Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 15 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 15 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!

İZMİR MD 15 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 12.02.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic demiş ki:
cagdass,tamam boşver,hayırlısı olsun alana.
kapıda beklicem diye söz verirse olur geçen sefer kapıda bekliyeceğim dedi,bizde kapıda bekliyor diye HalilRR, zannedip otopark görevlisine sarılıp öptük Dil çıkarıyorum adamın beti benzi attı Delirdim hehehehe

muzo, bilader bakıyorumda benden habersiz geziyorsun alacağın olsun. Bravo
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 12.02.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılan herkese iyi eğlenceler dilerim, yeni mekan gerçekten çok hoş tadını çıkartın.. Bravo Gülümsüyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 12.02.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
ahahahahahahahahhorkhork,geçen seferki dimi iyi bir çocuğa benziyodu bencede Dil çıkarıyorum Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Alıntı:

HalilRR, zannedip otopark görevlisine sarılıp öptük adamın beti benzi attı

HalilRR,

goldminermechanic, Bende neden bu adam yine kapıda bekliyor diyodum Sanırım hoşuna gitmiş, geçen hafta sizi sordu durdu

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

turist, dostum seni bulmak ne mümkün sadece geçen hafta tam 3 defa geldim tükkana
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 12.02.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The_Reason, Teşekkürederiz efenim, buyrun gelin bekleriz Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
air_cesar
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.02.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende size katılmayı çok istiyorum..motoruma kavuştum sonunda..nasipse ordayım Bravo
Başa dön
air_cesar Çevrimdışı air_cesar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 12.02.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bende gelmeyi isterim ama çalışma saatlerim dolayısıyla şimdilik zor görünüyor..Bu hafta olmasa bile ilerleyen haftalarda mutlaka geleceğim.. Gülümsüyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.02.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Ben geleceğim desem yalan olur sanırım.. Çok gülüyorum Ama gelmeyi isterdim.. Benimde sevdiğim bir mekan.. Kordonda sayılı yerlerden..

İyi eğlenceler dilerim arkadaşlarıma.. Bravo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.02.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuma günü ordayız Bravo

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 12.02.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAKIZ CAKLATMAYA TOPLAŞACAZ Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 12.02.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belki gelebilirim Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 12.02.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibrahim serter ve mehmet tan abimi coookkkk özledim slmlarrr Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum HalilRR, Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 13.02.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

air_cesar, Gelince kendinizi tanıtırsanız seviniriz Bravo

The_Reason, Biz her cuma burdayız efem, siz erken çıkınca gelirsiniz Bravo

FcPro, Bir cuma bin uçağa gel işte. Sanki burdayken gele gele ölüyordun Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Göz kırpıyorum

MaGICLeF, Hadi bakalım bekliyoruz. Viyadüğe gideriz ordan Çok gülüyorum

Ömer Bozkurt, Beni özlemedinmi abiii Üzgünüm
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.02.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, nasıl özledim bi bilsen Çoook seviyorum Çoook seviyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 14.02.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta sarhoştum. Pastaya girmek için erken gelemedim, ama sonuçta geldim.. Bu hafta daha erken sarhoş olup geleyim de pastaya gireyim.. Harbiden çıkayım pastadan.. Gülümsüyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 14.02.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, abim pastadan bikinili HAKAN BAŞKAN ve ci-sıtringli HALİL BAŞKAN çıkacak Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
yoksa 10UR1 ve ben gelmeycez Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal