Teknik Özellikler
Motor Tipi :4 zamanlı,Sıvı ve yağ soğutmalı
,90 derce V2 silindir,D.O.H.C ,8 subap
Hacim :645cc
Sıkıştırma Oranı :11.5:1
Piston Çapı XStroke :81,0mmX62,6mm
Maksimum Beygir Gücü:67hp/8.800dd
Maksimum Tork :60Nm/6.400dd
Ateşleme :Elektronik
Çalıştırma :Elektrik
Ağırlık :189kg
Yakıt Sistemi :Çok noktalı Elektronik Enjeksiyon,SDTV,pair
Ön Süspansiyon :Teleskobik,yay yükleme ön ayarlı,hidrolik furş,salınım 150mm
Arka Süspansiyon :Ön yükleme ve yay sıkıştırma full ayarlı mono-amortisör,salınım 150mm
Ön fren :Çift disk310mm
Arka fren :260mm
Ön lastik :110/80R19M/C(56H),Tubeless
Arka lastik :150/70R17M/C(69H),Tubeless
Resimlerin büyüklerini görmek için üzerini tıklayın _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 02.04.2004 - 19:03 Mesaj konusu:
Oy Oy Oy!!!! Tek kelimeyle MUHTEŞEM bir motosiklet..DL 1000 V-Strom'un kardeşi olarak sürüldü piyasaya ama kendi klasmanındaki motosikletlere nal toplatacağa benzer DL 650..Bakalım sitemizde bu motoru alan çıkarda inşallah,bizde onun görüşlerini alırız _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Motorbike dergisinde okuduğuma göre bu model Kawasaki ile ortak üretilmiş. Kawasaki KLV1000 ve Suzuki V-Strom1000 aynı. Suzuki 650cc olarak da piyasaya sürmüş, acep Kawasaki de yaptı mı bu motoru!..
Tarih: 13.04.2004 - 15:14 Mesaj konusu:
ikitekerden invisible in yorumlari
V Strom sahibi olarak enduro olup olmaması benim için hiç bir önem arzetmiyor, benim için önemli olan gezileirm sırasında
asfaltta keyifle ve konforla yol almak,
canım isterse gaza dokunduğunda Suzuki gücünü şöyle bir hissedebilmek,
şehir içinde sorunsuz ve rahat bir sürüşe sahip olmak,
dere tepe düz gidebilmek,
mıcıra girince sorun yaşatmadan geçebilmek,
su, dere ıvır zıvır görünce geri dönmeden devam edebilmek,
önemli. Maşallahı var mevcut tecrübemin kısıtları altında dahi beni utandırmadı hiçbirinde.
İyi de niçin enduro mudur gibi bir topic açtım. Çeşitli sohpetlerde henüz v strom'u sürmemiş dostların dahi "Aaaaabi almışın ama v strom enduro diil" yorumları (Benim de "tüüüh, lan enduro sanıyodum ben, hemen satayım bari." diyeceğim varsayımıyla sanıyorum )
Bu yorumlar nerden geliyor? Bir motor "yakışıklıysa, biraz estetik bir görünümü varsa o zaman enduro olamaz" önyargısındandır belki, bilemiyorum.
Aşağıda Burren Rider namlı bir Avustralyalı şahsın birkaç fotosu var.
Fuardan satın aldığım 650 VStrom ile geçen hafta Edirne-Turgutreis-Edirne 2000km. yaptım.Mükemmel bir deneyimdi.Bu makinayı kullanmak müthiş keyifli.Konforlu,uysal bir alet ama gerektiğinde kaplan gibi güçlü ve çevik.Görüntüsü gerçekten heybetli,sınfındakilerin abisi gibi duruyor.Çift silindirli enjeksiyonlu motoru saat gibi çalışıyor.Alüminyum şasisi sayesinde bu kocaman görünümlü makina 189kg kuru ağırlık veriyor.Virajları dönerken rahatça yatışı sporcu karakterini gösteriyor.22 lt lik deposu 350km.nin üzerinde yol yaptı. ABS-entegre freni de olsa 10 numara olurdu ama bu haliylede 9.5'tan az almaz.Şiddetle tavsiye ederim.Yakınlarda bulursanız en azından bi turlayın. [img]
Tarih: 04.08.2004 - 13:37 Mesaj konusu:
zack demiş ki:
Motorbike dergisinde okuduğuma göre bu model Kawasaki ile ortak üretilmiş. Kawasaki KLV1000 ve Suzuki V-Strom1000 aynı. Suzuki 650cc olarak da piyasaya sürmüş, acep Kawasaki de yaptı mı bu motoru!..
Bak hiç dikkat etmemişim Ufak farklar dışında hemen hemen aynı motormuş :md: _________________ ...Oytun...
..Ainador..
Yavuz abi valla öyle bir yazmışsın ki biraz daha sürdürsen beni racing ruhumdan söküp alacaksın. Bir V-Strom sempatizanı olarak ne kadar şık ve güzel bir makina olduğunun en çok ben farkındayım. Benim kararsız aklım yinede olaya VFR' dan gir diyor ama neyse. Keşke biraz daha param olsa. Sevgilerimle.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız