Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dikkatli bir sürücü, çook ucuz sıyırdı. az daha patlıyordu.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dikkatli bir sürücü, çook ucuz sıyırdı. az daha patlıyordu.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 10.02.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kararsız kalmış sanki duramazsam sağdan mı geçerim soldan mı geçerim diye ama durabilmiş Bravo Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 10.02.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

frenaj gerçekten güzel ama fren yapması bence hataydı soldan geçebilirdi.
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 10.02.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunun 4te biri olsa motordan iniyorum hemen.Ama pek iyi indiğim söylenemez Sinirlendim Göz kırpıyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 10.02.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
Motorda radar gibi sürekli görüş alanı taramak gerekiyor. Aynen bu arkadaşın yaptığı gibi. Hayır çıkan denyo birde en sağıda kapadı ya ordanda kaçış şansı bırakmadı , duramama durumunda.

3 Yanlış Bir Doğruyu Değil,
1 Yanlış Bütün Doğruları Götürür Bravo

Bu yüzden herzaman tam dikkat Bravo

Halil abi gerekeni söylemiş daha fazla söze gerek yok OK

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara-kayseri

MesajTarih: 10.02.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel frenleme helal olsun nasılda fark etti ben olsam sadece korna çalmakla kalmazdım Sinirlendim
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Fotosiklet
Üye
Üye

Nereden: İstanbul Pendik

MesajTarih: 10.02.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
frenaj süper ancak dikkatinizi çektimi bilmiyorum sürekli arabaya doğru gidiyor... Bu da 'baktığın yere gidersin' teoremini çok güzel kanıtlıyor.Öyle bir durumda araca bakmamak mümkün değil,ama siz siz olun bu gibi bir durumla karşılaştığınızda kaçacak deliğe bakın Bravo biliyorum çok zor ama son çare odur.

Evet %100 katılıyorum...Aynısını yaşadım;arabanın sol arka köşesine baktım kurtarmaya çalışırken ve aracın sol arka köşesine sıyırarak çarptım ben düşmedim ama motor yattı. Yani 15cm daha sola baksaydım değmeden kıvıracaktım.
Fotosiklet Çevrimdışı Fotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rezervuar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 10.02.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zemin kaygan olsaydı arabaya Sinirlendim girerdi Dil çıkarıyorum
Başa dön
rezervuar Çevrimdışı rezervuar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.02.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, geri döndü o meşhur videolarıyla Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 10.02.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

frenajı gerçekten iyidi.. nasıl farketti o aracın çıkacağını anlayamadım ama helal olsun gerçekten.

ben olsam arabadakini yere indirir elimden gelenide yapardım ama.. o bir kornayla belki bir küfürle de bitirio işi Çok gülüyorum çok soğuk kanlı Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yatta
Üye
Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor o kadar hızlı durmamalı yahu Şok oldum
Başa dön
yatta Çevrimdışı yatta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zafer80
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten gazlamayı seven arkadaşlar böle 4 teker sürücüleriyle çok karşılaşıyor ,bazen taksi bazen otobüs ,minibüs özellikle kamyon hiç farketmiyor bu videodan çıkarılacak yegane ders motor üzerindeyken mutlak dikkat ve gözlerimizin bi noktaya bi saniyeden fazla takılıp kalmaması ..öte yandan motor sürücüsünü de, arabayı görür görmez işini şansa bırakmayıp hiç tereddüt etmeden frene asılmasından dolayı ayrıca tebrik etmek gerek ... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zafer80 Çevrimdışı zafer80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MusTy_17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum söför arkadaş işi biliyor, çıkanada denecek çok şey var ama neyse.. Sinirlendim
Başa dön
MusTy_17 Çevrimdışı MusTy_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadas gercekten cok sogukkanliymis,cok ii yavasladi ama bence arabaninda sucu yok nede olsa sagina bakti ve cok uzakta bir motor var o gelene kadar ben gecerim dedi ve cikti,sonucta 200km/h ile gelen bir motorsikletin hizini o kadar uzaktan tahmin edemezsniz,guzel video Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bicirik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 10.02.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntüde araba pek belli olmuyo
herhalde gerçek hayatta belli oluyo ki adam farketmiş
güzel frenleme ama araba yerine kaçabileceği noktaya baksaydı
direk arabaya değil kaçabileceği noktaya gidebilirdi.

paylaşım için sağol
Başa dön
bicirik Çevrimdışı bicirik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 10.02.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah ben olacaktımm o arabadakini.... Sinirlendim
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal