Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Delisi Facebook Gurubumuz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Delisi Facebook Gurubumuz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 14.02.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ç.kale md ateşleyici team face booook Alkışlıyorum

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.02.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, abi anlamış değilim sizi.. 2 ay önce benim MD grubunu hatırlıyorsundur 300++ kişiydi.. Bunun üstüne sen 1tane daha açtın.. "abi bölünme" dediğimde "Bu İstanbul üyelerine öze.. istanbul md için" dedin.. Eee şimdi 2ay sonra burada topic açıp üyeleri oraya davet ettiniz ve şuan 300e yaklaşıyorsunuz.. Buna bir lafım yokta zaten 300++ üyeli bir grup varken yeni bir gruba herkezi davet edip onu 300 veya üstü yapmanın anlamı, manası nerde bunu anlamadım..?
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 15.02.2008 - 03:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gruba uye oldum arkadaslar vıdeolarınada bakın kesın OK

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 15.02.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gls_onk demiş ki:
millette facebook aldı basını gidioır md sitesi yetmiyormu biz delilere

bencede MD yetmiyormu bize Beğenmedim İstemiyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.02.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa demiş ki:
zxrhalit sen bişe anlamadıysan demekki o sitede iş var Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bende hala bişi anlamış değilim , nasıl üye olunur nasıl girilir orada ne var anlamış değilim geçende uğraştım bir türlü üye olamadım derkunt amca beni üye yapsana yada yardımcı olsana nasıl olunuyor söz bak o zaman gelecem oraya Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçenlerde scoter gezimiz var diye mail geldi,koptum yahuuu Çok gülüyorum

kim kimdir bilmek lasım madem 300 kişi üyeniz var face de kim kimdir de bilseniz fena olmaz Dil çıkarıyorum

buarada facebook un türkçe yama programıda var arkadaşlar Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:

bende hala bişi anlamış değilim , nasıl üye olunur nasıl girilir orada ne var anlamış değilim geçende uğraştım bir türlü üye olamadım derkunt amca beni üye yapsana yada yardımcı olsana nasıl olunuyor söz bak o zaman gelecem oraya Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Tamer abi, Boşver hiç bulaşma, zaten artık çok amele kaynıyo bende çıkmayı düşünüyom Çok gülüyorum
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 15.02.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 04.03.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Facebook'a bence gerek yok gibi,MD yeterde artar bize...,çok başarılı bir ortam burası,bu zaman kıtlığında bir de facebook'a entegre olmaya çalışırsak fazlaca zorlanırız arkadaşlar...,MD'miz bize yeter... Bravo
cgcbr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 04.03.2008 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo İstek üzerine Tüm MD grupları facebook Resimleri, Videoları, Etkinlikleri ile işte MD facebook link;

http://www.facebook.com/group.php?gid=7222373618

Hemem tıkla üye ol 290 kişi olduk her gün çığ gibi büyüüyor geç kalma Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.03.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

facebook mudur nedir çok karışık yaa.ama yinede farklı bi etkinlik Alkışlıyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.03.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende ekledim bi foto Çok gülüyorum

derkunt bey, emeğinize sağlık Bravo
freex
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Manyas

MesajTarih: 04.03.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firefox ile bayağı türkçe oluyor bi deneyin bu arada bende gruba daldım bakalım hayırlısı Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya/ist.

MesajTarih: 08.03.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya bu güzel oldu şöyle tam olarak alakalı olduğum bi grup daha ekliyim iyi oldu tşkler...
Olgun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.03.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde işyerlerinde facebook kullanılabilse Şok oldum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye