Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 26.01.2008 - 12:34 Mesaj konusu:
tebrik ederim gerçekten güzel olmuş ben de çiziyorum ama hiç motor çizmeyi denemedim genelde portre çizerim _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 26.01.2008 - 18:45 Mesaj konusu:
kopya mopya güzel olmuş paylaşım için teşekkürler _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Tarih: 27.01.2008 - 13:52 Mesaj konusu:
daha seviyeli yorumlar bekliyorum.. beğenen oldugu kadar beğenmeyende olacaktır.. olumlu veya olumsuz eleştiriler olacaktır.. ancak seviyeyi düşürmeyelim.. !!!!!! _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Dec 22, 2007 Mesajlar: 113 Nereden: Zonquldak-İstanbuL
Tarih: 28.01.2008 - 03:03 Mesaj konusu:
çok güzel olmuş tebrikler _________________ The Motorbike is my life.And my life style.I would like everytime be faster.And i am Victory.I am so Happy...
fark ettim ki yaptığın çizimler kopya ......kağıda geçip yapıyorsun değilmi kısaca boyamasını atıyorsun motorların kendi formlaını ver de oyle atsana sen onları biii buraya bakalım ortaya neler çıkıyor
Tarih: 10.02.2008 - 03:54 Mesaj konusu:
Sen bir harikasın sen bir dehasın süper olmuş eline emeğine sağlık _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız