honda ucuz gariban motoru,ama gel görkü tasarım harikası diger pahalı motorları yine TOKATLAMIŞ... 600 cc de honda hepsini tokatlayacakta 1000 cc yi boşmu geçecegini sandınuız acaba ?
Bence gariban motoru deyil, 1000 rr ın fiyatı Honda yetkililerinin söylediğine göre 27-28 arasında olacakmış. bu rakam az sayılmaz. _________________ Risk'e atacağın ikinci bir şansın olmayabilir...
Tarih: 08.02.2008 - 16:20 Mesaj konusu:
ekzotik, zx-10 ya da hayabusa benim görüşümce birbirinden farklı makineler bence motor olarak değil de kullanım olarak ne aradığına karar versen daha iyi netice alırsın..
Şu testleri zevkle izliyorum ama aradaki milim saniyelerden çok kullanım rahatlığı,stabilite,yedek parça-servis-ikinci el gibi konular benim için herzaman daha önemli olmuştur..Tipinide beğendiysen hepsi aynı..Bu motor testleri motorlarını daha çok pistte kullanmayı seven arkadaşları daha çok ilgilendiriyor..Gerisi kahve muhabbeti _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 08.02.2008 - 17:28 Mesaj konusu:
ekzotik, Hayabusa tabiatı itibari ile Zx10 kadar kıvrak değildir..Son süratte hayabusa kadar etkili olmasada dişli,turbo gibi uygulamaları uygularsan havalanabilirsin..Neyse topic'i katletmeyelim _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Bunun sebebi linkin tamamını deil kısaltılmış halini kopyalayıp buraya yapıştırman.. Tahminimce başka 1 forumdan almışsın bu nedenle adresin ortasında "News/n...00..........." gibi cikiyor abim _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bunun sebebi linkin tamamını deil kısaltılmış halini kopyalayıp buraya yapıştırman.. Tahminimce başka 1 forumdan almışsın bu nedenle adresin ortasında "News/n...00..........." gibi cikiyor abim
Baska bir alman forumunda buldum ama oradada cikmiyor..Yani suc bende degil..
Ama MCN sayfasinda epeyi videolar var bu testler üzerine..
@ tüm arkadaslara
Demin kawasaki bayisindeydim..
Yeni zx10R 'e baktim..
Sahsen o kadar hosuma gitmedi..Arka lastigin korumasi o kadar büyükki acayip kötü bir görünüs veriyor.
Ayrica ön grenajin yukari cama dogru ciktigi yerde sagda ve solda camin yaninda grenaj yok .Acayip titriyor ellen oynattinmi!! 300 lere cikinca nasil titrer bilmek istemem.
Selesi inanin tas gibi sert.Öndeki farlar patlak göz gibi disari cikmis...
Ayrica yan ayna kollarinda olan ön sinyaller cok kötü görünüyor..
Ama arka kuyrugu kisa ve iyi görünüyor.
Gidonlar acayip alcak.Sele ile ayni yükseklikte..Bel agrilarini cagristiracak muhtemelen..
Resim yapmayi arkadasla konusmaktan unuttum.... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 08.02.2008 - 18:43 Mesaj konusu:
ekzotik, dostum senin derdin guruptaki hayabusayı otobanda geçmekse ilk önce altına hayabusa alman gerek! ve pilotaj olarak diğer adamdan iyi olman gerek! pilotaja bişey diyemem ama hayabusayı otobanda ancak daha iyi bir hayabusa gecer! yani 1000cc lere ne yaparsan yap 280den sonra yanından uzar gider hayabusa! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bicaginizi büyüklügüne göre degil keskinligine göre secin
Bu söz imza bile olur valla, bravo Aytunç Abi, harbiden de işi bilen adam başka oluyo..... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız