Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 03.02.2008 - 18:18 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
kaancoleman demiş ki:
benden pass yapamıyacağım ne yazıkki çok yoğunum çok
yapan arkadaşlara başarılar diler topic sahiplarinden bi teşekkür görmediğim için tesüf ederim
Sevgili Kaan;
Her çalışmanda teşekkür ettim sanırım görmedin neden bu kadar alındın anlamadım.
Ama Genede sana ve tüm çalışmalara teşekkürler bu arada Anket başladıktan sonra bir çalışma daha geldi Topiğe oda baya güzel
Volkan demiş ki:
derkunt abi latife yaptım yaaaw
bu arada sonradan yapılan logo gerçekten harika vespa olayı iyi olmuş, ama siyah arka plan çıksın sadece deli ve vespanın olduğu alan kalsın
vespa beyaz olsun,beyaz alan siyah olsun tam tersi yani _________________
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 03.02.2008 - 18:52 Mesaj konusu:
kaancoleman demiş ki:
derkunt demiş ki:
Bu arada Anket başladıktan sonra bir çalışma daha geldi Topiğe oda baya güzel
Volkan demiş ki:
derkunt
Bu arada sonradan yapılan logo gerçekten harika vespa olayı iyi olmuş, ama siyah arka plan çıksın sadece deli ve vespanın olduğu alan kalsın
vespa beyaz olsun,beyaz alan siyah olsun tam tersi yani
Böle bişey gibi yani pek anlamam grafik işinden
Bide MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h olacak alt yazı okey
Bu yazının altınada
"www.motordelisi.com"
Bunu volkana bildirmek gerek ben PM den mesaj atıcam ama tanıyan varsa bu değişiklikleri ona bildirelim. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 03.02.2008 - 22:46 Mesaj konusu:
Topik Up
her ikiside harika nerdeydin Anketten evvel be abicim. ellerine sağlık _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 04.02.2008 - 14:10 Mesaj konusu:
abi bence bu iyidir hem yapımı kolay hemde uygulaması...
bence bu olsun yada bu ayarda bişey motordelisi.com çizgisindende şaşmamak lazım [/quote] _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız