Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gaz Kontrolü, Konsantrasyon ve Kontra Tekniği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gaz Kontrolü, Konsantrasyon ve Kontra Tekniği
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 24.08.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa, süper bilgiler, teşekkürler Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
musthefa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 24.08.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes bilgiler ii güzel eline saglık ama
bunları kullanım kılavuzu niteliginde okuyupda hade yaa boylemi oluyorudu diyen arkadasların sesini duyar gibiyim ayda 70-80 ytl taksiy verilipde alınan motorlarla motorsiklet sayısının artıgı su gunlerde sırasıyla 1 yıl ıcınde 100 luk 125 lık 600 cc lik motor alan arkadaslara ne kadar yarar bilmem biz bu işe gonul verdıgımız yıllarda cogu arkadas bilir tek yada cift kontra adında bisikletler vardı ve 15-20 yıllık tecrube ile anca buraya geldik
cok yazı yazı yazıp yada eski uye olup avatarda super uye yazdırmakla bu işlerin olmadıgını hatırlatmak isterim
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 24.08.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Anlamayan arkadaşlar için,

Bu yazıyı bir puzzle olarak düşünün, şimdi elinde parçalar var ve sen görmene rağmen birleştiremiyorsun. Nasıl yapılacağını bilmiyorsun ama yavaş yavaş denedikçe yapacaksın, anlamadığını sansanda ilerde göreceğin olaylar karşısında parçaları birleştirceceksin ve mantıklı gelecek. Bravo Bravo
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 24.08.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel 1 paylaşım Bravo Alkışlıyorum Bravo
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 24.08.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musthefa, tabii ki de okuyarak öğrenilmez..Ama sana şu kadarını söyleyebilirim...İnsanlar motorları ile viraj alırken sadet olarak şu cümleyi kafalarından geçirecektir "hımssss biraz hızlı giriyorum viraja,motoru daha fazla mı yatırayım,yoksa fren mi yapayım, hayır hayır viraj içinde frene basılmaz,girdiğin viteste ve hızla çıkmalısın viraj içinden"...Ben 6 senedir aktif olarak motosiklet sürüyorum,ve bunun 3 senesi de Yamaha-R6 ile..60.000 km yol tecrübesi..Şimdi high-slide ı tecrübe edinerek öğrenen ÇOOOOKKK şanslı insanlar muakkak wardır,ama 1-2 tane..Gerisi ya şu an buraya yazamayacak durumdadır,ya da okuyamayacak...Bu yüzden böyle önemli konuları yazarak ve izah ederek anlatmak çok önemli...Çok faydalı...Herşeyi tecrübe ederek öğrenemeyiz doğamız gereği...

Ellerine sağlık Alfa...
SIYAH10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 16.09.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yararlı bilgileri bizimle paylaştığın için sonsuz teşekkürler...
tintin_
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 06.02.2008 - 03:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesin net bilgiler çok ii
mkelleci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.02.2008 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler açmıyor,

sayın adminim buradaki resimler siteye yüklense de kaybolmasa.

Yazı için teşekkürler, hatırlatma ve hatırlama çok önemli.
Başa dön
mkelleci Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa tşekkürler her satırı okudum doğru ve faydalı bilgiler,

paylaşım için teşekkürler

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

video da ayrı mükemmel şu ana değin hiç pist deneyimim yok ama mutlaka olacak......
içim gidiyorrrrrrrrr veselam............ Delirdim
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 06.02.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa, emeğine sağlık önemli bilgiler vermişsin Bravo motora binen herkesin bunları öğrenip gözönünde bulundurması gereklidir... Göz kırpıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.02.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa, son 1 sattir 2 kez hiç üşenmeden okudum.
faydalı bilgi paylaşımların için teşekkürler dostum........ Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.02.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, biraz uzun da değerdi dostum değilmi
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 26.02.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli konu açıklama için teşekkürler Bravo Bravo
eline sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.02.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler çok faydalı bilgiler içeriyor yazı ama tabi uygulamak ta önemli ben ve benim gibi bir çok arkadaşa faydalı olacağına inanıyorum Bravo
piranha Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye