Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3656 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 07.02.2008 - 22:36 Mesaj konusu:
incelenmeye alındı...
konu dışı,tartışma içeren ve onlara verilen cevaplardan ayıklandı.Kimseyi tanımadan,etmeden hakkında yorum yapmadan önce iki kere düşünelim lütfen.bilmeden bişeyler yazmak iki tarafada yakışmıyo.Ortada abartı,yalan söz yada kandırmaca varsa elbet birgün ortaya çıkar.Bundan sonra birilerine bişey ispat etmek isteyenler,kantılamaya çalışanlar ve tartışmayı devam ettirmek isteyenler pm yolundan yada eklediği msn'den halletsin. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 08.02.2008 - 17:20 Mesaj konusu:
armyy demiş ki:
bu resım tanıdık geldı bana ama hayırdır
Msn listemde bu resmi kullanan 4bayan var MD den hehehe Topiği goren resmi alıyo galiba _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 09.02.2008 - 11:27 Mesaj konusu:
ya bayanlarda öle hareket yaparlar ben ilk yapışımda asvaltı boyladım zordu daha yeni kullanıyodum motoru arkadaşın motoruydu motora pek bişi olmadı ama asvalt çok sıcaktı yazın çeketimi giymedim bütün kollarım yandı çok kötü bi kazaydı allahtan arkadan araba filan gelmiyodu şimdi gülerek anıyoruz o günleri ben dün kapandım arkadaşlar ve kask nasıl kullanabilirim acep sölermisiniz ben yeni bi üyeyim günümün 12 saatını motor delisinde geçiriyorum fakat topiklere kolay kolay bişi yazmıyorum ama şunuda unutmayın erkekler ne kadar cesursa ne kadar mertse bayanlarda öle herşeyi yaparla
Tarih: 09.02.2008 - 14:21 Mesaj konusu:
allah muhafaza o R1le bi patlarsa karizma falan kalmaz.bi daha da yüzüne bakan olmaz. _________________ satılık cbr 600rr
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum!!!WQQaXQQ10030449WQQpXQQdisplayitem
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız