Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İnternet Üzerinden Alışveriş :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İnternet Üzerinden Alışveriş :)

İnternet Üzerinden Alışveriş :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi oldu bu mevzu ya.
herkese teşekkür ederim yardımcı olan başta akhunma.
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 10.02.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen demiş ki:
bişey daha sorayım.Diyelim ki eleman beni bulamadı.O zaman kaskı nerden alabilirim ya da nasıl ve kiminle irtibat kurabilirim

Kapına bir not bırakırlar ;"gelin paketinizi postaneden alın" diye, sen de yanına kimlik ve 2 ytl alırsın, gidip kaskını teslim alırsın Göz kırpıyorum
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 10.02.2008 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulosel, kasktan memnunmusun? Kullanımı falan nasıl ?

Benim kaskım çok fazla ses alıyor.Galiba Nolan'ın tek kötü yönü buymuş
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 10.02.2008 - 03:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR, bir yorum yapamayacagım cünkü kullanma fırsatı bulamadım henüz.
Ama bu ses olayına dikkat etmek gerekiyor, örnegin 100km/h hızla giderken kasksızken bizi etkileyen ses siddeti 100dB oluyormus ve bu gürültüye uzun süre maruz kalmak bir takım saglık problemlerine sebep olabilir İyi fikir Bu yüzden ya cok kaliteli bir kask kullanmalı ya da kulak tıkacı takmalıyız Gülümsüyorum
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bakirköy-Mecidiyeköy/YSTANBUL

MesajTarih: 11.02.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

International Dispatch, February 09, 2008, 11:02 am, O'HARE APT/CHICAGO
Processed, February 09, 2008, 11:01 am, CHICAGO, IL 60666
Processed, February 08, 2008, 8:15 pm, GRAND RAPIDS, MI 49588
Processed, February 08, 2008, 5:50 pm, GRAND RAPIDS, MI 49501
Electronic Shipping Info Received, February 08, 2008

selam, Chicago dan sonra herhangi bir işlem olmadan direkt Türkiyedemi göreceğiz acaba??
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mikitv, direkt Türkiye'de görürsün.
Başa dön
akhunma
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 11.02.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

selam, Chicago dan sonra herhangi bir işlem olmadan direkt Türkiyedemi göreceğiz acaba??

ayyyynen öyle...
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akhunma demiş ki:
Alıntı:

ayyyynen öyle...

10_uR demiş ki:
mikitv, direkt Türkiye'de görürsün.

teşekkürler Gülümsüyorum kaç günde görürüz acaba Türkiyede? , Fedex de çok çabuk ve adım adım bilgi geliyordu, topiği okuduğumda 10 gün gibi bir süre yazıyor, sanırım Türkiyeye indikten sonra UPS çalışma yapmıyor, gel de fedex i arama, başkaca seçenek yoktu mecburen ups i seçtim.
akhunma
Üye
Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuyu canlı olarak örneklemek istiyorum Gülümsüyorum

2005 600RR için Jardine egzos siparişi verdik. (Kankamın motoru) Egzos "6 şubat 2008' de Türkiye'ye ulaştı" olarak gözüküyor. Bugün saat 14:00 te aradım. Postanedeki amca "Kaçında girmiş Türkiye' ye?; yalandan bi düşündü ve bir hafta sonra ancak gelir falan yaptı. Ama ses tonundan umrunda bile olmadığını farkettim. Cuma günü gidip bakıcam. Kesin salladı beni Öfkeliyim
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.02.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzoz biraz zor,özellikle karbon materyalinde biraz sıkıntı var.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

problem çıkmasın diye Gift yazdırıp en pahalı shipping i seçtim ama , bir şey farketmeyecek sanırım, topiği okuyunca karamsarlık çöktü
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün gelmiş Türkiyeye bakalım ne zaman elime ulaşacak
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akhunma
Üye
Üye

MesajTarih: 12.02.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beklemek ne kadar sıkıcı değil mi? Çok kötü çok Öfkeliyim
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.02.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen demiş ki:
bugün gelmiş Türkiyeye bakalım ne zaman elime ulaşacak

Arrived Abroad, February 13, 2008, 7:35 am, TURKEY
International Dispatch, February 09, 2008, 11:02 am, O'HARE APT/CHICAGO
Processed, February 09, 2008, 11:01 am, CHICAGO, IL 60666
Processed, February 08, 2008, 8:15 pm, GRAND RAPIDS, MI 49588
Processed, February 08, 2008, 5:50 pm, GRAND RAPIDS, MI 49501
Electronic Shipping Info Received, February 08, 2008

benimkide gelmiş Gülümsüyorum sabırsızlıkla bekliyoruz Gülümsüyorum

inşallah bir aksilik çıkmaz, gerçi satıcıya gift yaz dedim, yazamıyorsanda 70.usd falan değer yaz dedim,tamam dedi ama, birde yazarsa 422.usd , tam pişmaniye olurum , Şok oldum
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mikitv, sen şanslısın gene ben numunedir yazmalarını istemiştim.Kabul etmediler seninkini kabul etmişler Bravo

akhunma, sana PM attım vizör konusunda cevaplamadın hala.Kesin bir cevap verirsen sevinirim bende ona göre hareket edicem Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 22, 23, 24  Sonraki
20. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.52 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal