Tarih : 10.02.2008
Yer : Gölbaşı (ENKA)
Mesafe : 750 metre
Başlangıç : 120 km/h hızla hareket halinde gazlanacak (rolling )
Bitiş : Köprü
Yarışanlar : MSUPRA (İsmail)
GSX-R 1000 (Telat CAN-SPACE MOTOR)
arkadaşlar yanlış anlamaya sebep olmasın. Araba gerçekten çok çok iyi.Yani standart motorları aynı sistemli rolling halınde kalkıldığında geçeceğine inanıyorum. Bizim yarıştığımız GSX-R 1000 yapılı bir motor.Burda detaylarını anlatmama gerek yok. Tüm yarışçı alemi bilir bizim motoru.
Araba başarılı.Biz geçtik. Arabayı gözüne kestiren varsa araba burda. İsmail kardeşimizle her zaman deneyebilirler ama şaka ya gelmiyor .Araba hızlı _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
Tarih: 13.02.2008 - 10:07 Mesaj konusu:
Yokuş aşağı durum, makinelerin durumu belli değil, bu tarz videolar seyredip motor-araba sidik yarışı yapmayı sevmiyorum..Sonucu etkileyecek o kadar çok etken varki..Ben standart versiyonların karşılaşmasını daha çok seviyorum,modifiyenin sonu yok _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 13.02.2008 - 10:37 Mesaj konusu:
leoparus, dostum onunda topiği var suanda ancak o busa okadar dolu bir busa değil ve sanırım 99 model!1500cc filan deniyor ama değil.. _________________
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 13.02.2008 - 10:55 Mesaj konusu:
ohh bee ratladık böyle topicler açın işte
Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:
bu msupranın sahibi geçtigi videoların arabanın içinden çekilen bölümlerinide yayınlıyodu ama bunda tokatı yemiş sadece köprü üstü çekimi var _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız