arkadaşlar bu organizasyon hakkında daha detaylı bilgi alabileceğimiz bir telefon numarası varmı bu sponsorluk masraflarının vergiden düşülmesiyle ilgili özellikle bilgi alabileceğimiz bir yer yüsde kaçı düşüyor vergiden sponsorun yaptığı harcamaların bilgisi olanlar veya bilgi alabileceğimiz kaynakların iletişim araçlarını bilenler yardımcı olur sa sevinirim
Dediğim gibi yarışmak için SPONSOR bulabilirsiniz,kendinize bir dosya hazırlayın ve firmalara sunum yapın...İkna etmemeniz için herhangi bir sebep yok..
sayın başkanım nasıl bir dosya sunsak etkiyeyici oluruz, özgeçmiş gibi bir belgeden mi bahsediyordunuz? CV gibi bisey mi?
1. sorum motosikleti onlarmı veriyor
2. sorum cbr 125 de yarışmakla 250 cup ta yarışmanın arasında yarışçı için ne avantajlar var _________________ www.motosikletkulubu.com
SATILIK HONDA CBX 750
Tarih: 31.01.2008 - 20:58 Mesaj konusu:
kont88, öncelikle senin MOTOSİKLET konusundaki becerine olan hayranlıgımı belirtmek isterim..
Yıllardır seni takip ediyorum ve mutlaka pistlerde olması gerekn birisin..Hiçbişey için GEÇ sayılmaz..
Soruna gelince:
İkisi arasında bana kalırsa eger bu ilk Pist deneyimi olacaksa, CBR 125 ile başlamak daha dogru..
Çünkü: Bir işe baştan başlamak o işi en dogru şekilde yapmamaızı saglar..
Hak verirsnizki Dünya çapındaki pilotlarda bu işe 125 cc ile başladılar ve kendilerini orda görüp,orda geliştirdikten sonra bir basamak yukarı çıktılar...
Benim MOTORDELİSİ forumları içerisinde şu anda en deger verdiğim topic BUDUR..
Çünkü MD nin kuruluşunda koydugu en büyük HEDEF : Caddelerdeki yetenekli gençleri,pistlere sokmak ve onlar aomuz vermek...
babyboy, SPONSOR olacak firma sizin özgeçmişinizleilgilenmez,yatırım yapacagı,isminin geçecegi yerin hitap ettiği kitleye ve seyredilirliğine önem verir..
İşte sizin sunumunuzda bu yönde olmalı..
Sunumda şunlara yer verin:
Türkiye Pist Şampiyonıaısnı Tribünlerde kaç kişi izliyor
Yarışları yazılı-görsel basın aracılıgıyla kaç kişi takip ediyor
Bu spora saglanacak sponsor katkısının marka degerini yükseltmesi anlatılmalı.
motor Sporlarının FUTBOL dan sonra hem ülkemizde hemde DÜNYA da en çok izleyicisi olan spor oldugu anlatılmalı.
Ve FUTBOL daki sponsorlukların MİLYON dolarlarla yapıldı ancak burdaki sponsorlugun komik bir rakam oldugu ama ilerde firma için önemli bir reklam olacagı anlatılmalı..
Ve en önemlisi ilgili kanunlar gösterilerek bu sponsorluk ücretinin vergiden düşüldüğü anlatılmalı..
O ilgili kanujnlar ve şartları araştırıp mutlaka bilgi verecegim...
HAYDİ ARKADAŞLAR,PİST HEYECANI SİZİ BEKLİYOR........ _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
tektekerMUSA, arkadaşım kendi motorun olsun olmasın bu hiç önemli değil . HONDA nın sana vermiş olduğu motorsikleti kullanıcaksın yarışta yarış sonunda teslim ediceksin tabiki
tektekerMUSA, ama illakide dersen ben derbi ile yarışıcam ilk rakibin ben olurum
şimdik oldu motoru honda verdigine göre hepsi ayni ayardadir içten tanidik felan olsa bundan oynama felan yapamazlarmi niye
eger beni rakip olarak görüyorsan senlende kapişabiliriz normalde r6 kullanıyorum ben ama daha sonradan 2 zamnli motorlara ilgim artti tekteker arifle yaptigimiz showlar bilg. da yüklü olsaydida ekleseydim şuraya neyse artik senn makina ney TEKYİLDİZ
Tarih: 08.02.2008 - 00:47 Mesaj konusu:
motorcucihan, tÜRKİYE NİN HER YERİNDEN KATILABİLİRSİNİZ..
yETERKİ YARIŞ ZAMANINDA PİSTTE OLUN _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Arkadaşlar şiddetle tavsiye eederım başlangıç için çok önemlı 2 senedır honda cupda yarısıyordum cbr 125 le basldım 250 yle devam ettım bu bende tutku oldu busene superbıke a devam edıyorum kendı hazırladıgım motorla bu sızın ıcın guzel bır sans kendınızı dunyaya bıle tanıtabılırsınız 125 cup şampıyonu japonyaya elemelere ve ordakı dunya 125 cup şampıyonlarıyla yarısma hakkı kazanıyor . _________________ www.elitmotor.net
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız