Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 558 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 10.02.2008 - 12:17 Mesaj konusu:
Bunun 4te biri olsa motordan iniyorum hemen.Ama pek iyi indiğim söylenemez _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Tarih: 10.02.2008 - 12:29 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
Motorda radar gibi sürekli görüş alanı taramak gerekiyor. Aynen bu arkadaşın yaptığı gibi. Hayır çıkan denyo birde en sağıda kapadı ya ordanda kaçış şansı bırakmadı , duramama durumunda.
3 Yanlış Bir Doğruyu Değil,
1 Yanlış Bütün Doğruları Götürür
Bu yüzden herzaman tam dikkat
Halil abi gerekeni söylemiş daha fazla söze gerek yok _________________ Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Tarih: 10.02.2008 - 12:59 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
frenaj süper ancak dikkatinizi çektimi bilmiyorum sürekli arabaya doğru gidiyor... Bu da 'baktığın yere gidersin' teoremini çok güzel kanıtlıyor.Öyle bir durumda araca bakmamak mümkün değil,ama siz siz olun bu gibi bir durumla karşılaştığınızda kaçacak deliğe bakın biliyorum çok zor ama son çare odur.
Evet %100 katılıyorum...Aynısını yaşadım;arabanın sol arka köşesine baktım kurtarmaya çalışırken ve aracın sol arka köşesine sıyırarak çarptım ben düşmedim ama motor yattı. Yani 15cm daha sola baksaydım değmeden kıvıracaktım. _________________ Tecrübe, yaşınız ve yediğiniz kazıkların bileşkesidir.
Yamaha Fazer 600cc
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1589 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 10.02.2008 - 13:53 Mesaj konusu:
frenajı gerçekten iyidi.. nasıl farketti o aracın çıkacağını anlayamadım ama helal olsun gerçekten.
ben olsam arabadakini yere indirir elimden gelenide yapardım ama.. o bir kornayla belki bir küfürle de bitirio işi çok soğuk kanlı _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
zaten gazlamayı seven arkadaşlar böle 4 teker sürücüleriyle çok karşılaşıyor ,bazen taksi bazen otobüs ,minibüs özellikle kamyon hiç farketmiyor bu videodan çıkarılacak yegane ders motor üzerindeyken mutlak dikkat ve gözlerimizin bi noktaya bi saniyeden fazla takılıp kalmaması ..öte yandan motor sürücüsünü de, arabayı görür görmez işini şansa bırakmayıp hiç tereddüt etmeden frene asılmasından dolayı ayrıca tebrik etmek gerek ...
arkadas gercekten cok sogukkanliymis,cok ii yavasladi ama bence arabaninda sucu yok nede olsa sagina bakti ve cok uzakta bir motor var o gelene kadar ben gecerim dedi ve cikti,sonucta 200km/h ile gelen bir motorsikletin hizini o kadar uzaktan tahmin edemezsniz,guzel video
görüntüde araba pek belli olmuyo
herhalde gerçek hayatta belli oluyo ki adam farketmiş
güzel frenleme ama araba yerine kaçabileceği noktaya baksaydı
direk arabaya değil kaçabileceği noktaya gidebilirdi.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız