Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizce en iyi cadde motoru hangisi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizce en iyi cadde motoru hangisi?

sizce en iyi cadde motoru hangisi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 23.03.2007 - 10:46    Mesaj konusu: tuono 1000 r Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar birkaç markanın dışında motor yokmuş gibi davranıyorsunuz. yukardaki motor Aprilia Tuono 1000 R. 2007 Daytona 500 Km yarışında Tuono 1000 R ile Aprilia büyük başarı elde etti. tabi 60 derece V2 motor ses bakımından sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama 138hp krank gücü ve arka tekerdeki 125hp net gücü burdaki 4 silindirli rakiplerinden kendini ayırmaya yetiyor. aprilia nın patentli ikili titreşim önleme sistemi (PPC) ve standart Ohlins gidon amortisörü, supersport kardeşi olan Mille modelinden sadece karenaj farkı olması yol tutuşunun mükemmelliği hakkında ipucu verirken, brembo frenlerini ve motogp den gelen arka süspansiyon teknolojisini belirtmeden olmaz. 175 mil yani 280km son hıza sahip bir motor. yeni modelinde rüzgar koruması iyi olmasada eski modelinde güzel bir ön cama sahip.

bildiğim kadariyle motomax Tuono nun yeni modellerini getirmiyor, ancak piyasada daha önceki kasaya sahip Tuono lar var. street fighter olarak daha iyi bir motor bilmiyorum ben. altta da eski modelinin fotosunu koydum.

ilgilenenler için link : http://www.bikepics.com/aprilia/tuono/
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 23.03.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir ,güzel bir açılım yaptın tebrikler.TR'de aprilla sahibi olmak ise gerçekten zor bir durum.4 japonun bile yedek parça ,servis dedikoduları almış başını giderken aprilla, sadece meraklısına hitap eden klasikler arasında yerini aldı
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bartende_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.02.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.02.2008 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr750, steamrolleRR, madyes, secenekler arasında RACE makina yok arkadaslar! bu iki makina arasındaki kalite farkı tartışılmaz tabiki ducati çok kaliteli motor ama ben TR de ducati kullanılcağını düşünmüyorum,2.el satışı,servis ve yedek parca temini,yedek parca fiyatları,bunlar hep japonların yanında!!ayrıca 4 silindir ve 2 silindir makinalar arasında tercihim hep 4ten yana oluyor!! OK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 13.02.2008 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim favorim su an icin er-6f pazarlik icin hakaretlere katlandigim motor Üzgünüm
ama hayalim dersem s2/a Bravo
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 13.02.2008 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence 600 cc lik bir canavar kardeşim. OooOOooo canavarda bu oluyor. Bravo

Şaşma şaşarlar Göz kırpıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 13.02.2008 - 08:18    Mesaj konusu: Re: sizce en iyi cadde motoru hangisi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GN125 demiş ki:
sizce en iyi cadde motoru hangisidir.bence gsr-600,monster620 ya sana göre?

@GN125 Bence Kardesim, Bu Motor olayi sadece herkesin zevkine kalmis bir sey, bak görüyorsunki herkes ayri ayri tellerden caliyor.

Benim fikrim, Fazer, Kawasaki Z 1000, GSXR 6000, Ducati Monster, Aprilia Tuono 1000 R, Yami, bunlarin hepisi biri birinden güzel, ama dedidigim gibi, herkesin kendi zevkine göre.

bak @SRADHAN hakli, bide alacagin motorun acaba türkiyede parca sorunu olacakmi ? Mesela türkiyede misal atiyorum GSXR 600 100 adet varsa Ducati Monster sadece 5 adet vardir. Hem italyanlarin bakimida sorunlu.

Bir Ducatinin servis bakimi nerdeyse 3 tane japona bedel. Ona göre.

Bende benim motoru almadan evel cok düsündüm, aklimdan Ducati 1098 S, geciyordu ama servis bakimi cok pahali ve motor olarak daha hassas oldugundan, kararimi GSXR 1000 e verdim.

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 13.02.2008 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6 desem ayıp etmiş olurmuyum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 13.02.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence vfr Bravo Bravo
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 rr Çok gülüyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 13.02.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kım hortlattı topııcı hee Çok gülüyorum bencede 600F her yola gelır Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 13.02.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
kım hortlattı topııcı hee Çok gülüyorum bencede 600F her yola gelır Bravo

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 13.02.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawa Z-750 veya Z-1000 Bravo
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 13.02.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence soru sorulurken yanlış sorulmuş şimdi insanlara sence diye soru souldugunda beyendıgı veya sevdıgı seyın cevabını verecektır siz bu motorlardan bırısını alacaksanız eger buradakı ınsanların verdıgı cevapların herhangı bı yararı olmaz cunku zevkler ve renkler farklıdır demısler o yuzden kendı kafanızda belırleyecegınız makınanın ayrıntıları hakkında konusmak bence daha akılcı olur
burak46
Üye
Üye

Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA

MesajTarih: 13.02.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondialden şaşma tam cadde motoru Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal