Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3567 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 03.02.2008 - 00:28 Mesaj konusu:
Allah kabul etsin,vatanına,milletine,ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.Yaşı uzun olsun bebişimizin... _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 03.02.2008 - 00:29 Mesaj konusu:
Bebeğinizin yaşı uzun olsun. Anasına babasına vatanına hayırlı bir evlat olsun _________________ Al aşkını sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim,
Üstüme gelme alkollüyüm istemeden üzerim...
Tarih: 03.02.2008 - 00:35 Mesaj konusu:
oh oh oh maşallah,o sofraya kuzu yettimi yahu?kesilen danamıydı yoksa
yaşı uzun olsun,memlekete faydalı bir zat olsun inşallah,
bu arada ömerrrrrrr,benim but nerde???hani gönderiyordun kargoyla
birdaha sana inanırsam iki olsun birlikteliğiniz daim olsun............... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
allah kabul etsin ömer de olmasa bu konya lılara kuzu yedirecek kimse yuk ii ki varsın ömer bozkurt deelse bizim çocuklar aç kesene bereket tekrar allah kabul etsin daha nice güzel haberlerin olayların kuzusuna inş. _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5575 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 03.02.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
Hayabusa bazı yerlerde vardır ya!!
Davet vardır çağırırlar ama Fiks menü XX fiyattır ödersin çıkarsın..
Ama sözde davete gitmişsindir..
Bir de o kadar misafiri görünce şaşırdım... Sabancı olsa dayanamaz dimi..
Ömer'in önceki davetlerini de duyduk maşallah.. Ramazan'da Kurban'da verdiği özel yemekler ve yardımlar da cabası.. Pesss diyorum alkışlıyorum valla helal olsun..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız