Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kim öğretcek bu abiye hayabusanın özellikleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kim öğretcek bu abiye hayabusanın özellikleri

kim öğretcek bu abiye hayabusanın özellikleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satıcıyla ıkısını ters bındırceksın busaya Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 demiş ki:
satıcıyla ıkısını ters bındırceksın busaya Çok gülüyorum

aslında buda mantıklı Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Danimarka / Helsingör / Konya

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD üyesi olsaydi o arkadasi dogru yöne dogru secim yapmasin da arkadaslar yardimci olurdu bence Dil çıkarıyorum
Neyse insallah kurtulur o motordan.
musa1978 Çevrimdışı musa1978 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, bence şimdiden gömelim hayabusayı perte çıkarmadan gömülsün yazık olmasın makinaya Dil çıkarıyorum
olcaycolak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/Motoland

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanlız dikkat edin devlet memuruymuş Delirdim

Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
Başa dön
olcaycolak Çevrimdışı olcaycolak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kingsemo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıp yaw satıcı bi sorar abi senin ilk race makina mı olcek die o zaman sana bi 125 cc motosiklet olmadı 600f dicei yerde en baba motoru 1300 lük efsaneyi verio kafa ya baq
Başa dön
kingsemo Çevrimdışı kingsemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuda Hondayı gerçekten tebrik etmek lazım kesinlikle bu konuda çok duyarlılar..Gidin bi honda bayisine ben 1000rr alcam diyin.. Daha önce motor sürmemişseniz mümkün değil satmazlar..Gidin başkasından alın biz size sadece 125cc satarız derler.. Alkışlıyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık ben satıcılara kızmıyorum internet diye bişey var kardesim arastırsın baksın hayabusa neymiş okusun ögrensin yiyosa alsın! adam kafaya koyduysa sen satmassın baskası satar yani o adam o motoru alır. neden kaçırsın müsteriyi??cahil toplumuz eğitilmedikçe yada bu CC sınırlaması kanunla düzenlenmedikce bunlar hep olur. silah almaya gidiyorun bin dereden su getiriyorlar,hayabusa alıyosun kardesim ehliyetin varmı diye soran bilen yok!! bu makina adam öldürmezmi?? Beğenmedim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kubi_speed, bencede makınaya yazık olacak yoksa Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50 km. hızla gidilecek motosiklet olsa olsa 50cc. bir motosiklet olurdu o arkadaşa en güzel tavsiye bence hayausayı hemen satsın ve 50 cc. bir makine alsın.ha ha ha ha Delirdim
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LADYSITTER
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

munzur bir saka olabi,lirmi acaba

GSR600
Başa dön
LADYSITTER Çevrimdışı LADYSITTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
toomuchcc
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 aydır 50km/h'yi gecmemiş yani... Çok gülüyorum
Başa dön
toomuchcc Çevrimdışı toomuchcc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 05.02.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye memleketimi seviyorum yahu Dil çıkarıyorum
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence balon bi haber bu yaw

Sorarım hangimiz motorlarımıza, acabalarla neler yaptırmadık. Elinin altında hayabusa olacak ve 4 aydır 50km'den yukarı çıkmayacak he. İnanmam Göz kırpıyorum
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 05.02.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaLann....
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal