Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha Yzf 125R geliiyooo(sanırım:))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha Yzf 125R geliiyooo(sanırım:))

Yamaha Yzf 125R geliiyooo(sanırım:))
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki ZX-250R NİNJA Fazla söze gerek yok! Bravo

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyette cc kısıtlaması getirmeden bu motorların tutulması çok zor eğer ki 11000 ytl gibi civarlarda giriş yaparsa...
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bado_kaptan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.04.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motor almayı düşünen arkadaşlar varsa bence bıras daha beklesınler cunku gecen sene honda cbr 125RR avrupada pıyasaya suruldu fakat buraya gelmedı eger gelırse gercekten pıyasa kızısacak
Başa dön
bado_kaptan Çevrimdışı bado_kaptan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.04.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw arkadaslar daha kac kere soylıcem o motoru alan sadece kasa goruntu ıcın alır bı youtube dan bı bakın test vıdeolarına yaw bu kadar zormu koymayı bılsem koyacam bı test vıdeosunda kısa bı kadran bolumu var 8 sanıye kadar kalkısını cekmıs bana gore tam bı rezalet... Beğenmedim
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 30.04.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben bıle actıgımı unutmusum 06-02-2008 subatta acmısım sen sandıktan cıkarılmıs getırılmiş Çok gülüyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.04.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sitede fiyat listesi var 125r için 4500 euro diyor
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 30.04.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet yamaha yine uçmuş fiyatlarda kim ne düsünür bilinmez ama 125 cc ye yaklasık 10,000 ytl bence verilmez bunun için de honda yerini kaptırmaz
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorizmir74
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-kınık

MesajTarih: 01.05.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu motor cbr'a rakip olmaz ancak rs 125 e rakip olur fiyatınıda 9.000 ytl gibi bi rakam okuyucaklar yani cbr kadar yaygın olmayacak yani cbr yine tek Bravo
Başa dön
motorizmir74 Çevrimdışı motorizmir74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr cbr cbr cbr den cayıpta bunu alcak adam başlangıç için en az 8000 ytl yi gözden çıkarmış demektir ..madem çıkardın o parayı git kawa ninja 250 al
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 02.05.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4300 € fiyat çektiler kimse almaz bunu... Öfkeliyim
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alan olur kesin Çoook seviyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acun0, ımkansız... Beğenmedim
RoadDemon
Üye
Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben pek tutulcağını sanmıyorum fiyatı da en az bence 8000 ytl civarı olur belki de daha fazla:(
Başa dön
RoadDemon Çevrimdışı RoadDemon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RoadDemon, sende mantıklı dusunenlerdensın... Bravo
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alan olur tabiki ama parası olan için Göz kırpıyorum el yakıyor 9000 ytl yi kim verir?
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.58 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal