benim 2005ybr 125 motorumun borcu yeni bitti bu işte kalıfiye oldukça cc yükseltmek istiyorum bize baba parası yok çalışıp ödüyoruz 30000 ytl makinaye binemem herhalde ama sınırları zorluyacağız
Aynen katılıyorum!Yorumlarımıza dikkat etmek lazım.
kimilerinin parası vardır zevki yoktur,kimilerinin parası yoktur zevki vardır.ama para olmadığı için o zevki tadamıyordur... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: Sessizligin bozuldugu yer
Tarih: 03.02.2008 - 19:48 Mesaj konusu:
Böyle bir alay etme söz konusu ise, (ki inanmıyorum) utanması gereken alay eden olmalıdır, edilen değil. Ya hu neyi tartışıyoruz. Boşverin. Millet dilediğini yazsın. Böyle tatmin oluyorlardır belki. Ellemeyin.
Tarih: 03.02.2008 - 20:06 Mesaj konusu:
saçma gereksiz bi topic _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 03.02.2008 - 20:14 Mesaj konusu:
kawasaki_honda, dostum sana kısmen katılıyorum fakat asla genelleme yapmamak lazım,küçük bir kısım varki bu şekilde kendilerini dev aynasında görüyorlar ve hayatın her kesiminde bu tip insanlardan nefret ettim ,ama yine vurguluyorum çok küçük bir grup,ama lütfen genelleme yapma çünkü burada o kadar güzel insanlar var ki onları kırmamak lazım ben de yeni yeni tanışıyorum çoğuyla,evet bazen sadece şaka amaçlı başlıyor sonra maksatını aşan sözler çıkabiliyor,ukalalıkla özgüven ince bir çizgi ile ayrılır bazen çizgi ihlali oluyor fakat demokratik bir grupdada bunlar olabiliyor dostum .
leoparus, arkadaşım sen herhalde yanlış anladın konuyu öyle tahmin ediyorum bu cevabı yazdığına göre,adam cyriptonla R1 i çizerim otobanda demiyorki dalga geçiyorlar diyor,hangimizin hangimizle dalga geçmeye hakkı var ki?
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
GhostEnduro,dostum söylediklerinle duygularıma tercüman olmuşsun hay ağzına sağlık
NOT=arkadaşlar bu arada banada sende mopedçimisin,scooter biker mısın gibi geyik ve ya cevap verecek arkadaşlar için yazayım.evet scooter kullanıcısıyım belkide tam 25 yıldan fazla süredir,bu ortamda hemen hemen satın alıpta binmediğim bir makina kalmadı ve tur bindirdim 0 noktasına geri döndüm,şu an diğer makinamın yanısıra birde scooterım var,hala scooter kullanıcısıyım . _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 712 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 03.02.2008 - 23:05 Mesaj konusu:
cok dogru soyluyosun bazı kısıler var oyle kendını bılmeyen ne yapalım onların kendı ayıbı bı gun belkı onlarda o kısılerın durumuna duserde bunu anlarlar _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
Tarih: 03.02.2008 - 23:25 Mesaj konusu:
leoparus,
Ne yani, altında koskocaman Suzuki Volüsya var diye bize hava mı atıyon? Nedir, ne iştir senin mevzun? Adamı kızdırma, gelirim oraya haa! (Gelince börek ısmarlarsın)
Bazı tuhaf mesajlar yazan arkadaşlar;
Ben de bisikletçiyim. Bisikletleyken bazen scooterlara filan selam veriyorum, selamımı almadan öküz gibi basıp gidiyorlar. Nedir yani, scootercılar neden böyle kompleksli? Bir bisikletçinin verdiği Allah'ın selamını almadan hıyar gibi gitmek niye?
Beğenmiyor musunuz bisiklet kullanıyoruz diye? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz?
Scootercılar, küçük cc'ciler, bana bunun izahını yapıverin bakalım. Büyük motor kullananlara afra tafra yapmadan önce siz kendinizi bir sorgulayın bakalım, sütten çıkmış ak kaşık mısınız?
Yaaa.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 04.02.2008 - 00:22 Mesaj konusu:
yc_ demiş ki:
XANDROS, mete abi çok güsel yasmıssın
@ YC,
Ne diyebilirim ki, durum bu. İnsanlar başkalarını olur olmaz suçlamadan evvel kendilerine bakmalılar.
Ben motoru büyük küçük bakmadan herkese insan olarak yaklaşırım ama ne yazık ki pek çok kişi böyle düşünmüyor. Sonra da gelip böyle garip garip topikler açılıyor. Bu mudur yani? Budur.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3777 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 04.02.2008 - 00:26 Mesaj konusu:
Evet bende Kawasaki-honda'ya katılıyorum. Kimse anasının karnında öğrenmedi motor kullanmayı.
Hayat herkese her istediğini vermiyor maalesef.
Ama küçük cc kullanıcıları ile bazen dalga geçildiği doğru
Örneğin adan bu işe merakı var yeni başlayacak soruyo mesela Ybr mi CBR125 mi alayım diye. Hoop ordan biri çıkıyo R6 al diyo
Şaka bile olsa bence rencide edici bir durum.Adamın R6 alacak durumu olsa (maddiyat ve tecrübe olarak) Ona göre soru sorar.
Şaka yapma ile dalga geçmeyi karıştırmayalım diyorum.Saygılar, sevgiler _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 04.02.2008 - 00:42 Mesaj konusu:
ironman666 demiş ki:
Evet bende Kawasaki-honda'ya katılıyorum. Kimse anasının karnında öğrenmedi motor kullanmayı.
Hayat herkese her istediğini vermiyor maalesef.
Ama küçük cc kullanıcıları ile bazen dalga geçildiği doğru
Örneğin adan bu işe merakı var yeni başlayacak soruyo mesela Ybr mi CBR125 mi alayım diye. Hoop ordan biri çıkıyo R6 al diyo
Şaka bile olsa bence rencide edici bir durum.Adamın R6 alacak durumu olsa (maddiyat ve tecrübe olarak) Ona göre soru sorar.
Şaka yapma ile dalga geçmeyi karıştırmayalım diyorum.Saygılar, sevgiler
Elbette, kimse anasının karnında motor sürmeyi öğrenmediği gibi, kimse de pahalı motorlar almak zorunda değil. Herkesin belli bütçesi var, kiminin az, kiminin çok. Bütçesi dardır, ucuz bir motor kullanıyordur, bize saygı duymak düşer.
Ancaaaaaaaaaaaaaak şöyle bir durum var:
Adamın altında ufak, ucuz bir motor var, tamam, olabilir. Ama bakıyorsun motoruna yalınayak başı kabak binmiş, motor sürmekle alakası yok, üstelik de saçma sapan bir sürüş yapıyor, kaldırımlarda yayaların üstüne filan sürüyor. Tamamen Allahlık.
Kimisi de var, minicik, en ucuzundan bir scooter kullanıyor, üstündeki malzeme de belli ki en ucuzlarından ama adam tam kuşamlı, ufak bütçesi ile elinden gelen en iyisini ayarlamış, kaskı, eldiveni, üstü başı eksiksiz ve insan gibi sürüş yapıyor, ters yöne girmiyor, ışıklarda hıyar gibi basıp geçmiyor, yaya geçitlerini kolluyor, farı yanıyor, sinyalini veriyor.
Birincisini herkes hakir görür, ne yayası, ne motorcusu, ne otomobilcisi onu adam yerine koymaz. bundan daha doğal ne olabilir?
Ama ikincisine herkes saygı duyar. Altındaki motorun 1000 liralık olması hiç önemli değil. Adamın kendisine saygısı var, başkalarına saygısı var. Doğal olarak da herkes ona saygı duyar. Gelip de burada böyle topikler açmak zorunda kalmaz. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız