çok güzel gezi olmuş fakat kazanın olması büyük talihsizlik arkadaşlara çok ama çok geçmiş olsun .... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
İnşallah bu son diyerek,,bekir abi me ve yeğeni ramazan a çok büyük geçmiş olsun dileklerimle... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
bekir kardeşime geçmiş olsun allah beterinden saklasın diyelim.
konya beyşehir arası bol viralı olduğundan bizler için çok keyifli ancak viraj içerisinde heran bir kamyon yada traktör ile karılaşmak içten bile değil. çok dikkatli olmakta fayda var _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5195 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 12.02.2008 - 14:13 Mesaj konusu:
Sevgili ali_42, İlk önce Bekir ve Ramazan arkadaşımıza senin topiğin aracılığı ile geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Allah başta M.D. ailesini sonra tüm motorcu camiasını kazadan beladan korusun, üzüntümüzün acıya dönüşmemesinden dolayı şükrediyorum, acil şifalar dilerim.
Şimdi gelelim gezinize, karlı ve soğuk buzzz gibi bir güne nasıl güneşli bir gün dersin anlam veremedim arkadaşım fotoğraflara bakarken bile üşüdüm. diz üstü bilgisayarım ve battaniyem olmazsa donucam.
ne mutlu ki size tatsız da olsa dostlar arasında güzel bir gün geçirmişsiniz.
Rıdvanım Hız tutkum yediğin içtiğin bensiz nasıl boğazından geçti yazıklar olsun
Kayıt: Dec 21, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA
Tarih: 12.02.2008 - 16:14 Mesaj konusu:
kaz ayapan arkadaslarıma cok geçmiş olsun agır yaralanma olmaması hemen taburcu olmalrı beni sevindirdi _________________ SONUNDA DİNECEKSE FIRTINA, OLSUN; YİNE DE SEVMİYORUM SENSİZLİĞİ...
Kayıt: Aug 08, 2007 Mesajlar: 207 Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir
Tarih: 12.02.2008 - 16:18 Mesaj konusu:
üzücü bi kaza olmuss Allah (c.c.) daha kötülerini göstermesin geçmiş olsun abilerimize... _________________ 0 Rh +
150 Fanatik Siyah beyaz
ilerde olucak honda 600RR siyah beyaz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız