Ben her yeni sezonun bir önceki yıla göre daha iyi geçmesini temenni etmişimdir. Umuyorum ki bu sene de çok güzel geçecek ve buna yürekten inanıyorum. MOTO GP'nin son yılların en popüler spor dalları arasına girmesine yardımcı olan ve her biri farklı kategorilerde olan bu muhteşem jenarasyon nihayet moto gp kategorisine toplanmış durumda. Sadece bu durum bile insanın kanının kıpırdamasına neden olabilir. Şu anda moto gp de gerçekten dünyanın en iyi motosiklet yarışçıları var. Bu durum rekabeti ve göz zevkini nerelere taşır artık siz düşünün. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum, umarım bütün pilotlar üstün perdormans sergiler ve izleyicilere doyumsuz bir yıl yaşatırlar.
Benim şahsi fikrim, bu sezon ki yarışlara Pedrosa ve Stoner çekişmesi damgasını vurur. Pedrosa benim desteklediğim bir pilot ve geçen sene beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Umuyorum büyüsü kaybolmamıştır ve bu sene güzel bir performans sergiler. Stoner&Melandri ikilisi ducati'yi en görkemli takım haline getirdi. Özellikle stoner'ın geçen sene ki performansından ötürü ducati en gözde takım haline geldi. Bu sene taraftarı çok olacak. Düşünsenize iki karizma pilot ve harika bir motor. Kesinlikle en çok taraftarı onlar toplayacak. De angelis ve dovizoso bu sene moto gp'ye katıldılar ama bu durum geriden seyredecekler anlamına gelmesin. Bu adamlar gerçekten çok dişli ve rekabetten korkmayan pilotlar. Şuna emin olun bu sene bu pilotların yaptıklarına hayran olacaksınız. Son derece aykırıdırlar ve pedrosa ve stoner'ı geçebilecek kabiliyet bu pilotlarda ziyadesiyle mevcut. Çok hırslılar çok !! Şimdi geleyim lorenzo'ya. Kesinlike çok kabiliyetli ama yeterli değil. Pişmesi lazım. Yalnız bu adama geçilen pilotların o sene şampiyonluğu yalan olur. Kazandıkça coşuyor ve kendine olan güveni katlanarak artıyor. Biraz sallıyorum gibi gelebilir ama iyi bir başlangıç ve Rossi'nin desteği ile şampiyonluğu bile zorlayabilir.
Rossi geçilecek arkadaşlar. Rossi yine şampiyon olamayacak. Takımlar o kadar güçlü ki yamaha'ya rossi olmasa %1 şans vermem. Böyle de büyük konuşuyorum. Yanlız büyük konuşurken takım konusunda. Yoksa rossi hakkında büyük konuşmak benim haddime düşmez. Ama şunu unutmayın Rossi yine bazı yarışlarda o ilahi pilotajını konuşturacak ve beni geçebilirsiniz ama benden büyük olamazsınız mesajını verecek. Mesela ducati'yi ağlatmasını istiyorum ama yakalayamıyor ki. Rossi'nin özxel yaşamının da kötü gittiğini, ülkesinde vergi kaçırmaktan kovalandığının da buraya ekleyeyim. Bazı şeylere şaşırmayın diye söylüyorum.
james toseland bu sene sbk'dan katıldı. vermeulen ve ikisi eski sbk'cı ve güzel renkler katarlar gibi geliyor. Hayden'a tırnağım kadar şans vermiyorum, azcık severim ayrı konu. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Favori pilotum Pedrosa. ikinci stoner olur, üçün ise lorenzo olur gibi geliyor.
Tarih: 31.01.2008 - 22:27 Mesaj konusu:
Valentino Rossi - FIAT YAMAHA TEAM
Başkanıma katılıyorum takımın en büyük avantajı pilotu, makina sorun çıkarmasın yeter tozunu yutturucak bu sene tüm kalbimle destekliyorumm başkası olsa geçen sezon bu kadar sorundan sonra bırakırdı ama bırakmadı saygı duyulucak bir davranış bence _________________ Herkez motor sahibi olabilir ama zevk sahibi olamaz. yaşasın movistar
Rossi,bu sene olayı erken koparır Rossi rahat 1 olur
Casey Stoner ile Dani Pedrosa 2.lik için çekişir
Jorge Lorenzo ise surprz bi şekilde etkili yarışlar çıkarır
Çünkü iş motorda değil pilotta.Stoner en yüksek hızın değil pilot yeteneklerinin ön plana çıktığı pistlerde de kazanmayı başardı(mesela Donnington Park).Ducati çuvallamadığı sürece şampiyon olmaya devam edecek.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız