Emeklerine 1000cc'lerce kez sağlık diyorum Allah imkan ve olanaklarımızı arttırsın başkanım şahsım adına size minnettarım iyiki varsınız sevgiler... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Emeklerine 1000cc'lerce kez sağlık diyorum Allah imkan ve olanaklarımızı arttırsın başkanım şahsım adına size minnettarım iyiki varsınız sevgiler... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Kayıt: Jul 27, 2004 Mesajlar: 24 Nereden: Limburg an der Lahn(Hessen)Germany
Tarih: 25.01.2008 - 22:46 Mesaj konusu:
hakan abi yaptiklarin icin cok teskkur ediyorum md arkadasligimiz heryerde bir türkiyede degil almanya hollandada ve heryerde.ark temelini attigimiz yer burasi yeni insanlari taniyoruz buralarda cok sagol
Tarih: 11.02.2008 - 08:03 Mesaj konusu:
Öncelikle Emeklerin için yaptıkların için ve bizleri bir çatı altında toplamayı başardığın için gerek sana gerekse sana yardımcı olan herkeze abilerimize ablalarımıza arkadaslarımıza Saygılarımı sunuyorum.Zaman ne kadarda çabuk geçmiş sevgili hakan...Sen beni belki hatırlamazsın ama 2 ay sonra aranızda olalı tam 3 sene olucak...Sana ilk gelip de bana 'Srad' adını verirmisin dediğim zaman umutsuzdum..Ama Sen büyüklük gösterdin ve bana bu ismi bahşettin...Pek konusmadım zaten kimseyide tanımıyorum ama sizleri daima izliyorum buluşmalarınızı toplantılarınızı etkinliklerinizi...Allah bu sıcak aile yuvasının dağılmasını dilerim ki bana ve benim gibi sizi sevenlere göstermesin...Başarılarının devamını diliyorum Sevgili hakan yolun daima açık olsun.. _________________ Birgunkucukbirelgelipdüzelticekherseyibencokayriliklaryasadimoyuzdenbirlesikyazdimherseyi
Tarih: 26.02.2008 - 16:18 Mesaj konusu:
facebook'tan etkinlik gelene kadar doğru dürüst girmiyordum siteye yani bu güne kadar. Gerçekten yürek işi bu iş Hakan Dinçer abimizi tebrik ediyorum umarım çok daha büyür ve gelişir. Eminim ki bir dört teker kullanandan daha bilinçli ve duyarlı burdaki insanlar hepsine ayriyeten şükranlar...
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 442 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 12.03.2008 - 18:43 Mesaj konusu:
işte bu paylaşım için teşekkürler _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız