Geçmiş olsun.. Ayaklığın fiyatı 140 YTL civarındadır.. Bu parçalar döküm olduğu için yaptıracağın kaynak güvenli olmayacaktır.. Eğer sen virajda tam ayaklıklara iyice abanmışken bu yaptıracağın kaynak atarsa durum ne olur inan kimse bilemez.. Vites çubuğun da az da olsun yamulmuş sanki öyle gördüm.. Tekrar geçmiş olsun _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kaynak kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ayağa bile kalksak kaynaklı ayaklık üstünde kaynak kopabilir.Ayrıca Kaya'nın dediği durumda yani viraj içinde ayaklığa abanıyosun mecburen,o an da ayaklığın koptuğunu düşünemiyorum
Tarih: 03.02.2008 - 22:15 Mesaj konusu:
O ayaklık içeri doğru bükülebilir ve yay sayesinde geri toparlar. Kaynatırsan o kısım tamamen etkisiz hale gelir. Çok pahalı değilse gilles yarış ayaklığı al derim. Hem daha şık hem de birçok ayar yapabilirsin.
Tarih: 03.02.2008 - 22:20 Mesaj konusu:
GunTurk, abisi ara beni ne gerekiyorsa yardımcı olayım sana yedeğide var bende _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Gilles peg şu anda TR'de yok; hatta 2007 RR için hiçbir marka ayaklık yok... Fiyatlar 400€'dan başlıyor ve Gilles 550€ _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
karakral, sağolasın
akkaya105,sağolasın istanbulda yaşıyorum.
bilal_R6, sağolasın,şükür bende bişi yok.
poorfect, yenisi ile değiştiricem sadece kaynatıp elimde yedek dursun istiyorum.
yc_, SeRhAt_ApAk,racing_bora, GSXR600K7, sağolun arkadaşlar
ryangt, Rosse, KaraRR, sağolun,çok haklısınız,seyir halinde herhangi bir durumda kırılıp gitse,daha vahim sonuçlar olabilir.
VOLKANRR, abi çok teşekkürler, pm den mesaj atıyorum. _________________ Time is chasing after all of us.
geçmiş olsun dostum kötü olmuş neyseki yavaşlamışsın böyle insanların nesli tükenmez çok dikkatli olmak lazım Allah bi daha göstermesin _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız