Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MDSK 2008 Resmi Üyeliği ::Her MD okumalı::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MDSK 2008 Resmi Üyeliği ::Her MD okumalı::
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.02.2008 - 09:44    Mesaj konusu: MDSK 2008 Resmi Üyeliği ::Her MD okumalı:: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MOTORDELİSİ arkadaşlar,

Herkesin takdirini toplayan Motordelisi grubu 3 yıl önce siz üyelerimizin faydalanması ve bu spora katkı sağlamak amacıyla RESMİ SPOR KULÜBÜ kimliğini kazanarak ,MOTOSİKLET camiası için birçok güzel işlere imza atmıştı.
Ücretsiz Eğitim Seminerleri,Fidan dikme,okul yardımları..vb etkinliklerde hepimiz gururlandık..
Bu güzel etkinlikleri, planladıgı projelerle bir adım daha öteye taşımayı hedefleyen MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ nün tek kaynağı "ÜYE AİDATLARI" dır..
Bu kaynakların yetersiz kaldığı noktada ,maddi destek hep yönetim kurulu üyeleri tarafından sağlanmıştır.
2008 yılı için kulübümüz SPOR Organizasyonlarında lisans verebilen,yarış düzenleme yetkisine sahip olan bir duruma gelmiştir ki ,buda bizleri gururlandıran bir gelişme olmuştur.Tıpkı bizim Resmi Üyelerimizden aldığımız aidat gibi TMF de kulüplerden yıllık aidatlar alıyor.
Kısacası kulübümüzün Spor Müsabakası Organize etmek,Lisanas vermek için yetkilendirilmeside bir aidat karşılıgıdır.
Bu aidatlar vb. olmazsa olmaz harcamaları finanse edebilmek için kulübümüzün RESMİ ÜYE SAYISI arttırılmak zorunda ve yıllık aidatlar düzenli şekilde ödenmek zorundadır..
"Motordelisi Kulübü Resmi Üyelik" başvurularınız hedeflerimiz için çok ama çok önemli..Sizlerin bu konuda cömert ve talepçi olacagınızı ümit ediyoruz.
MOTORDELİSİ grubunu oluşturan herkes bu grubun büyümesi için çok ama çok önemli bir kazanç olan KULÜP kimliğine sahip çıkmalı ve yapacağı RESMİ ÜYELİK ile desteklemelidir..
Kulüp Üyelerimize 2008 Yılına özel bir KULÜP KARTI gönderilecektir..İlerleyen dönemde Yönetim Kurulumuz bu karta sahip olan üyelerimizin faydalanabilceği birçok özellik katmak için çalışmaktadır.
2007 yılı KULÜP ÜYELİK SÜRESİ DOLAN resmi kulüp üyelerimizin 2008 aidatlarını aşagıdaki metinde bulunan kulübümüzün Banka Hesabına yatırmaları önemle rica olunur.
YENİ ÜYE KAYDI için gerekli şartları aşagıda bulabilirsiniz.

Saygılarımızla
Motordelisi Spor Kulübü
YÖNETİM KURULU

Üye olmak isteyenlerin doldurması gereken bir form ve dilekçe var ..Ayrıca Nüfus cüzdanınızında Fotokopisini ve 1 adet vesikalık fotografınızı bize posta yolu ile göndermek zorundasınız..
Şimdi bu evrakları size sunuyoruz..

ÜYELERDEN İSTENEN BELGELER

Aşağıda belirtilen belgeler eksiksiz olarak doldurulup Kulüp merkezine posta yoluyla gönderilecektir.

1.Üyelik dilekçesi (1 adet) İndir
2.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)
3.Üye Bilgi Formu (1 adet) İndir
4.Vesikalık Fotoğraf (1 adet)

Kulüp Adresimiz:
MotorDelisi Motosiklet Spor Kulübü
1438 Sokak No:18 Daire:1 Alsancak-İZMİR

Bununla beraber Tüzüğümüz geregi Üyelik aidatları her ay için 10 YTL dir
Üyelik aidatları yıllık alınacaktır .Yıllık aidat bedeli Valilik tarafından açılan MD Spor Kulübü banka hesabına yatırılacak ve alınan banka dekontu makbuz niteliği taşıyacaktır.
Yıllık aidat 120 YTL yi aşagıdaki Kulüp hesabına yatırmalısınız..

İŞ BANKASI
Hesap Sahibi: MOTORDELİSİ MOTOSİKLET SPOR KULUBU
Şube Kodu : 3401
Hesap No : 844861

Bu aşamadan sonra üyeliğiniz yönetim kurulu tarafından onaylanacaktır ve size aşagıdaki fotoda gördügünüz MD CLUB CARD başvurunuzdan 20-30 gün sonra posta yolu ile gönderilecektir.

Siz üyelerimizin mutlaka kulüp tüzüğümüzü okumanızı istiyoruz,Tüzügümüzü buradan indirebilirsiniz ..

Kulüp üyeleri Motordelisi.com portalında GOLD KASK rütbesiyle anılacaklardır.

Ayrıca yukarda bahsi geçen MD CLUB CARD sadece Kulüp üyelerine dagıtılacak ve kart sahipleri bir çok avantajdan yararlanacaklar..İşte bu kart..

Kulübe üyelikle ilgili her türlü sorunuz için MEHMET TAN ile 0532 281 00 40 numaralı telefondan görüşebilirsiniz.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 15.02.2008 - 09:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 15.02.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence club ıçın ıyı olur kanısındayım ... mutlaka gıder olcaktır...
gelır olması lazım yanlış mı düşünüyorum....?
Başa dön
marsille Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 15.02.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille aman sen bişe düşünme !

Hakan bey sayın başkanım güzel bir bilgilendirme topic i olmus teşekkürler

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 15.02.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden Üzgünüm yav ben yardım..

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

hakan bey kan grubu yazan md KARTI olsa acaba olurbu..
yanı bu uygulamdan sonra çok ıyı olur.. ?
Başa dön
marsille Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-symrna

MesajTarih: 15.02.2008 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkan, önce mod olsam sonra üye kartı alsam olmazmı? Çok gülüyorum
MD kocaman bir aile oldu ne mutlu size...
Günaydın kolay gelsin Bravo
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okudum Çok gülüyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara--Amasya

MesajTarih: 15.02.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben cbf 250 için yarış lisansını MD den almayı düşündüm bunu aldığımda MDSK ya üye olmuş oluyormuyum

http://youtube.com/watch?v=3haXlhO229g
Başa dön
kont88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.02.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olanlar için hayırlı olsun Bravo
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 15.02.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimize hayırlı olması dileğiyle...
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 15.02.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okudum bende

artık satıyorum 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.02.2008 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88, Lisans ücreti malesefki Kulüp geliri degildir..
Yani sen Lisans ücretini kulübe degil TMF ye yatıracaksın..Biz sadece Lisansı veren kulüp olacagız..Malesefki mevcut yönetmelik LİSANS veren kulüplere hiçbir gelir sağlamıyor..
Dolayısı ile kulüpler kaynaklarını kendileri yaratmak zorunda...
Biz buna ragmen RESMİ KULÜP ÜYELİĞİ için dayatma yapmıyoruz,sadece bu resmi üyelik lerden gelecek aidat gelirinin Kulübümüzün işleyişi açısından çok önemli oldugunu vurgulamak istedik..
Saygılarımla.

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 17.02.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, arkadaşlarımızı bilğilendirdiğin için teşekkürler ...

bu bilği herkezi üye yapmak için degildir zaten her gelenide resmi üye yapmıyoruz o zaman gelen gecen kulubün içinde vasıf sahibi olur
TMF ye bağlı olan MOTORDELİSİ SPOR KULUBU AİLESİNİN içinde olmak isteyen dostlarımızı bekliyoruz.

saygılarımızla
M.D.S.K. YÖNETİM
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.02.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, abı solememe gerek yok sanırım resmı uyelık+lısans Göz kırpıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 17.02.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, ilğine ve alakana teşekkürler kardeşim..
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.02.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, kulüp üyeliğinin dışında zaten hep MDSK nın içinde pozitif olarak yer alıyorsun..
Ayrıca sana Yön.Kur. adına teşekkür ederim..
Ve diğer MD nin eski,aktif üyelerinede çagrımızı yineliyoruz..
Bu kulüp hepimizin ve Kulbümüze RESMİ ÜYELİK için sizlerden talep bekliyoruz..

SAGOPA
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye