Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İnternet Üzerinden Alışveriş :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İnternet Üzerinden Alışveriş :)

İnternet Üzerinden Alışveriş :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bakirköy-Mecidiyeköy/YSTANBUL

MesajTarih: 14.02.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mikitv demiş ki:
gundelfingen demiş ki:
bugün gelmiş Türkiyeye bakalım ne zaman elime ulaşacak

Arrived Abroad, February 13, 2008, 7:35 am, TURKEY
International Dispatch, February 09, 2008, 11:02 am, O'HARE APT/CHICAGO
Processed, February 09, 2008, 11:01 am, CHICAGO, IL 60666
Processed, February 08, 2008, 8:15 pm, GRAND RAPIDS, MI 49588
Processed, February 08, 2008, 5:50 pm, GRAND RAPIDS, MI 49501
Electronic Shipping Info Received, February 08, 2008

benimkide gelmiş Gülümsüyorum sabırsızlıkla bekliyoruz Gülümsüyorum

inşallah bir aksilik çıkmaz, gerçi satıcıya gift yaz dedim, yazamıyorsanda 70.usd falan değer yaz dedim,tamam dedi ama, birde yazarsa 422.usd , tam pişmaniye olurum , Şok oldum

5. günde paket ofisime geldi , çok sevindim , resimler aşağıda
Gülümsüyorum Bravo

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.02.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MithatKILIC, Hayırlı ve geçmiş olsun. Paket beklemek çok büyük ızdırap Çok gülüyorum

Benim sormak istediğim, satıcı gerçekten "Gift" yazmış mı? Türkiye'ye geldikten sonra çok çabuk almışsın.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 14.02.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MithatKILIC, hayırlı olsun, iyi günlerde kullan Göz kırpıyorum Bu arada Ebay'dan mı aldın?
akhunma
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 14.02.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MithatKILIC, janjanlı kaskmış dostum. Hayırlı olsun. Dennis amca dan mı aldın?
MithatKILIC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bakirköy-Mecidiyeköy/YSTANBUL

MesajTarih: 14.02.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2 demiş ki:
MithatKILIC, Hayırlı ve geçmiş olsun. Paket beklemek çok büyük ızdırap Çok gülüyorum

Benim sormak istediğim, satıcı gerçekten "Gift" yazmış mı? Türkiye'ye geldikten sonra çok çabuk almışsın.

Teşekkür ederim..Satıcıya eğer GIFT yazamaz ise, düşük fatura yazmasını yani 80.usd gibi bir rakam yazmasını ve taşımayada 40.usd gibi bir rakam yazmasını rica etmiştim , o şekilde yazmış.Bende bu kadar çabuk beklemiyordum, getiren postacı Levent postanesindeymiş, bizde beklemez dedi Gülümsüyorum

bulosel demiş ki:
MithatKILIC, hayırlı olsun, iyi günlerde kullan Bu arada Ebay'dan mı aldın?.

Teşekkür ederim..Evet Ebay den aldım, Ridersdirect mağazasından..

akhunma demiş ki:
MithatKILIC, janjanlı kaskmış dostum. Hayırlı olsun. Dennis amca dan mı aldın?.

Teşekkür ederim..Dennis e de bakıyorum arada ,, ancak benim gibi standart bedenli birisinin pek şansı yok, zaten benim bedenime olan malzemeler de,onun sattığı fiyata heryerde bulunuyor, ve daha yeni (taze) üretim alınabiliyor.
sinarit
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.02.2008 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki mithat bey ben internet üzerinden alışverişin acemisiyim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
teşekkür ederim.
Başa dön
sinarit Çevrimdışı sinarit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 16.02.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eywallah Bravo
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim x-lite 801R de geldi perşembe günü arkadaşlar.Valla çok iyi oldu postaneye para bile vermedim.Toplam 1 haftada geldi.Ama neden bu kadar ucuz olduğunu anladım zira kask eylül 2004 yapımı.
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akhunma
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 17.02.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen; kaskların bi ömrü falan mı var?
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 17.02.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akhunma, kaskların içinde çarpışmayı önleyici bi madde vardı ismini hatırlamıyorum..

ortalama 5 sene sonunda bu madde yavaş yavaş özelliğini yitirmeye başlar..Yani evet kaskların ömürleri vardır

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.02.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akhunma, Arkadaşım kasklar herhangi bir vuruntu ve darbeye mağruz kalmadığı sürece ömürlüktür.Aksini savunanlar varsa da kulaktan dolma bilgilerdir.Cisimlerin dayanım mukavementleri vardır ve üretim aşamasında formül hesaplarıyla,ayrıca oluşan basınçların belirli normlara göre 5 veya 10 katı hesaplanarak üretilirler.Mesela bir köprünün maksimum araç taşıma kapasitesine 1 birim kuvet dersek 10 birim üzerinden hesaplanmasıyla belirlernir.
Kasklarda avrupa standartları vardır CE gibi.Yaklaşık 1 ton basınçlara karşı testler yapılır.
Ayrıca bir karpuzu bile derin dondurucuya koysanız 2 sene sonra yine aynı tazelğini koruyabiliyorsa bir kask nasıl olup da 3 veya 4 dört senelik ömür biçilebiliyor.
Prosedür gereği son kullanma tarihi olabilir ki bu Avrupada böyle, fakat bu kaskın kullanılamaz, güvenlik açısından tehlike arz eder manası demek değildir.
Kafana takabilrsin, sıkma canını Göz kırpıyorum
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.02.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rosse, Kopruler ustundeki yuk 1 birimse, 10 birim yuke dayanacak sekilde tasarlanmaz Çok gülüyorum
Fakat kasklari olusturan bilesenler cok fazla dis etkenlere maruz kalmazlarsa bozulacak maddeler degillerdir. Yine de bir kaskin omru 5 yil derler. Neden derler, ben de cozebilmis degilim.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.02.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eywallah..

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 03:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rosse demiş ki:
akhunma, Arkadaşım kasklar herhangi bir vuruntu ve darbeye mağruz kalmadığı sürece ömürlüktür.Aksini savunanlar varsa da kulaktan dolma bilgilerdir.Cisimlerin dayanım mukavementleri vardır ve üretim aşamasında formül hesaplarıyla,ayrıca oluşan basınçların belirli normlara göre 5 veya 10 katı hesaplanarak üretilirler.Mesela bir köprünün maksimum araç taşıma kapasitesine 1 birim kuvet dersek 10 birim üzerinden hesaplanmasıyla belirlernir.
Kasklarda avrupa standartları vardır CE gibi.Yaklaşık 1 ton basınçlara karşı testler yapılır.
Ayrıca bir karpuzu bile derin dondurucuya koysanız 2 sene sonra yine aynı tazelğini koruyabiliyorsa bir kask nasıl olup da 3 veya 4 dört senelik ömür biçilebiliyor.
Prosedür gereği son kullanma tarihi olabilir ki bu Avrupada böyle, fakat bu kaskın kullanılamaz, güvenlik açısından tehlike arz eder manası demek değildir.
Kafana takabilrsin, sıkma canını Göz kırpıyorum

Bariz bir sekilde yaniliyorsun,

1) Kask aldin mi icinde ki kullanma talimatinda kask 'in 5 sene sonra degistirilmesi gerektigi yazar
2) Kask'in yasi uzerine avrupa da bir yasal duzenleme yoktur, 30 yillik kask kullansan ve polis bunu gorse sana ceza yazamaz.
3) Karpuzdan ornek vermissin ama dondurmak ayri NSA(normal sartlar altinda) da kullanmak ayri

Aciklamak gerekirse, Kaskini kullandigin sure boyunca gerek genel kullanimdan gerek her materyalde oldugu gibi farkli temaslardan nesnelerin ozelliklerinin degistigi labarotuarlar tarafindan test edilmistir.

kullanimdan olusan etkiler

-Icindeki sungerin hacminin azalmasi: Sok aninda bu kafatasinda ciddi yaralanmalara sebep olabilir cunku sungerin alacagi basinc cok azalmistir ve kaza aninda kaska uygulanan basincin bir cogu kafatasina da etki eder.
-Kaskin cok kullanimdan dolayi buyumesi ve bollasmasi: Bol bir kask cok tehlikelidir. Kafanizi salladiginizda kaskin sallanmamasi gerekir.

Dogal ve dis faktorler[u]

-gunes isinlari (UltraViolet) ve hatta elektromanyetik dalgalar kaskin yapildigi materyelin zarar gormesini saglar.

Bana inanmiyorsan ARAI tarafindan yollanmis bir mail

Alıntı:
We thank you for your message and for your interest in Arai helmets.
All Arai helmets have a limited warrenty for the period of 5 years.
After these 5 years the innershell will loose the power to absorb the energy that is released during a crash.
As your helmet is just three years old and it has not been involved in a crash or damaged, you can use it for another two years.
For your own safety we therefore say that the helmet needs to be replaced every 5 years.
If the helmet gets dirty after so many kilometers you can wash the inside with hand warm water and a sponge with shampoo or mild soap.
Use clean water to wash away the soap and let it dry at room temperature.
The cheekpads of the Quantum/F are removable, so if the fit has become too loose, you can replace them with new thicker ones.

We hope to have informed you sufficiently and wish you many safe driving kilometers.

Best regards,

Eelco van Beek
Arai Helmet (Europe) BV
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 18.02.2008 - 04:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ılk alısverısımı yaptım sonucu hepınıze ıletıcem
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21 22, 23, 24  Sonraki
21. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal