Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kendi Tasarımım Racing!!!!!Bi göz atın..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kendi Tasarımım Racing!!!!!Bi göz atın..

Kendi Tasarımım Racing!!!!!Bi göz atın..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 06.02.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim bon jovi..
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.02.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

SEN ÜZÜLME DİYE sabah dan beri çok güzel diyor........ kocaman sana YALAN atıyorlar gerçek bu

marsille, böyle bi yorum yapabilmek için burdaki herkesi tanıyo olman ve birebir görüşüp böyle düşündüklerine dair emin olman gerekir diye düşünüyorum.. öyle olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez.. beğenmiyosanız yorum yapmak zorunda değilsiniz..
GOLYAT34, bu tarz yorumlar topiğin düzenini bozmaktan başka bi işe yaramaz.. kimse kimseye forumlar üzerinden laf söylemesin.. daha dikkat edelim lütfen!!!
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 06.02.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bundan spnra bende KOPYA çekeyim bari ......YAŞASIN HIRSIZLIK İstemiyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.02.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, bu adam boyle sacmaladıgı surece her yazısına cvp verıcem
tintin_
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 06.02.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

da ekzos u bulamadım Alkışlıyorum Çok gülüyorum
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.02.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmus.ama zx lerin kasasına benzemis ama biraz.eline saglık Alkışlıyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 07.02.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben bu marsille 'nin yorumlarını artık okumamazlıktan geliyorum Dil çıkarıyorum Her şeye bi mana bulur Çok gülüyorum Bi bu topic değil,yorum yazdığı tüm topiclere bakın aynı karakteri görürsünüz.Biraz huy meselesi Delirdim
Ha bu arada MARSİLLE bana hırsız demeyi ima etmiş biraz laflarına dikkat et Sinirlendim Öyle anlamsızca yazılar yazarak da yopiclerin seviyesini düşürme SELanikLİ.. Sinirlendim
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş ama sanki kuyruk ve grenaj r1 gibi hafiften.bide farlar içeri gömük oldugu için tam aydınlatma olmaz yani kullanıslı olmaz.çizim 10 numara ama kullanım kolaylıgınıda taarımda yansıtmak daha guzel olur kanımca ve her noktası sana aıt olmalı .)
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 07.02.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş Bravo
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş iyi çiziyor helal Alkışlıyorum

ama sanki R1in etkileri var üstünde
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 08.02.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeeeeeeeeee güzel vala yawsssssss Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SubvolveN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
SubvolveN Çevrimdışı SubvolveN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 09.02.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş ama r1 çok benziyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ninja, yoksa arkadaş R1'den kopye mi çekmiş...... Çok gülüyorum
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
risk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.02.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel görünüyo gerçekten
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki
6. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal