Kayıt: Dec 13, 2007 Mesajlar: 248 Nereden: iskenderun/akçay
Tarih: 14.02.2008 - 09:40 Mesaj konusu: Tekteker hakında ufak bilgiler yardımcı olun
arkadaşlar ben tekteker yaparken yıgdırıp kaldırıyorum bunun motora herhangi bir zararı olurmu ( debrajla çok denedim ama yapamadım ) bana yardımcı olun bilgi verin _________________ Z@bun Oğull@rı
Motorsiklet bir yaşam tarzıdır.Tutkulu yaşamları simgeler İki tekerlekli devler
kardelenomer, tektekerin hertürlüsü motora zarar verir dostum özellikle debriyaj balatası krank ve egzantrik zincirine,ani aşırı güçten dolayı bu bölgelerde kısa zamanda ciddi tahribatlar oluşabilir.ama tektekersizde binilmez maalesef _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Tarih: 14.02.2008 - 10:58 Mesaj konusu:
evt onu biliyorumda ben sadce yıgdırmayla kaldırma hakında bilgisi olan varsa yıgdırmayla kaldırmak zarar verırmı dıye orenmek istıyom zaten teker olmazsa olmaz _________________ Z@bun Oğull@rı
zararı olur elbette ama gaza gelip tekteker yapıyoruz orası başka eğer düzgün tekteker yapılabilirse zarar aza indirgenir motor gücü ilede alakalı tabi kabiliyet birnci sırada
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3656 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 14.02.2008 - 12:21 Mesaj konusu:
sürüş teknikleri'nden devam ediyoruz.. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 14.02.2008 - 12:28 Mesaj konusu:
arkadaşlar ben yıgdırıp kaldırmayla ilgili bilgi istiyorum yıgdırıp kaldırmayla makinaya bi sorun verırmı genelde debrajla kaldırıyolar ama ben debrajla yapamıyorum _________________ Z@bun Oğull@rı
kardelenomer, 1000rr değil miydi senin motorun? debriyaja hiç gerek yok ki, 1.viteste gazı aç iyice, 2 ye attığın anda 7-8 bin devirdeyken gaza tekrar sert bi şekilde yüklendin mi gökyüzündesin işte 1. viteste deneme ama, tehlikeli olur..... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tarih: 14.02.2008 - 12:39 Mesaj konusu:
THE_ONE demiş ki:
kardelenomer, 1000rr değil miydi senin motorun? debriyaja hiç gerek yok ki, 1.viteste gazı aç iyice, 2 ye attığın anda 7-8 bin devirdeyken gaza tekrar sert bi şekilde yüklendin mi gökyüzündesin işte 1. viteste deneme ama, tehlikeli olur.....
ben 1000rr sattım suzuki 600 aldım 2007 öle kaldırıyorum zaten ama korkum birden gelen darbe şanzımana zarar verırmı dişlilerde hasar oluşturumu _________________ Z@bun Oğull@rı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız