Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha'nın adrenalin makinesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha'nın adrenalin makinesi

Yamaha'nın adrenalin makinesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

recepivedik61, ressam61, motorcucihan, bu 3 üye aynı kişi kimse boşuna yazmasın Beğenmedim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 12.02.2008 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 de güzel makina ama sonkarar bence Bravo gsx-r1000 Bravo
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rebelwind
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cihan benim senle zorum yok ama 15 yaşında vmax la gazlamışsın falan filan yazıosun,insanlara yalan dolan şekilde anlatıosun kendini,benim bildiğim sürdüğün ve sürebildiğin motor 50 cc bi mobilet.
Başa dön
rebelwind Çevrimdışı rebelwind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 12.02.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, sen 0,50 cc topikleri aç, 1000cc topikleri buyuk abilerin için sana uzak konu bunlar kategorine ve yaşına uygun motor degil senin r1
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rebelwind
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 katılıyorum sana dergilerden gördüklerinle motorcu olunmaz cihan,hikaye anlatır gibi kopyala yapıştır motorculuğu yapmayalım lütfen.
Başa dön
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 12.02.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke 10-12 sene kadar önce olsaydı bu site. 50cc topici ben bile açardım Çok gülüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 12.02.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

X-rinG, sen önce 125cc topigi aç asyazaki Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rebelwind
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 10 yaşımda goldwing gl 1500 sürerdim banada 1500 topigi açın arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 12.02.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, onun plakası yeter RR Çok gülüyorum modifiye edicem zaten onuda, bende evo8 moto mu yapsam acaba Çok gülüyorum
aslında birer tane alsak mı diyom pejo. bir de made in okay modifiyesi çaktık mı tamamdır o iş Çok gülüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rebelwind
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/garelli_turkiyede_yok_boyle_motor_WQQaXQQ4042463WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar yukarıdaki adreste yani sahibinden.com yazıp trabzondaki motorları aratıp 750 ytl fiyatlı garelli marka mobilet motoru ce cihanı görebilirsiniz.
Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 12.02.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rebelwind, sen kim olduğunu söylesene.bi
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SubvolveN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım İçin saol Bravo
Başa dön
SubvolveN Çevrimdışı SubvolveN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.02.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, walla işin çok zor be kardeş...fena sardılar sana nedense............
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 12.02.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, bunlar beni çekemeyenler galiba ben 15 yaşında amcam vermişti bana tabi trafikte değil boş alanda sürmüştüm.doğru 50 cc motorumda vardı.ama şimdi yok arızalı.şimdi ise gene amcamda olan makine yamaha t max 500 var onu kullanıyorum arada.şimdi bu rebelwid üye beni yanıyor belliki bi isim versin bakalım biz onla yüz yüzede görüşürüz.ben 50cc motor süren 1000cc lik topiç acamaz mı varmı böyle bi kural Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim demek ki bu neyi gösteriyor benim üstümden oyun oynanıyor .adam üye olmuş direk başlamış benim hakkımda olumsuz yazı yazmaya 5 mesajı var benim hakkımda yazılmış hepside seni merak ettim isim ne acaba ismi ni bi öğrensen herşey dahada aydınlık olacak...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kdrygz, benim ağzımı bozdurma sen ıspatla üçünün ben olduğuma o zaman konuş tamam mı ...sen az düşünsen recepivedik61 üyenin tanışalım bölümüne bi bak ben üye olması istedim ve oldu şimdi de doğal olarak burda haklı olarak beni savunuyor saolsun.benim işim güçüm yokta 3 üye olacam kendi topiçime mesaj yazacamm yazık yazık sen nasıl motorcusun... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kdrygz, benim ağzımı bozdurma sen ıspatla üçünün ben olduğuma o zaman konuş tamam mı ...sen az düşünsen recepivedik61 üyenin tanışalım bölümüne bi bak ben üye olması istedim ve oldu şimdi de doğal olarak burda haklı olarak beni savunuyor saolsun.benim işim güçüm yokta 3 üye olacam kendi topiçime mesaj yazacamm yazık yazık sen nasıl motorcusun... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rebelwind
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hedefim; motorcu olmayıp kendini insanlara motorcuyum diye gösteren kişileri deşifre etmektir. Alkışlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal