Tarih: 23.03.2007 - 10:46 Mesaj konusu: tuono 1000 r
arkadaşlar birkaç markanın dışında motor yokmuş gibi davranıyorsunuz. yukardaki motor Aprilia Tuono 1000 R. 2007 Daytona 500 Km yarışında Tuono 1000 R ile Aprilia büyük başarı elde etti. tabi 60 derece V2 motor ses bakımından sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama 138hp krank gücü ve arka tekerdeki 125hp net gücü burdaki 4 silindirli rakiplerinden kendini ayırmaya yetiyor. aprilia nın patentli ikili titreşim önleme sistemi (PPC) ve standart Ohlins gidon amortisörü, supersport kardeşi olan Mille modelinden sadece karenaj farkı olması yol tutuşunun mükemmelliği hakkında ipucu verirken, brembo frenlerini ve motogp den gelen arka süspansiyon teknolojisini belirtmeden olmaz. 175 mil yani 280km son hıza sahip bir motor. yeni modelinde rüzgar koruması iyi olmasada eski modelinde güzel bir ön cama sahip.
bildiğim kadariyle motomax Tuono nun yeni modellerini getirmiyor, ancak piyasada daha önceki kasaya sahip Tuono lar var. street fighter olarak daha iyi bir motor bilmiyorum ben. altta da eski modelinin fotosunu koydum.
canerdemir ,güzel bir açılım yaptın tebrikler.TR'de aprilla sahibi olmak ise gerçekten zor bir durum.4 japonun bile yedek parça ,servis dedikoduları almış başını giderken aprilla, sadece meraklısına hitap eden klasikler arasında yerini aldı _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 13.02.2008 - 02:10 Mesaj konusu:
gsxr750, steamrolleRR, madyes, secenekler arasında RACE makina yok arkadaslar! bu iki makina arasındaki kalite farkı tartışılmaz tabiki ducati çok kaliteli motor ama ben TR de ducati kullanılcağını düşünmüyorum,2.el satışı,servis ve yedek parca temini,yedek parca fiyatları,bunlar hep japonların yanında!!ayrıca 4 silindir ve 2 silindir makinalar arasında tercihim hep 4ten yana oluyor!! _________________
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 819 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 13.02.2008 - 08:18 Mesaj konusu: Re: sizce en iyi cadde motoru hangisi?
GN125 demiş ki:
sizce en iyi cadde motoru hangisidir.bence gsr-600,monster620 ya sana göre?
@GN125 Bence Kardesim, Bu Motor olayi sadece herkesin zevkine kalmis bir sey, bak görüyorsunki herkes ayri ayri tellerden caliyor.
Benim fikrim, Fazer, Kawasaki Z 1000, GSXR 6000, Ducati Monster, Aprilia Tuono 1000 R, Yami, bunlarin hepisi biri birinden güzel, ama dedidigim gibi, herkesin kendi zevkine göre.
bak @SRADHAN hakli, bide alacagin motorun acaba türkiyede parca sorunu olacakmi ? Mesela türkiyede misal atiyorum GSXR 600 100 adet varsa Ducati Monster sadece 5 adet vardir. Hem italyanlarin bakimida sorunlu.
Bir Ducatinin servis bakimi nerdeyse 3 tane japona bedel. Ona göre.
Bende benim motoru almadan evel cok düsündüm, aklimdan Ducati 1098 S, geciyordu ama servis bakimi cok pahali ve motor olarak daha hassas oldugundan, kararimi GSXR 1000 e verdim. _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 13.02.2008 - 12:47 Mesaj konusu:
bence soru sorulurken yanlış sorulmuş şimdi insanlara sence diye soru souldugunda beyendıgı veya sevdıgı seyın cevabını verecektır siz bu motorlardan bırısını alacaksanız eger buradakı ınsanların verdıgı cevapların herhangı bı yararı olmaz cunku zevkler ve renkler farklıdır demısler o yuzden kendı kafanızda belırleyecegınız makınanın ayrıntıları hakkında konusmak bence daha akılcı olur _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız