Tarih: 03.02.2008 - 02:21 Mesaj konusu:
merhaba arkadaşlar Eskişehir MD ve MT olarak bi toplantı yapıp İzmir'li Gökmen arkadaşımıza moral ve yardım göndermek istiyoruz.Moderatör arkadaşlara derdimizi anlatamadım bir türlü bu yüzden burdan açtım konuyu.toplantıyı henüz tam olarak kararlaştırmadık.bunun sebebi katılıma göre yer,zaman belirlemek istiyorum fakat herkese aynı anda ulaşmamız mümkün değil tahmin edeceğiniz gibi.bu yüzden il topiğine yazalım ordan arkadaşların cevabına göre hareket ederiz dedim fakat il topiğinin formatına uygun olmadığı için mesajlarımız temizlendi.şimdilik taslağı hazırlayalım diğer arkadaşlarla da "MSN" yoluyla haber veririz artık.motor delisi için farklı bi uygulama da istedim sevgili Mehmet Tan'dan.uygulamanın şu şekilde olmasını istiyorum:her il için bi il grubu belirlenecek,bu il grupları için farklı bi forum açılacak ve bi topic altında aynı il grubundaki bütün arkadaşların msjları olacak.anlık buluşma çağrıları,acil haberler ya da gündemdeki konular üzerine tartışma vesaire bu başlık altında toplanacak.şu anki uygulamada bu söylediklerimin her biri için farklı bi topic açmak zorundayız.eğer dediğim gibi bi uygulama olursa bir çok topic kirliliğinden de kurtulacak site.daha öncede moderatör arkadaşlara da bu isteğimi dile getirmiştim ama yönetime söylediklerini hiç sanmıyorum.demekki kendi sorunlarımızı bildiğimiz yöntemlerle halledicez ya da yönetime direk kendimiz ulaşacaz.
Son Mesajdan 21 saat 31 dakika sonra eklendi:
son gelişmeler salı günü saat 20.00de zevk-ü sefa kafede (geçenki toplantı yerimiz) toplanmamız yönünde.katılım listesi şimdilik şöyle:
bbaday
umut utu
mterayes26
viper_1
slayer2694
headhunter251
GökhanYENİCELİ
digi_boy26
katılım ne kadar çok olursa iyi olur.çünkü bu izmirli arkadaşımız gökmen için moral toplantısı olacak.şimdiden teşekkür ederim.
Son Mesajdan 21 saat 32 dakika sonra eklendi:
son gelişmeler salı günü saat 20.00de zevk-ü sefa kafede (geçenki toplantı yerimiz) toplanmamız yönünde.katılım listesi şimdilik şöyle:
bbaday
umut utu
mterayes26
viper_1
slayer2694
headhunter251
GökhanYENİCELİ
digi_boy26
katılım ne kadar çok olursa iyi olur.çünkü bu izmirli arkadaşımız gökmen için moral toplantısı olacak.şimdiden teşekkür ederim.
slayer2694, Burakcım inşallah önceki toplantı kadar katılım olur yine. Sözüm söz havalar ısınınca bende uğrayacağım bi toplantınıza _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 270 Nereden: Eski?ehir/Ynegöl
Tarih: 04.02.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
Bende varımmm.görelim bakalım babayiğitleri kimler gelicek motorlarıyla _________________ Valla fotoyu Uppsala 68 de cekebilmeyi isterdim ama kaçyrdym:s
Arkadaşlar hepinizden çok özür dileyerek ben gelemiyeceğim diyorum...Bu sıralar şehir dışı turları fazlalaştı daha şimdi geldim eve ve yarın tekrar bi şehir dışı turu daha var tekrar özür diliyorum... _________________
Tarih: 05.02.2008 - 00:15 Mesaj konusu:
yav bana da kimse gelişmelerle ilgili haber vermedi kendim sorayım bari.benimde gelip gelmeyeceğim meçhul gerçi de...
Son Mesajdan 20 dakika sonra eklendi:
yer,zaman kesinleşti.aynı yer zevk-ü sefa'dayız yine salı akşamı saat 20.00de.herkesi bekleriz arkadaşlar.havanın güzel olması durumunda herkes motoruyla gelecek.
Tarih: 06.02.2008 - 00:39 Mesaj konusu:
motorları gördüm zevkü sefayada girdik öööööööööö iğrenç bi yer ...
fal baktırdık siz de yine erkek erkek olduğunuz için pek yanaşmadık :SD _________________ got doesnt roll the dice but plays...
gelismeleri bekliyoruz.bu arada simdiden böyle bir organizasyon yaptiginiz icin tesekkür ediyorum ve ayakta alkisliyorum _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız