Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorumla küçük bir kaza, 600RR07 sol ön ayaklık

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorumla küçük bir kaza, 600RR07 sol ön ayaklık
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
poorfect
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sessizligin bozuldugu yer

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100-150 lira verip (Allah göstermesin) bir daha düşsen, yine yenisi ile değiştirsen daha çok paran gider. Dolayısıyla 10 lira ver kaynattır. Öyle bin.
Başa dön
poorfect Çevrimdışı poorfect Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum geçmiş olsun Üzgünüm
bende de kırık o parça kaynaklı kullanıyorum..
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş Olsun!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.. Ayaklığın fiyatı 140 YTL civarındadır.. Bu parçalar döküm olduğu için yaptıracağın kaynak güvenli olmayacaktır.. Eğer sen virajda tam ayaklıklara iyice abanmışken bu yaptıracağın kaynak atarsa durum ne olur inan kimse bilemez.. Vites çubuğun da az da olsun yamulmuş sanki öyle gördüm.. Tekrar geçmiş olsun OK
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR600K7
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM

MesajTarih: 03.02.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım maalesef çıkıyor böyle gerizekalılar Öfkeliyim
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.02.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaş.

Kaynak kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ayağa bile kalksak kaynaklı ayaklık üstünde kaynak kopabilir.Ayrıca Kaya'nın dediği durumda yani viraj içinde ayaklığa abanıyosun mecburen,o an da ayaklığın koptuğunu düşünemiyorum İstemiyorum
Başa dön
ryangt şimdi Çevrimiçi ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun degerli kardeşim Ryangt arkadaşımız güzel ifade etmiş kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.Yenisini al kafan rahat olsun.
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 03.02.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O ayaklık içeri doğru bükülebilir ve yay sayesinde geri toparlar. Kaynatırsan o kısım tamamen etkisiz hale gelir. Çok pahalı değilse gilles yarış ayaklığı al derim. Hem daha şık hem de birçok ayar yapabilirsin.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 03.02.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GunTurk, abisi ara beni ne gerekiyorsa yardımcı olayım sana yedeğide var bende OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 03.02.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gilles peg şu anda TR'de yok; hatta 2007 RR için hiçbir marka ayaklık yok... Fiyatlar 400€'dan başlıyor ve Gilles 550€ OK
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.02.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun ....
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 04.02.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karakral, sağolasın
akkaya105,sağolasın istanbulda yaşıyorum.
bilal_R6, sağolasın,şükür bende bişi yok.
poorfect, yenisi ile değiştiricem sadece kaynatıp elimde yedek dursun istiyorum.
yc_, SeRhAt_ApAk,racing_bora, GSXR600K7, sağolun arkadaşlar
ryangt, Rosse, KaraRR, sağolun,çok haklısınız,seyir halinde herhangi bir durumda kırılıp gitse,daha vahim sonuçlar olabilir.
VOLKANRR, abi çok teşekkürler, pm den mesaj atıyorum.

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 04.02.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum kötü olmuş neyseki yavaşlamışsın böyle insanların nesli tükenmez çok dikkatli olmak lazım Allah bi daha göstermesin Üzgünüm
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 04.02.2008 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal