Kayıt: Dec 24, 2004 Mesajlar: 193 Nereden: Danimarka / Helsingör / Konya
Tarih: 05.02.2008 - 15:27 Mesaj konusu:
MD üyesi olsaydi o arkadasi dogru yöne dogru secim yapmasin da arkadaslar yardimci olurdu bence
Neyse insallah kurtulur o motordan. _________________ Danimarka - Helsingör den selamlar.
Musa
ayıp yaw satıcı bi sorar abi senin ilk race makina mı olcek die o zaman sana bi 125 cc motosiklet olmadı 600f dicei yerde en baba motoru 1300 lük efsaneyi verio kafa ya baq
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2164 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 05.02.2008 - 16:23 Mesaj konusu:
Bu konuda Hondayı gerçekten tebrik etmek lazım kesinlikle bu konuda çok duyarlılar..Gidin bi honda bayisine ben 1000rr alcam diyin.. Daha önce motor sürmemişseniz mümkün değil satmazlar..Gidin başkasından alın biz size sadece 125cc satarız derler.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 05.02.2008 - 16:37 Mesaj konusu:
artık ben satıcılara kızmıyorum internet diye bişey var kardesim arastırsın baksın hayabusa neymiş okusun ögrensin yiyosa alsın! adam kafaya koyduysa sen satmassın baskası satar yani o adam o motoru alır. neden kaçırsın müsteriyi??cahil toplumuz eğitilmedikçe yada bu CC sınırlaması kanunla düzenlenmedikce bunlar hep olur. silah almaya gidiyorun bin dereden su getiriyorlar,hayabusa alıyosun kardesim ehliyetin varmı diye soran bilen yok!! bu makina adam öldürmezmi?? _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
50 km. hızla gidilecek motosiklet olsa olsa 50cc. bir motosiklet olurdu o arkadaşa en güzel tavsiye bence hayausayı hemen satsın ve 50 cc. bir makine alsın.ha ha ha ha
Tarih: 05.02.2008 - 17:27 Mesaj konusu:
Türkiye memleketimi seviyorum yahu _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız