O kadar hızlı giderken yola fırlıyo bakmadan bide yola çıkıyo hala frene basıyo arkadaşada peygamber sabrı varmış inip aşağı dövmemiş onuda tebrik ediyorum
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 10.02.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
Surucu temkinli ve basarili. Tebrik etmek lazim...
Buna benzer bir olay 1.kopru cikisi Fenerbahce stadina dogru giderken gelmisti basima. Klasik sekilde sol serit dolu, millet 80-90 km/h'la gidiyor. Orta serit ve sag serit daha hizli akiyor. Ben de orta seritten 160 km/h filanla gidiyorum. Altimda CBR600F ve arkamda arkadasim var. Burada ben de hataliyim aslinda. Trafigin saginda o kadar buyuk bir hiz farkiyla gitmek tehlikeli bir is.
Adam en sol seritten TEM cikisina yoneldi bir anda. Adamin serit degistirisini hayal edin artik ne kadar dik ve keskin. Araba Corolla Hatchback'ti. Benim hizim yuksek ve adama yakindim. Durmam imkansiz. Once frenaja girdim, baktim yazilacam arkadan... Arabanin sag bosluguna daha yakindim o sirada. Gidonu sola kivirip, saga yattim, o sirada frenaji azalttim motor altimdan kaymasin diye. Ve adamin sagina yalayaraktan girmek zorunda kaldim. Okuz o sirada farketti de saga gidisini biraz azaltti da arabanin sagina yapismaktan kurtuldum. Motoru yatirdigimda freni azaltmasaydim kesin yere inmistik. Ama freni azalttigim icin de durma mesafem kisaldi mecbur ve sagina girmek zorunda kaldim.
Okuzogluokuz iste nooolacak... _________________ R1 Hedef
dikkatli olmak lazım karşımızdakinin her zaman için dikkatsiz olduğunu varsayıp öle kullanmalıyız bence _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 11.02.2008 - 09:27 Mesaj konusu:
bence burda korna yersiz gereksiz gürültü kirliliği oluşturmuş videonun içine etmiş adeta bence inecen bir güzel halledecen bak bakyım birdaha çıkabiliyormu o araç sağına soluna bakmadan bu arada dayak yemediği için hala tehlikede olabiliriz o araç trafikte hala aman dikkat _________________
Tarih: 11.02.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
araba çıkmaz bekler deseydi arka camdan girerdi!! tecrübeli ve akıllı bir sürücü derim bu kişiye!!
Arkadaşlar sürücü tecrübeli doğru ama o yolda o hıza çıkmak gerçekten çok riskli ve bunu da göze almış.Alınmalı mı yoksa bu sürat için başka bir parkur mu seçilmeli tartışılabilir. Fakat bizim örnek almamız gereken bir davranışı da soğukkanlılığıdır.Orda aptal bir sürücüyle dalaşmak hem sinirlerimizi bozar hem bize kazandıracağı hiçbişey yok. Bunun gibi sürücüler her an karşımıza çıkabilir ve bunları dövmekle akıllandıramaz öldürmekle bitiremezsiniz. Tek yapmamız gereken bunlarla yaşamayı öğrenmek
saygılar _________________ Tecrübe, yaşınız ve yediğiniz kazıkların bileşkesidir.
Yamaha Fazer 600cc
Motorda radar gibi sürekli görüş alanı taramak gerekiyor.
Halil kardesim aynen ..
Milletin yapacagi hatayi önceden görme, hissetme ,algilama, sezme hislerini gelistirmemiz lazim.
Ayrica ben sahsen birde zihnimden filim geciriyorum..
Bu araba soldan ciksa nereye kacarim nereden gecebilirim diye filim gibi fantazimde görüyorum..
Cok ise yariyor deneyin bakin...
Ama sayaca bakarsaniz adam belkide 50 lik yerde 240 la geliyor...
Arabadaki saga bakmistir motoru cok uzakta görmüstür ama hizini secememistir.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 12.02.2008 - 01:13 Mesaj konusu:
sino demiş ki:
Arabadaki saga bakmistir motoru cok uzakta görmüstür ama hizini secememistir..
Aynen oyle. Bu tip yollarda bu hizlara cikiyorsak bu tip seylere de hazirlikli olacagiz. Sonucta 100 km/h ile bile gidilmemesi gereken bir yol orasi. _________________ R1 Hedef
sanırım arabadaki de olayı sonradan farketti ne yapacağını bilemeden sağa sola yalpaladı. o sırada sağdaki boşluğu da kapattı.Solunda geçmeye kalkmak da tehlikeli olabilirdi cünkü o sırada karşı şeritten bir araba,kamyon geliyor da olabilirdi. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tarih: 12.02.2008 - 03:32 Mesaj konusu:
4 teker sürücüsü gerçektende çok kafasızmış insan bi bakar sağına soluna sonra çıkar hadi görmedin motoru sesinidemi duymadın motosikleti süreni tebrik etmek lazım _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
bu tür insanlar kötekten anlar diyecem ama arkadaşlar bugün haberlerde gördüm yol verme tartışması yüzünden bir vatandaş kızının yanında kurşunlanarak hayatını kaybetti aman siz siz olun haklı ama
ölü olmaktansa haksız ama hayatta olun allah kaza bela vermesin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız