Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dikkatli bir sürücü, çook ucuz sıyırdı. az daha patlıyordu.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dikkatli bir sürücü, çook ucuz sıyırdı. az daha patlıyordu.

dikkatli bir sürücü, çook ucuz sıyırdı. az daha patlıyordu.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SubvolveN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadar hızlı giderken yola fırlıyo bakmadan bide yola çıkıyo hala frene basıyo arkadaşada peygamber sabrı varmış inip aşağı dövmemiş onuda tebrik ediyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SubvolveN Çevrimdışı SubvolveN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 10.02.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Surucu temkinli ve basarili. Tebrik etmek lazim... Bravo

Buna benzer bir olay 1.kopru cikisi Fenerbahce stadina dogru giderken gelmisti basima. Klasik sekilde sol serit dolu, millet 80-90 km/h'la gidiyor. Orta serit ve sag serit daha hizli akiyor. Ben de orta seritten 160 km/h filanla gidiyorum. Altimda CBR600F ve arkamda arkadasim var. Burada ben de hataliyim aslinda. Trafigin saginda o kadar buyuk bir hiz farkiyla gitmek tehlikeli bir is.

Adam en sol seritten TEM cikisina yoneldi bir anda. Adamin serit degistirisini hayal edin artik ne kadar dik ve keskin. Araba Corolla Hatchback'ti. Benim hizim yuksek ve adama yakindim. Durmam imkansiz. Once frenaja girdim, baktim yazilacam arkadan... Arabanin sag bosluguna daha yakindim o sirada. Gidonu sola kivirip, saga yattim, o sirada frenaji azalttim motor altimdan kaymasin diye. Ve adamin sagina yalayaraktan girmek zorunda kaldim. Okuz o sirada farketti de saga gidisini biraz azaltti da arabanin sagina yapismaktan kurtuldum. Motoru yatirdigimda freni azaltmasaydim kesin yere inmistik. Ama freni azalttigim icin de durma mesafem kisaldi mecbur ve sagina girmek zorunda kaldim.

Okuzogluokuz iste nooolacak... Sinirlendim
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 11.02.2008 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dikkatli olmak lazım karşımızdakinin her zaman için dikkatsiz olduğunu varsayıp öle kullanmalıyız bence
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.02.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence burda korna yersiz gereksiz gürültü kirliliği oluşturmuş videonun içine etmiş adeta Çok gülüyorum bence inecen bir güzel halledecen bak bakyım birdaha çıkabiliyormu o araç sağına soluna bakmadan bu arada dayak yemediği için hala tehlikede olabiliriz o araç trafikte hala aman dikkat Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 11.02.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallahı helal olsun harıka bı frenajdı Alkışlıyorum ıyı yırttı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helallllllllllllllll araç sürücüsüne ii bir ders verilmesi gerek ti onu da yapsa idi daha da sevinecektim
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Fotosiklet
Üye
Üye

Nereden: İstanbul Pendik

MesajTarih: 11.02.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
araba çıkmaz bekler deseydi arka camdan girerdi!! tecrübeli ve akıllı bir sürücü derim bu kişiye!! Alkışlıyorum

Arkadaşlar sürücü tecrübeli doğru ama o yolda o hıza çıkmak gerçekten çok riskli ve bunu da göze almış.Alınmalı mı yoksa bu sürat için başka bir parkur mu seçilmeli tartışılabilir. Fakat bizim örnek almamız gereken bir davranışı da soğukkanlılığıdır.Orda aptal bir sürücüyle dalaşmak hem sinirlerimizi bozar hem bize kazandıracağı hiçbişey yok. Bunun gibi sürücüler her an karşımıza çıkabilir ve bunları dövmekle akıllandıramaz öldürmekle bitiremezsiniz. Tek yapmamız gereken bunlarla yaşamayı öğrenmek Göz kırpıyorum Bravo
saygılar
Fotosiklet Çevrimdışı Fotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 11.02.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o sekıl arabaya carpsa baya bı havalanırdı galıba ama ıyı sıyrıldı

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 12.02.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
Motorda radar gibi sürekli görüş alanı taramak gerekiyor.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Halil kardesim aynen .. Bravo
Milletin yapacagi hatayi önceden görme, hissetme ,algilama, sezme hislerini gelistirmemiz lazim.
Ayrica ben sahsen birde zihnimden filim geciriyorum..
Bu araba soldan ciksa nereye kacarim nereden gecebilirim diye filim gibi fantazimde görüyorum..
Cok ise yariyor deneyin bakin...

Ama sayaca bakarsaniz adam belkide 50 lik yerde 240 la geliyor...
Arabadaki saga bakmistir motoru cok uzakta görmüstür ama hizini secememistir.. Üzgünüm
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 12.02.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
Arabadaki saga bakmistir motoru cok uzakta görmüstür ama hizini secememistir.. Üzgünüm

Aynen oyle. Bu tip yollarda bu hizlara cikiyorsak bu tip seylere de hazirlikli olacagiz. Sonucta 100 km/h ile bile gidilmemesi gereken bir yol orasi.
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.02.2008 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en uyuz oldugum sahne yaaaa ulan ınsan bakar görür cıkmaz bekler DİMİ AMA NERDEEEE o AKIL şöförde (mal)

yahu motor bu dururmu ZINK DIYE alla alla Sinirlendim Öfkeliyim

istanbulda da butür şöför (MAL) çok o yuzden dıkkatlı olmakta fayda var bence Öfkeliyim Şok oldum

En son MERİC tarafından 12.02.2008 - 03:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 12.02.2008 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım arabadaki de olayı sonradan farketti ne yapacağını bilemeden sağa sola yalpaladı. o sırada sağdaki boşluğu da kapattı.Solunda geçmeye kalkmak da tehlikeli olabilirdi cünkü o sırada karşı şeritten bir araba,kamyon geliyor da olabilirdi.
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 12.02.2008 - 03:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 teker sürücüsü gerçektende çok kafasızmış insan bi bakar sağına soluna sonra çıkar hadi görmedin motoru sesinidemi duymadın Beğenmedim motosikleti süreni tebrik etmek lazım Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kudretest
Üye
Üye

Nereden: IZMIR//BANDIRMA///954 RR

MesajTarih: 13.02.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gayet soguk kanlı bi hareket.aslında cok büyük bir ders videosu Bravo
Başa dön
kudretest Çevrimdışı kudretest Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tür insanlar kötekten anlar diyecem ama arkadaşlar bugün haberlerde gördüm yol verme tartışması yüzünden bir vatandaş kızının yanında kurşunlanarak hayatını kaybetti aman siz siz olun haklı ama
ölü olmaktansa haksız ama hayatta olun allah kaza bela vermesin
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal