Tarih: 07.02.2008 - 23:31 Mesaj konusu:
birçok arkadaşımız fotolarının sitede yayınlanmasını istemedikleri için artık ya foto topici açmayacağız yada çok kısıtlı sayıda foto vereceğiz. buluşmalarımız ve gezilerimiz devam edecektir ve buradan duyurulacaktır
Tarih: 07.02.2008 - 23:55 Mesaj konusu:
Sizi fotograflarda olsa bile görmek güzel.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2520 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 08.02.2008 - 00:17 Mesaj konusu:
eğleniyoz davet ediyoz resimlerimizi paylaşıyoz ama marsille, gibi gereksiz bi işe yaramayan kopuklar çıkıyo keyfimizi kaçırıyo şimdi ben bu yaratığa bi kaç laf söylesem ortalık karışır en iyisi biraz susayım _________________
bende bir Ankara üyesi olarak fotoğraflarımızın bu sitede yayınlanmasını istemiyorum ve de karşıyım daha fazla gereksiz tartışmalara girmek hoş değil motorcu rahattır serbesttir hürdür özgürdür paylaşımcıdır. bunuda paylaşım sitesine girdiğimizde ters tepki alacaksak o sitede zaten işimiz olmaz ve olmayacaktır sevgiyle kalın
Tarih: 08.02.2008 - 17:37 Mesaj konusu:
Normalde bu tarz şeyler yazmak bana saçma gelir, yani adam burayı bırakıyorum diye topic açar, ya kardeşim ne diye topic açarsınki gideceksen git.
Ama durum böyle bir hal alınca yazmak gerekiyormuş bunu anladım.
Neyse üyeliğim süresince motordelisi.com bana birçok şey kazandırdı.
Önce Organizatörlük görevimi bıraktım, şimdide üyeliğimi bırakıyorum.
Üyeliğimi silin demeyeceğim. Çünkü burada üyelik silinmiyor.
Ama artık ben burda yokum sadece bunun bilinmesini istedim.
Sebebine gelince, isim vermeye, grup söylemeye gerek yok.
Ama öncelikle burdan kaçıp kendi oluşumumu kurmamdaki en büyük etken burda bulunan bir çok kişinin kendi önündeki işe bakmadan, bizlere akıl vermesi oldu.
Hatta bu iş zaman zaman küfürleşmelere, sertleşmelere kadar bile ilerledi.
Ben özgür bir adamım, ister yerim ister içerim, eğer akisini belirten bir kural yoksada bunun fotosunu korum.
Ama adam bana çıktı alkol günahtır, alkol seni şöyle yapar , böyle yapar cin çarpmışa dönersin gibi vaazlarda bulundu.
Ve herseferinde o kişilere sanane dedim ve ısrarla yaptığım her organizasyonu burada sergiledim.
Ama anladımki insanlar sadece kendi işlerine baklmayı bir türlü öğrenemeyecekler.
Ve kendilerini hala en doğru kişi olarak görmeye devam edecekler.
Gerçi ekonıminin yerlere vurduğu bir zamanda bile hala türban tartışmaları yapılıyorsa, Cumhuriyet tehtid altında ise, ve halkın eli kolu bağlı ise.
Burada bu tarz şeylerin olması çok normal sanırım.
Neyse arkadaşlar özgürlüğümün kısıtlandığını hissettiğim için, özgürce organizasyonlarımı, buluşmalarımı sergileyemediğim için, arkadaşlarımla fotoları koymadan önce "Ya millet şimdi gene kesin patalayak" diye düşünmek zorunda olduğum için.
Buradan ayrılıyorum.
Sıkıntım kendini bilmez bu tarz üyelerden kaynaklıdır, yönetimden bu şekilde bir kısıtlama hiç bir zaman görmedim.
Yönetimle sıkıntım sadece bu tarz kişlilerin barınmasına izin verdikleri içindir.
Örneğin; marsille, gibi adamlara çokmu ihityaç var.
Herşeyin bir üslubu vardır, beğenmemenin bile uygun bir eleştiri tarzı vardır.
Ama bu adam eleştiri bile yapmıyor, adam kafa buluyor milletle ve birçok kişide buna gülüyor.
Adamın avatarı bile kurallara uygun değil.
Neyse çok uzattım hoşçakalın.
En son TayDen tarafından 08.02.2008 - 17:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 08.02.2008 - 18:22 Mesaj konusu:
arkadaşlarım çok güzel ifade etmiş, bana sadece alkışlamak kalmış
daha detaylı PM yi Adminimize atacağım elbet ama bende organizatörlük rütbemin alınmasını istiyorum.
çok sinir bozucu adam var hangisiyle uğraşacağımı şaşırıyorum, bilgi paylaşım sitesinden ziyade, aşağılama küçük düşürme ve laf dalaşı sitesi halini aldı malesef MD...
Tarih: 08.02.2008 - 18:33 Mesaj konusu:
Güzel bi akşam olmuş ankara MD 15 gün sonra bir süreliğine bende ankara MD li oluyorum askerlik nedeniyle _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Gereksiz insanların gereksiz ve cahil yazıları. marsille,
sevgili Hakan, daha öncedende malesef benzer radikal davranışlarla karşılaştık ve bütün yazılarımıza rağmen hiçbir önlem almıyorsunuz. Üyeler anlamsız yazılarından veya yetkilerin kişisel olarak kullanımından dolayı hiç bir yaptırımla karşılaşmadıkları için düşünmeden yazmaya ve hareket etmeye devam ediyorlar.
Kişilerin yazdıklarından dolayı sorumlu tutulacağını bilmelerini sağlıyamadığınız sürece malesef bizler buralarda olamayacağız. Kimi ben içmiyorsam kimseye içirmem der,kimi günahkar der, kimi bir espiriye şuursuz ( ağzı bozuk ) avukat olur....( Bırakalım bizim karşılaştığımız durumları, sadece Name Ekin'in bir gezi yazısına nasıl cahilce yorumlar yapılıp nerelere çekildiğini hatırlayın lütfen <<< Hiç bir bayan kendi başına böyle şeyler yapıp bilmediği yerlere gidebilirmi hele otelde kalmak haa !!!!!neredeyse bunu, düzgün bir bayan yapamaz bile demeye çalışmışlardı>>> )
Bir ceza tahtası oluşturup bu kişileri teşhir etmez, belli süre yorumlarını durdurmaz ve tekrarında üyeliklerini silerek ıp' lerini kara listenize alıp siteye girişlerini engellemezseniz yine malesef bizim gibi gerçek motor sevdalısı gruplar huzurunu kendi haberleşme ortamlarında aramak zorunda kalacaklardır..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız