Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Michael Schumacher de sonunda doğru yolu buldu :))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Michael Schumacher de sonunda doğru yolu buldu :))
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Michael Schumacher de sonunda doğru yolu buldu :)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar daha önce bu konu ile ilgili verilmiş bir video ve fotolar var ama videoda Michael Schumacher artçı olarak yer alıyor burda ise kendisi pistte dönüyor Dil çıkarıyorum ferrariden indi ama bukez de motorun ferrarisinde bindi Göz kırpıyorum bu adam ya italyan hayranı yada kırmızı hayranı Motordelisi

kimse daha önce verildi demesin arama motorundan bakmaktan şaşı oldum ona göre üzülürüm valla Ağlıyorum

Link

hani fenada gazlamıyor yani Göz kırpıyorum

En son kdrygz tarafından 09.02.2008 - 12:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam karada giden neye elini atsa sürüo paylaşım için teşekkürler
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben f1 yarışında kullanılan 4tekerli araç kullanmakla moto gp de kullanılan 2 tekerli araçı kullanmak bir değildir sanıyordum
iyi bir yarış aracını kullanan pro bir sürücü moto gp de ne kadar başarılı olur orası tartışılır bence
birisi 4 teker birisi 2 teker
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben daha önce verdim ama videoyu eklememiştim
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=56932
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adama tek birşey söylenir İyi fikir Sana kırmızı çok yakışıyor Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

GSXR-PRO demiş ki:
Ben daha önce verdim ama videoyu eklememiştim
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=56932

dedim ya topa tutulmamak için araştırdım diye Dil çıkarıyorum bir video var ama orada artçı Göz kırpıyorum
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Schumacher de benim düşüncelerimi taşıyormuş bu iki spor ayrı dünyalar diye yorum yapmış
schumacher in yorumu:
Formula 1 ile bir kıyaslama yapması istendiğinde ise; "İyi ve akılcı bir kıyaslama yapmaya çabaladım, ama bu gerçekten çok zor. Birbirinden tamamen farklı iki ayrı spor dalı. Herşeyden önce dört tekerlekli bir araç yerine, iki tekerlekliyle piste çıkıyorsunuz ki en temel fark bu bence. En belirgin benzerlik de, pist üzerinde doğru çizgiyi bulmak zorunda olmanız. Bu son derece temel bir ortak nokta. Ama dediğim gibi ayrıntıya girmek çok yanlış ve zor. İki ayrı dünyadan söz ediyoruz. Birinde dünya üzerindesiniz, diğerinde ise ayda gibisiniz" dedi. Schumacher bu deneyimini Valentino Rossi'nin Ferrari Formula 1 otomobili ile Barselona'da yaptığı denemeye benzetti ve bunu tamamen zevk için yaptığını kaydetti.
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, OK ben bu adamı çok sefiom yaa hastayım Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Şok oldum harika bişeyyy yafff kırmızıda çok yakışıorr Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Motordelisi paylaşım için teşekkür ederim Gülümsüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamela demiş ki:
kdrygz, OK ben bu adamı çok sefiom yaa hastayım Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Şok oldum harika bişeyyy yafff kırmızıda çok yakışıorr Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Motordelisi paylaşım için teşekkür ederim Gülümsüyorum

sevmen çok normal birşey adam dünyanın en ünlü 2nci michael i (1ncisi michael jackson) Çok gülüyorum onu sevmicende benimi sevicen Motordelisi şaka bi yana örnek bir insan Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 09.02.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gayette guzel kullanıyor herhalde aferın adama 10 parmakta 10 malıfet boylesı opulur
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SubvolveN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten Helal Olsun Adamın Elinden her türlü spor geliyo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SubvolveN Çevrimdışı SubvolveN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun iyi gazlamış,viraj yapmış Alkışlıyorum
esmuzo Çevrimdışı esmuzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SubvolveN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
SubvolveN Çevrimdışı SubvolveN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 09.02.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler... Bravo Bravo Bravo
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 09.02.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşk güzel gazlamış bu adam harika Alkışlıyorum
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 09.02.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam nerde gaz veriip nerde kısacanı virajları iyi bilyor Çok gülüyorum bnden örendi.. çocuklunu bilirdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal