsküdar’a, Ümraniye’ye hatta karşı tarafta Cevizlibağ’a kadar toplu taşıtların bulunması gibi bir güzelliği var.
Bas akbili, gel Taşdelen’e, bin ATV’ye...

Yoldan çıkma zamanı, atv ile azma zamanı... Kar, çamur, rampa, su birikintisi ve her ne varsa coşacak, herşey mevcut ortamda...
İtiş kakış ve ATV savaşları, çamurlama, saplama, yoldan çıkarma gayretleri... Verdik coşkuyu gitti...

Ağır abi takılan arkadaşlar da var Nuri Bey gibi... Kıyıdan olana bitene bakıyor...

Gülme komşuna gelir başına misali, birbirlerini iteleme yaparken, her ikisi de balçıklardan nasipleniyor...

Ve mücadeleden zaferle çıkış... Ben mi ne yapıyorum, olanı biteni resimliyorum, kader işte...

Motorların her zorlamalarından sonra ise rutin kontroller yapılıyor. Ortama göre dayanıklılıklarına bakılıyor...

Sık ağaçlıklı patikaların arasına dalarak maceraya tam gaz devam ediyoruz...

Her geçen zaman daha bir çamura bulanıyoruz, çamurlandıkça bunu kutluyoruz. “çak moruk!” ayaklarına yatıyoruz...

Bembeyaz kar üstünde gittiğimiz gibi vıcık vıcık çamura da gömüldük, arada dere yataklarına da daldık...
Her türlü arazi şartlarına müsait gönüllüler olarak yolumuza devam ettik.

Tam battık batıyoruz derken; yeri geldi, indik motordan, tuttuk kenarından kurtardık sudan... Bu da işin bir başka hoş tarafı...

İnsanın hammaddesinin çamur olmasından mıdır nedir, ne kadar çamur o kadar mutluluk...
Hepimiz Adem babanın torunlarıyız, çamurdan müteşekkül... Buyurun Hasan ustamız...

Sıkı bir çamur parkurundan sonra yine bir gözden geçirme motorları... Yarın öbür gün millete sıkıntı yaşatmamak için...

Zamanın nasıl akıp geçtiğini anlamadan uzaklarda Çamlıca’nın silueti görülüyor, gurup vaktinin
muhteşem manzarasında... Demek ki akşam olmuş dönme vakti...

Tadına doyamadığımız muhteşem bir günün hızlı akışında çocuksu heyecanlar yaşadık, son sevinçli pozlarımızı verip, zafer kazanan komutan edasında resimlerimizi çekip merkeze dönüyoruz... Neler yaşadığımızı küçücük ekrandan merakımıza yenilip izlemeye çalışıyoruz...

Kadir ve Hasan usta’ya, bizimle aynı heyecanla gaz açan Nuri bey kardeşime, yola çıkmadan önce bütün ikmalleri hazırlayan Aydın kardeşime çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir yapılanmanın ilk misafirlerinden biri olarak beni ağırladıkları için. Taşdelen gibi neredeyse şehir içi diyebileceğimiz bir yerde böyle bir etkinliği atv sevenlere sundukları için şükranlarımı yolluyorum. Maceracı arkadaşların da bu zevki paylaşmalarını, yaşamalarını arzu ederim. Yeni bir yapılanma olduğu için şimdilik Kadir ustamıza 053560429385, diğer organizatör kardeşimiz Ahmet’e ise 05422020396 numaralı ceplerden ya da kadiratv@hotmail.com adresinden ulaşabilirler. Herkese sevgiler, kalın sağlıcakla...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.01.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.01.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 30.01.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abijim napmışınız siz ya hard offroad bu olsa gerek süper,ama bişi söyliim 2.elde sizin motorları almam ha Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 31.01.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.01.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abicim kar kış farketmiyor valla sana. Biri seni durdursun yani Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chopper28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.01.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beni almassan yanına böyle karelerin dışında kalırsın işte Dil çıkarıyorum Çok güzel olmuş abi kıskandım valla, en kısa zamanda beraber yaparız bi atv keyfi inşallah...
Başa dön
chopper28 Çevrimdışı chopper28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 31.01.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alparslan abicim tek kelimeyle mükemmelsiniz resmen içim gitti böyle çamur falan .eminim çocuklar gibi eğlenmişsinizdir .neyse paylaşım için teşekkür ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK Alparslan abi Allah için söyle ATV sürmek çok zevkli dimi Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 31.01.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alparslan abi tebrikler Bravo Ne güzel eğlenmişsiniz Alkışlıyorum
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 31.01.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alparslan abi özlettin kendini ve güzel topiklerini Göz kırpıyorum
Atv turunu hiç karda yapmadım bu aralar bir kaçamak yapmak lazım
gerçi çektiğin karaler ve anlatımın sayesinde ordaymış gibi olduk... Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 31.01.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
byilmaz19
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERHABA ARKADAŞLAR SÜPER OLMUŞ ELİNİZE SAGLIK
BENİM EVİMDE BURAYA COK YAKIN BİZİDE KATIN ARANIZI
Başa dön
byilmaz19 Çevrimdışı byilmaz19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 31.01.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum paylaşım için teşekkürler Bravo Bravo
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 31.01.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper eylenmişsiniz paylaşım için teşekkürler... Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal