çok üzüldüm allah yardımcısı olsun kardeşimizin inşallah kısa zaman da bulunması dilegiyle _________________ R6 Sürmek Bir ayrıcalıktır....
Showman osman_r6@hotmail.com
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1068 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 09.02.2008 - 19:02 Mesaj konusu:
zigbog,dostum artık sinir olmaya başladım bu hırsızlık olaylarından,buradan çaresiz kaldım arık yazacak şey konusunda yazmayıp susayımmı dostum?annelerin kutsallığı konusunda terddütüm bile yok,saygı duyarım fikrine ama ne diyeyim bu adamlara dostum.
Ben motorumu,ekmeğimi,sahip olduklarımı kazanmak için gerektiğinde yerin 2000 mt altına girerek kazanıyorum,bu kadar kolaymı dostum benim canımı ortaya koyduğum değerleri alabilmeleri,bu verilen emekler kutsal değilmi dostum,helalinden para kazanmaya çalışıp haramla uğraşmadan verilen mücadele de kutsaldir be dostum,yanlış anşama sana değil sitemim bu şerefsizlere senin düşüncene katılıyorumda bazen tutamıyor insan kendini be arkadaşım.
canerdemir 79 annelerine küfür etmedimki dostum sadece tanıyorum dedim,mahalleden falan tanıyamammı yani? ,belki aynı semtte oturyorduk _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 10.02.2008 - 23:03 Mesaj konusu:
Alıntı:
NiGhTeXpReSs, sayın modum ödül 3.000ytl yanlış yazmışın
Alıntı:
ali_42, valla ali abi dün 5000 YTL. yazıyordu.
Şu anda da üstte 5.000 altta açıklamalarda 3.000 yazıyo, yani biz bunu 4.000 gibi düşünebiliriz.
İnşallah bulunur, ne diyiim. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız