Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Adamın Ciğeri Yanmış :( :( :( Bulana 5000 YTL. :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Adamın Ciğeri Yanmış :( :( :( Bulana 5000 YTL. :(

Adamın Ciğeri Yanmış :( :( :( Bulana 5000 YTL. :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
anibal
Üye
Üye

Nereden: Gebze / Kocaeli

MesajTarih: 09.02.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hırsızların kaç tane babası var bilen varmı aranızda
Başa dön
anibal Çevrimdışı anibal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 09.02.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm çok üzüldüm Üzgünüm allah yardımcısı olsun kardeşimizin inşallah kısa zaman da bulunması dilegiyle Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.02.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun umarım bulunur Üzgünüm

NiGhTeXpReSs, sayın modum ödül 3.000ytl yanlış yazmışın Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 09.02.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zigbog,dostum artık sinir olmaya başladım bu hırsızlık olaylarından,buradan çaresiz kaldım arık yazacak şey konusunda yazmayıp susayımmı dostum?annelerin kutsallığı konusunda terddütüm bile yok,saygı duyarım fikrine ama ne diyeyim bu adamlara dostum.
Ben motorumu,ekmeğimi,sahip olduklarımı kazanmak için gerektiğinde yerin 2000 mt altına girerek kazanıyorum,bu kadar kolaymı dostum benim canımı ortaya koyduğum değerleri alabilmeleri,bu verilen emekler kutsal değilmi dostum,helalinden para kazanmaya çalışıp haramla uğraşmadan verilen mücadele de kutsaldir be dostum,yanlış anşama sana değil sitemim bu şerefsizlere senin düşüncene katılıyorumda bazen tutamıyor insan kendini be arkadaşım.
canerdemir 79 annelerine küfür etmedimki dostum sadece tanıyorum dedim,mahalleden falan tanıyamammı yani? Dil çıkarıyorum ,belki aynı semtte oturyorduk Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
deliruh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 09.02.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım çalan kişi bir Çimento kamyonunun arka tekerleri arasında kafası ezilerek ölür.... Öfkeliyim
Başa dön
deliruh Çevrimdışı deliruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
air_cesar
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.02.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah hayırlı haberleri gelir... Üzgünüm
Başa dön
air_cesar Çevrimdışı air_cesar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.02.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, valla ali abi dün 5000 YTL. yazıyordu.
Fikrini değiştirmiş demek Dil çıkarıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 09.02.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çalanın allah belasını versin Sinirlendim

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 09.02.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişler olsun .İNŞALLAH bulunur motorsikleti Üzgünüm Üzgünüm ........bu hırsızlar artık çok olmaya başladı. Sinirlendim Sinirlendim

Mondial 125 AGK 2006(Kırmızı).......
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 10.02.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

NiGhTeXpReSs, sayın modum ödül 3.000ytl yanlış yazmışın

Alıntı:

ali_42, valla ali abi dün 5000 YTL. yazıyordu.

Şu anda da üstte 5.000 altta açıklamalarda 3.000 yazıyo, yani biz bunu 4.000 gibi düşünebiliriz.
İnşallah bulunur, ne diyiim. İstemiyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 11.02.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, harbi bu hırsızları s........... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 11.02.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hırsızların ..........................şimdi şerefsızler...
HER KESE HABER VERMELI bence

belarını bulurlar ihşallah

kullandığınız kelimelere dikkat edin:şeker portakalı
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 11.02.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah tez zamanda hasarsız bi şekilde bulunur Üzgünüm o adilerin yaptıkları d Sinirlendim
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 11.02.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirli kardeşim o şehir dışında olmalı bence YANI BİR ihtimal....
Üzgünüm
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal