nasıl farketti arabanın çıkacağını anlayamadım veya videodan belli olmuyo ama iyi frenaj yapmış tamamen durmaya kalkmayıp arabanın solundan kontra veripte kaçabilirdi. _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
frenaj süper ancak dikkatinizi çektimi bilmiyorum sürekli arabaya doğru gidiyor... Bu da 'baktığın yere gidersin' teoremini çok güzel kanıtlıyor.Öyle bir durumda araca bakmamak mümkün değil,ama siz siz olun bu gibi bir durumla karşılaştığınızda kaçacak deliğe bakın biliyorum çok zor ama son çare odur. _________________
Tarih: 10.02.2008 - 04:31 Mesaj konusu:
başlığı okumasam kesin patladı derdim izlerken.gerçekten çok güzel durmuş.küfürü de basmıştır geçerken,kornadan belli oluyo zati,tabi kornayı yüzsüz arabacı çalmadıysa.bi de böle yaparlar ha hem suçsuz olup hem bide korna-küfür yersin.allahın cahilleri,ökkizler!
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6883 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 10.02.2008 - 06:10 Mesaj konusu:
Motorda radar gibi sürekli görüş alanı taramak gerekiyor. Aynen bu arkadaşın yaptığı gibi. Hayır çıkan denyo birde en sağıda kapadı ya ordanda kaçış şansı bırakmadı , duramama durumunda.
3 Yanlış Bir Doğruyu Değil,
1 Yanlış Bütün Doğruları Götürür
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 10.02.2008 - 09:14 Mesaj konusu:
güzel kurtardı ben olsam yemin ediyorum önünü kesip kaskımla camını patlatırdım zaten geçen sezon bizim apaçilere özendim hep anlatıyorlardı sıkıştıran arabaların aynalarını indirioz die banada öyle bir karaktersiz sürücü denk geldi aynasını indiriyim derken ben iniyodum az kalsın sakın denemeyin tabii apaçiler hariç onlar prof olmuşlar artık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız