Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto)

BoZKuRT MD-Ömer Bozkurt Daveti (Foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.02.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah analı babalı buyutsn abı yası uzun olsun yiğenimizin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 03.02.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Allah akbul etsin. Süper olmuş vallaha süper. Çatlayana kadar yemek vardı tavuklu pilavdan Çok gülüyorum
yemekte beyaz etmi vardı biz neden görmedik
saf kan kırmızı etti yafs

yeğenimizin yaşı uzun olsun ömer bozkurt,un geçmişlerinin ruhuna değsin kesesine bereket Allah kabul etsin Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.02.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abi bebeğinin ömrü uzun olsun abim Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 03.02.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

der76 abi teşekkür ederim,organizasyon değil bu davet Gülümsüyorum

ADAMOTOR42, İrbam ağaa daha akşamdan bu pilavın hazırlıklarını yapıyordun zaten sen Çok gülüyorum

leopoldo Allah razı olsun dede.

SuSTALi,
Alıntı:

amet resimler çok güzel

Beğenmene sevindim Fatih ABİ

firebladeosman, teşekkürler

ali_42 dai benim canım mantı istiyor,anladın sen onu Delirdim

_nefret_, teşekkür ederim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 03.02.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, kardeş idare et artık klavyemiz sürçmüş affola Delirdim
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 03.02.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer bozkurt evladının yaşı uzun olsun.ALLAH anasına babasına vatanına hayırlı bir evlat olması dilegiyle ALLLAHA EMANET olsun.
yemek hakikaten kusursuzdu,düzenlenebilecek en güzel toplantılardan biriydi. ömer bozkurta tekraren teşekkür ederim. Bravo
heloffanicefela
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 03.02.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah uzun ömürler versin ömer abi. grip olduğum ve yaşgünüm olduğu için gelemedim.allah uzun ömürler versin hem ailesine hem kendine Gülümsüyorum
Başa dön
heloffanicefela Çevrimdışı heloffanicefela Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 03.02.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

der76, Çok gülüyorum Çok gülüyorum

cakici-1, Daiii araban dün çok pisti,senin yüzünden işlerimi halledemedim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

heloffanicefela sağol Onur'cum kendini özletiyorsun

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 03.02.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürler nasip etsin yeğenime Gülümsüyorum

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, 8 tabakta kaldık pilav manyaktıda volkan yoktu Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar Allah anneli babalı büyütsün acısını göstermesin vatana millete hayırlı birisi olsun ins. resimler çok guzel ellerinize saglık emeği geçenlere paylaşım için saol Bravo

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.02.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin resimler için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.02.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi geceydi. gerçekten Göz kırpıyorum
Ömer abi geçmişlerinin canına değsin Bravo
Ahmet fotalar için teşekkürler Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 03.02.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa demiş ki:
ali_42 dai benim canım mantı istiyor,anladın sen onu Delirdim
anlamaz olurmuyum 3. mantı çaıkarmasının vaktimi geldi yoksa Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 03.02.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güsel bir akşam olmuş emegi gecen herkese tşk yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı osman9370 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 11, 12, 13  Sonraki
3. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal