Tarih: 12.02.2008 - 21:24 Mesaj konusu:
Jam, Araba dandikmi dedik şimdi biz
Alıntı:
Araba iyi arabaymış emek harcanmış
SS'ler 0.100 km hıza 2.7 ile 3.0 saniye arasında çıkar.200 km sürate 7.0 saniyede çıkar.Benim sattığım 2001 model GSXR 1000 7.2 saniyede çıkıyordu.Bunlar stock makina değerleri.Yapılan modifiyelere göre bu değerler değişir.Bu benim seyrettiğim ilk arabanın motoru geçiş videosu değil.
5 yıl önce Venom Viper rakipleri ZX12R ve Hayabusa 0 dan kalkınca geçemedi.Neden Viper kalkamıyordu.3. vitese kadar yerde lastik izleri bırakıyordu.Ama roll onda tozutturuyordu motorları nasıl doldurdularsa Viper'ı.Bir arkadaşımın laptop'unda yüklü idi video.
Birde 0. dan görsek Supra'yı neler yapıyor _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
GSXR-PRO, kardeşim ss makineyi heleki bir dolu busayı kaldırmak iyi plotaj ister kesin rakam vermek doğru olmaz 250hp lik hayabusa yı kusursuz kaldırmak Güven Özveri Tecrübe ister _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
bu araba ankarada draglarda destan yazdı tüm arabaları gecti gurur duyulacak bişiy tr de böyle bi araba varmı daha??? helal olsun yapana hayabusayı doldursan o zaman kanımca gecemez _________________ Kawasaki ZX 6R- HONDA CBR 600RR-YAMAHA YZF R6
http://img168.imageshack.us/img168/3976/zx6rrrr6du4.jpg
Tarih: 12.02.2008 - 22:08 Mesaj konusu:
GSXR-PRO demiş ki:
Jam, Araba dandikmi dedik şimdi biz
Alıntı:
Araba iyi arabaymış emek harcanmış
SS'ler 0.100 km hıza 2.7 ile 3.0 saniye arasında çıkar.200 km sürate 7.0 saniyede çıkar.Benim sattığım 2001 model GSXR 1000 7.2 saniyede çıkıyordu.Bunlar stock makina değerleri.Yapılan modifiyelere göre bu değerler değişir.Bu benim seyrettiğim ilk arabanın motoru geçiş videosu değil.
5 yıl önce Venom Viper rakipleri ZX12R ve Hayabusa 0 dan kalkınca geçemedi.Neden Viper kalkamıyordu.3. vitese kadar yerde lastik izleri bırakıyordu.Ama roll onda tozutturuyordu motorları nasıl doldurdularsa Viper'ı.Bir arkadaşımın laptop'unda yüklü idi video.
Birde 0. dan görsek Supra'yı neler yapıyor
GSXR-PRO dediğin şeyleri biraz düşünürsen ne kadar tarafsız bakamadığın ortaya çıkar...ÇÜNKÜ
1)Msupra'nın turbosu büyük çaplı bir turbo bu yüzden yüksek devirlerde dolan bir turbo...
2)Arkadan İtiş yani RWD bir aracın aktarma organları Tony Rigoli gibi büyük masraflar yapıp draglarda başarı elde edebilir onu geçtim turbo olarak MSupra'nınkinden daha küçük çaplı çabuk spool yapan ve devir bandına daha yaygın güç sağlayan turbolar kullanılır..
3)Ne kadar büyük turbo o kadar geç spool o kadar dragta zaman kaybı ama rollingte canavar gibi doldurup uzarsınız..o yüzden böyle roll master arabalar ile drag için tasarlanmış aletlerle kıyaslamayınız...kıyaslamak istiyorsanız turbo justy,whiteside impreza uygundur..
MSuprayla yürüyen hatta onu geçen bir Supra var Türkiye'de ama onun turbo 81mm gt45 yani 1000+hp..
Tarih: 12.02.2008 - 22:45 Mesaj konusu:
Knife-Party, msuprayı geçen supra görmüştüm yani okadar büyütmemek lazım o onu geçer bu onu geçer bu konu uzar gider... _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız