Tarih: 06.02.2008 - 17:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
SEN ÜZÜLME DİYE sabah dan beri çok güzel diyor........ kocaman sana YALAN atıyorlar gerçek bu
marsille, böyle bi yorum yapabilmek için burdaki herkesi tanıyo olman ve birebir görüşüp böyle düşündüklerine dair emin olman gerekir diye düşünüyorum.. öyle olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez.. beğenmiyosanız yorum yapmak zorunda değilsiniz..
GOLYAT34, bu tarz yorumlar topiğin düzenini bozmaktan başka bi işe yaramaz.. kimse kimseye forumlar üzerinden laf söylemesin.. daha dikkat edelim lütfen!!! _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 339 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 07.02.2008 - 00:46 Mesaj konusu:
Arkadaşlar ben bu marsille 'nin yorumlarını artık okumamazlıktan geliyorum Her şeye bi mana bulur Bi bu topic değil,yorum yazdığı tüm topiclere bakın aynı karakteri görürsünüz.Biraz huy meselesi
Ha bu arada MARSİLLE bana hırsız demeyi ima etmiş biraz laflarına dikkat et Öyle anlamsızca yazılar yazarak da yopiclerin seviyesini düşürme SELanikLİ..
güzel olmuş ama sanki kuyruk ve grenaj r1 gibi hafiften.bide farlar içeri gömük oldugu için tam aydınlatma olmaz yani kullanıslı olmaz.çizim 10 numara ama kullanım kolaylıgınıda taarımda yansıtmak daha guzel olur kanımca ve her noktası sana aıt olmalı .)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız