Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto)
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:13    Mesaj konusu: BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika geçen bir davetti,Ömer abimin kesesine bereket,yeğeniminde yaşı uzun olsun

Avcan Yaylapınar Dinlenme Tesisleri Çalışanlarına Teşekkür Ederim

Davetin ilk misafiri Ali_42 ve Ben

Buda başımın belası piranha

Biranda çoğalıverdik

Adamotor ve Volkan Kurul varsa yemek artacak diye sakın korkmayın

Kuzularda hazır

Amirimizde geldi

Bozkurt MD

sigara dumanımıza Maruz kalan kadersiz Turistler

Bozkurt MD

Küçük Bozkurt'lar

ZevkMotor-Ahmet Çal ustamız

Sıra Takı Törenine Geldi

Bozkurt MD

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin,vatanına,milletine,ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.Yaşı uzun olsun bebişimizin...
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bebeğinizin yaşı uzun olsun. Anasına babasına vatanına hayırlı bir evlat olsun Göz kırpıyorum
Yamaha YBR125 > Kawasaki Er-5 > Yamaha FZ6 > ?
Başa dön
On7_li Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alah analı Babalı Nice Mürvetlerini Hep birlikte MD ile kutlayalım.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, On7_li, tekrar teşekkür ederim gözüm hep sizleri aradı ama gelmediniz Çok gülüyorum

derkunt, abi inşallah abi

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh oh maşallah,o sofraya kuzu yettimi yahu?kesilen danamıydı yoksa Dil çıkarıyorum
yaşı uzun olsun,memlekete faydalı bir zat olsun inşallah,
bu arada ömerrrrrrr,benim but nerde???hani gönderiyordun kargoyla Gülümsüyorum
birdaha sana inanırsam iki olsun Gülümsüyorum birlikteliğiniz daim olsun............... Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, ne diyeyim herzamanki gibi süper yahu Çok gülüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, erbil abi seninde yeni rütben hayırlı olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Fazlasıyla yetti Çok gülüyorum

Kargoyla gelen buttan ne hayır beklenir,sen en iyisi buraya gel taze taze ye

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

RüzGaR, teşekkür ederim kardeşim,nerelerdesin sen,kendini özlettiriyorsun Ağlıyorum

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hesabı tek başına Ömer mi ödedi gerçekten.. Çok gülüyorum Eyvah eyvah.. Çok gülüyorum

Yaşı uzun olsun yeğenimizin.. Sağlıklı sıhhatli büyüyüp hayırlı evlat olsun inşallah.. Bravo
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsin allahım analı babalı büyütsün ömer abinin kesesine bereket versin Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsin ömer de olmasa bu konya lılara kuzu yedirecek kimse yuk Gülümsüyorum ii ki varsın ömer bozkurt deelse bizim çocuklar aç Gülümsüyorum kesene bereket tekrar allah kabul etsin daha nice güzel haberlerin olayların kuzusuna inş. Çok gülüyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, adı üstünde davet,hesap hiç misafire ödettirilir mi Gülümsüyorum

crayz_84, sağol canım Gülümsüyorum

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa bazı yerlerde vardır ya!!
Davet vardır çağırırlar ama Fiks menü XX fiyattır ödersin çıkarsın..
Ama sözde davete gitmişsindir.. Çok gülüyorum
Bir de o kadar misafiri görünce şaşırdım... Sabancı olsa dayanamaz dimi.. Dil çıkarıyorum

Ömer'in önceki davetlerini de duyduk maşallah.. Ramazan'da Kurban'da verdiği özel yemekler ve yardımlar da cabası.. Pesss diyorum alkışlıyorum valla helal olsun.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Allah kabul etsin.. Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ötesi... Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer ağaaaaaaaaaa yakışır sana,harika olmuş kesene bereket Alkışlıyorum
çok sanşlı çocukmuş senin gibi babası ver Allah uzun ömürler versin Çoook seviyorum

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye