demek öyle haaaa demek başının belasıyım haa keşke sana kanka diyeceğime bağrıma taş bassaydımm bu fotoda yakışıklı olan zx12ali gene bu gotoda da yakışıklı olan zx12ali bu fotoyu da zx12ali çekmiştir
Ali abicim her zaman ki gibi karizmanı konuşturmuşsun bende bunu burdan bir kez daha belirtmek istedim
güzel bi geceydi katılan herkese teşekkür ederiz gerçekten pilav ve kuzu adeta bi bütün olmuşlardı ta ki biz ayırıncaya kadar
Ömer Bozkurt: abi bebişe allah sağlıklı ömürler versin yaşı uzun olsun inş. senin de kesene bereket abi saolasın _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6885 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.02.2008 - 03:03 Mesaj konusu:
Allah akbul etsin. Süper olmuş vallaha süper.
Ahhhhh ahhhh. Gelip katılmak vardı şu yemeğe. Çatlayana kadar yemek vardı tavuklu pilavdan
Allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin, Bahtı açık olsun, Allah bağışlasın .... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 03.02.2008 - 03:03 Mesaj konusu: slm
Bak Ahmet kardeşim seni çok severim bilirsin ...
Ammaa bunu böyle yaparsanız alayınızı vururum sizin
Hiç o yanınızdaki polislerede güvenmeyin tamammı.
Yahu kardeşim şu anda saat 01 57 hanım ve çocuklar okul tatili dolayısı ile annesindeler
Ekmek almayı unutmuşum,alsamda zati dolap bomboşya
Hava buz gibi yakınlarda birkaç kebapçıya gittim hepsi kapalı!
Açlıktan geberiyorum
Benim güzel kardeşim kuzu resimleri koymuş gıcık veriyor resmen ya
Ölüyorum abi ya ne kötülüğümüzü gördünüzde bunu yaptınız arkadaşım...
Allahten sevgili yeğenimize bir ömür boyu mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum
Anasına Babasına,Vatanına,Bayrağına, Bağlı kalır inşallah
sağlıcakla kalın .... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
WarCer, yeni yaşı daimmi olsun,yani hiç değişmesin öylemi
HalilRR abi tavuklu pilav mı Sende renk körlüğü başlamış abi,beyaz et ile siyah eti karıştırıyorsun
Alperence,
Alıntı:
Bak Ahmet kardeşim seni çok severim bilirsin ...
Bizde ailecek seni çok seviyoruz abi
Alıntı:
Ammaa bunu böyle yaparsanız alayınızı vururum sizin
Vur abi,tek ki kurşun senin gibi bir abimizden gelsin
Abi valla sana katılıyorum,midede kuzu felan kalmadı hepsi eridi,şimdi fotolara baktıkça kendime kızıyorum,senin kızmanda normal
Alperence,
Alıntı:
Allah'tan sevgili yeğenimize bir ömür boyu mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum
Anasına Babasına,Vatanına,Bayrağına, Bağlı kalır inşallah
sağlıcakla kalın ....
Çok teşekkür ederim abi,Allah razı olsun,bu yaz inşallah hep beraber oturur deviririz bi kuzuyu _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
ALLAH KABUL etsin Ömer abi Allah analı bablı büyütsün vatana millaete hayırlı evlat olsun gene süper bi organizasyona el atmışsınız ne diyeyim kıskanıyoruz sizleri enkısa zamanda görüşmek üzere _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız