Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto)

BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.02.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aSuBaYaH demiş ki:
Buda başımın belası piranha

demek öyle haaaa demek başının belasıyım haa keşke sana kanka diyeceğime bağrıma taş bassaydımm Sinirlendim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bu fotoda yakışıklı olan zx12ali Göz kırpıyorum

gene bu gotoda da yakışıklı olan zx12ali Göz kırpıyorum

bu fotoyu da zx12ali çekmiştir Göz kırpıyorum

Ali abicim her zaman ki gibi karizmanı konuşturmuşsun bende bunu burdan bir kez daha belirtmek istedim Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

güzel bi geceydi katılan herkese teşekkür ederiz gerçekten pilav ve kuzu adeta bi bütün olmuşlardı ta ki biz ayırıncaya kadar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ömer Bozkurt: abi bebişe allah sağlıklı ömürler versin yaşı uzun olsun inş. senin de kesene bereket abi saolasın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abim kesene bereket... yası uzun olsun tekrardan...
cok guzel bir toplantı ve kareler olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 03.02.2008 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis herkesin davet ve Fix menü anlayışı farklı oluyor demekki Çok gülüyorum

motorcucihan, teşekkür ederim

kaancoleman, kanka sen de gelseydin keşke İstemiyorum

piranha, Çok gülüyorum Çok gülüyorum

candost gelecem diyipte gelmeyenlerdensin Sinirlendim Sinirlendim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 03.02.2008 - 02:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, çok geçtiği fotolardan belli ne mutluluk böle maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
tekarar tebrikler ömer bozkurt kardeşim
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 03.02.2008 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş yeni yaşı daim olsun Gülümsüyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 03.02.2008 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah akbul etsin. Süper olmuş vallaha süper.

Ahhhhh ahhhh. Gelip katılmak vardı şu yemeğe. Çatlayana kadar yemek vardı tavuklu pilavdan Çok gülüyorum

Allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin, Bahtı açık olsun, Allah bağışlasın ....
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 03.02.2008 - 03:03    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak Ahmet kardeşim seni çok severim bilirsin ...
Ammaa bunu böyle yaparsanız alayınızı vururum sizin
Hiç o yanınızdaki polislerede güvenmeyin tamammı.
Yahu kardeşim şu anda saat 01 57 hanım ve çocuklar okul tatili dolayısı ile annesindeler
Ekmek almayı unutmuşum,alsamda zati dolap bomboşya
Hava buz gibi yakınlarda birkaç kebapçıya gittim hepsi kapalı!
Açlıktan geberiyorum
Benim güzel kardeşim kuzu resimleri koymuş gıcık veriyor resmen ya
Ölüyorum abi ya ne kötülüğümüzü gördünüzde bunu yaptınız arkadaşım...

Allahten sevgili yeğenimize bir ömür boyu mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum
Anasına Babasına,Vatanına,Bayrağına, Bağlı kalır inşallah
sağlıcakla kalın ....
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.02.2008 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir07, Nadir abicim teşekkür ederim Bravo

WarCer, yeni yaşı daimmi olsun,yani hiç değişmesin öylemi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

HalilRR abi tavuklu pilav mı Şok oldum Sende renk körlüğü başlamış abi,beyaz et ile siyah eti karıştırıyorsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Alperence,

Alıntı:

Bak Ahmet kardeşim seni çok severim bilirsin ...

Bizde ailecek seni çok seviyoruz abi Gülümsüyorum

Alıntı:

Ammaa bunu böyle yaparsanız alayınızı vururum sizin

Vur abi,tek ki kurşun senin gibi bir abimizden gelsin Gülümsüyorum

Abi valla sana katılıyorum,midede kuzu felan kalmadı hepsi eridi,şimdi fotolara baktıkça kendime kızıyorum,senin kızmanda normal Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Alperence,
Alıntı:

Allah'tan sevgili yeğenimize bir ömür boyu mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum
Anasına Babasına,Vatanına,Bayrağına, Bağlı kalır inşallah
sağlıcakla kalın ....

Çok teşekkür ederim abi,Allah razı olsun,bu yaz inşallah hep beraber oturur deviririz bi kuzuyu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaViMaN
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abii allah anala babaılı büyütsün daha çok mürvetlerinide kutlarsınız inşallah
nofear_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.02.2008 - 03:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer abi allah kabul etsin şanına yakışanı yapmışın abi Alkışlıyorum

Küçük bozkurt un yaşı uzun olsun allah analı babalı uzun ömür versin inş. Bravo

HaYaBuSa Kardeşim fotolar için tşk. Bravo

Başa dön
nofear_42 Çevrimdışı nofear_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.02.2008 - 04:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaViMaN teşekkür ederim Memo Bravo

nofear_42, kanka teşekkür ederim,sizinde toplantınız olduğu için gelemedin İstemiyorum

Başa dön
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH KABUL etsin Ömer abi Allah analı bablı büyütsün vatana millaete hayırlı evlat olsun gene süper bi organizasyona el atmışsınız ne diyeyim kıskanıyoruz sizleri enkısa zamanda görüşmek üzere Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişlerinizin canına degsin yigenimide ALLAH analı babalı büyütsün ÇOK YEMİŞİM ÇATLAYACAKTIM ŞİMDİDE PİLAVA GİDİYORUM BYYYY OK Dans

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun allah kabul etsin.güzel bi yemek olmuş.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 03.02.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abi kesenize bereket
amet ABİ resimler çok güzel

allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun vatana millete hayırlı evlat olsun amin Gülümsüyorum

En son SuSTALi tarafından 03.02.2008 - 13:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal