Tarih: 09.02.2008 - 15:59 Mesaj konusu: Bir motosikletin göstergesi neden olmaz??
Herkese merhaba,
Şu an harıl harıl ikinci el motosiklet arıyorum. Tebi herkes gibi uygun fiyatlı, masrafsız, temiz
Baktığım bi kaç ilanda motosikletlerin göstergesinin olmadığını okudum.
Bunun sebebi nedir?
Yani farklı bi görünüm için olabilir mi ?!
Ya da bu tür motorların çalıntı olma ihtimali var mıdır?
Tarih: 09.02.2008 - 21:23 Mesaj konusu:
oldwolf demiş ki:
Alıntı:
Bahsi geçen modelleri yazsaydınız, neden gösterge olmadığını daha iyi anlardık..
CBF ve ER5 için diyorum...
Crosslar o da pist için kullanılanlar hariç hepsinde gösterge kesinlikle vardır! _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.02.2008 - 22:11 Mesaj konusu:
er5 piste girmez,cbf500de girmez! bu makinalarda gösterge yoksa kaza yapmıştır,göstergeler cok pahalı olduğu için de sahibi takamamış olabilir! bunuda cesitli bahaneler ile örtbas etmek isteyebilirler. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 09.02.2008 - 23:10 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
er5 piste girmez,cbf500de girmez! bu makinalarda gösterge yoksa kaza yapmıştır,göstergeler cok pahalı olduğu için de sahibi takamamış olabilir! bunuda cesitli bahaneler ile örtbas etmek isteyebilirler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız