Kayıt: Dec 13, 2007 Mesajlar: 248 Nereden: iskenderun/akçay
Tarih: 12.02.2008 - 08:19 Mesaj konusu:
r1 de güzel makina ama sonkarar bence gsx-r1000 _________________ Z@bun Oğull@rı
Motorsiklet bir yaşam tarzıdır.Tutkulu yaşamları simgeler İki tekerlekli devler
cihan benim senle zorum yok ama 15 yaşında vmax la gazlamışsın falan filan yazıosun,insanlara yalan dolan şekilde anlatıosun kendini,benim bildiğim sürdüğün ve sürebildiğin motor 50 cc bi mobilet.
Tarih: 12.02.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
tarkan_600, onun plakası yeter RR modifiye edicem zaten onuda, bende evo8 moto mu yapsam acaba
aslında birer tane alsak mı diyom pejo. bir de made in okay modifiyesi çaktık mı tamamdır o iş _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1869 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 12.02.2008 - 14:17 Mesaj konusu:
ekamba, bunlar beni çekemeyenler galiba ben 15 yaşında amcam vermişti bana tabi trafikte değil boş alanda sürmüştüm.doğru 50 cc motorumda vardı.ama şimdi yok arızalı.şimdi ise gene amcamda olan makine yamaha t max 500 var onu kullanıyorum arada.şimdi bu rebelwid üye beni yanıyor belliki bi isim versin bakalım biz onla yüz yüzede görüşürüz.ben 50cc motor süren 1000cc lik topiç acamaz mı varmı böyle bi kural demek ki bu neyi gösteriyor benim üstümden oyun oynanıyor .adam üye olmuş direk başlamış benim hakkımda olumsuz yazı yazmaya 5 mesajı var benim hakkımda yazılmış hepside seni merak ettim isim ne acaba ismi ni bi öğrensen herşey dahada aydınlık olacak...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
kdrygz, benim ağzımı bozdurma sen ıspatla üçünün ben olduğuma o zaman konuş tamam mı ...sen az düşünsen recepivedik61 üyenin tanışalım bölümüne bi bak ben üye olması istedim ve oldu şimdi de doğal olarak burda haklı olarak beni savunuyor saolsun.benim işim güçüm yokta 3 üye olacam kendi topiçime mesaj yazacamm yazık yazık sen nasıl motorcusun...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
kdrygz, benim ağzımı bozdurma sen ıspatla üçünün ben olduğuma o zaman konuş tamam mı ...sen az düşünsen recepivedik61 üyenin tanışalım bölümüne bi bak ben üye olması istedim ve oldu şimdi de doğal olarak burda haklı olarak beni savunuyor saolsun.benim işim güçüm yokta 3 üye olacam kendi topiçime mesaj yazacamm yazık yazık sen nasıl motorcusun... _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız