Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6708 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.02.2008 - 17:26 Mesaj konusu: İZMİR MD! 18 Mart ŞEHİTLERİMİZİ Anma Programı !
Motor delisi olarak bugüne kadar her zaman doğru yerde doğru zamanda olmak için elimizden geleni yaptık.Fidan dikiminden huzurevlerine,eğitiminden seminerlerine kadar elimizden geldiğince her yerde yerimizi almaya çalıştık.
Şimdide yine olamamız gereken biryer varki,Türk oğlu Türk olupta, durumu müsait olan herkesin olması gereken bir yer ve bir tarih.
Atalarımızın kanlarının son damlasına kadar bu vatan uğruna savaşarak şehit düştükleri ve Tarihe "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" diye yazdırdıkları yere, Çanakkaleye gidiyoruz.
Bu büyük etkinlik ile ilgil olarak,il organizatörlerimizin açacağı topiclere iştirak gösterip geleceğinizi bildirerek, katılacak olan sayının oluşumunda yardımcı olmanızı bekliyoruz.
Organizatörlerimizin olmadığı illerden katılacak olan arkadaşlarımın, kendilerine en yakın organizatörü olan illerdeki gruplara katılarak bu etkinliğe katılım sağlamaları uygun olacaktır.
18 Mart ın hafta içine gelmesi sebebiyle, etkinliği bir önceki hafta sonu olan 15 Mart cumartesi ve 16 mart pazar günü olmak üzere 2 gün olarak planladık.
Bizde İzmir MD olarak bu etkinliğe katılım gösterecek ve, bu büyük buluşmada yerimizi alacağız.Cumartesi ikindi vakitlerinde çıkılması planlanan etkinlik için program netleştiği zaman il topiclerinde duyurulacaktır.
Konaklama ve gidiş planı için, katılım gösterecek olan arkadaşlarımın bulundukları il ile ilgili olarak açılan foruma,muhakkak katılacaklarını bildirmeleri gerekmektedir.
Kanlarını bu vatan uğruna dökmüş olan ŞEHİTLERİMİZ için, Kırmızı beyaz renklerle donatılmış bir konvoy oluşturmak çok zor olmasa gerek.....
PROGRAM
15 Mart C.tesi Saat 10:00 Kordon Cafe önünde Toplanma
15 Mart C. tesi Saat 14:30 Ç.kaleye varış ve yemek
15 Mart C. tesi Saat 15:30 Otel Bölgesinde toplanma ve Ç. Kale gezisi
15 Mart C. tesi Saat 20:00 Yemek ve sonrasında eğlence
16 mart pazar Saat 8:30 Kalkış ve kahvaltı
16 mart pazar Saat 9:00 Karşıya geçiş ve karşı tarafın gezisi
16 mart pazar Saat 13:30 Merkeze dönüş ve öğlen yemeği
16 mart pazar Saat 14:00 Toplu Kortej geçişi
16 mart pazar Saat 15:00 Dönüş
Asım’ın nesli... diyordum ya... nesilmiş gerçek:
İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek.
Şuheda gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rukü olmasa, dünyaya eğilmez başlar,
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Ne büyüksün ki, kanın kurtarıyor Tevhid’i...
Bedr’in aslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmeyecek makber’i kimler kazsın?
“Gömelim gel seni tarihe”desem, sığmazsın.
_________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
En son HalilRR tarafından 24.02.2008 - 07:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 21, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA
Tarih: 15.02.2008 - 17:32 Mesaj konusu:
gidenlerin arkasından su dökeceğim abi benzin parası yok o kadar yol için hem motorum hakkını vermez o kadar yola _________________ SONUNDA DİNECEKSE FIRTINA, OLSUN; YİNE DE SEVMİYORUM SENSİZLİĞİ...
Malesef iş falan derken yoğun bi dönem var şu sıra, gelebilmeyi çok isterdim bayrağımızı oluşturan şehitlerimizi yine ziyaret etmek çok isterdim fakat
Gidemesemde dualar her yere ulaşır, ruhlarına en azından bir fatiha okuyalım, bu dünyadan göçüp gidenlerin tek ihtiyaçları, bizden tek bekledikleri budur arkadaşlar. Allah kabul etsin... _________________ [IMG][/IMG]
Tarih: 15.02.2008 - 18:20 Mesaj konusu:
HalilRR, kardeş buyrun gelin herkesi bekleris konaklama içinse yardımcı olmak isterm md arkadaslarımıza bosu bosuna otellere para vermeynn elimizden gelen misafirperverliği seve sve göstericez inşallah hayırlısıyla _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6708 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.02.2008 - 19:17 Mesaj konusu:
Altıda Sıfır heee. Ne kadar üzücü.
Ben tek başımada gidecek olsam gideceğim,
Bu vatan için kurşuna karşı koşanlar için gideceğim,
Motoruma binip türk bayrağımı dalganlandırmaya gideceğim. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, cok güzel halil kardeşim sesginn, senide alkışlamak gerekiyor misafir perverligin icin _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 489 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 15.02.2008 - 19:23 Mesaj konusu:
abi biz istanbul md olarak geçen sene bu etkinliği md ailesine uygun olarak çok güzel bir şekilde yerine getirmiştik. bu senede herhalde ist md organizatörleri bir program yaparlarsa her türlü varım. sevgiler.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 15.02.2008 - 19:26 Mesaj konusu:
HalilRR, Bence katılmayı düşünen İzmir MD daha görmemiştir bu topiciği,çok güzel bir etkinlik olacağına eminim ,şş geçerken benide alsanıza İstabul'dan _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 15.02.2008 - 19:28 Mesaj konusu:
HalilRR, işte budur dostum motordelilerine yakışan budur,bu şekilde topluma bizim içi boş bir grup olmadığı fırsatı yaratılmış
hayır altıda sıfır değil,yedide bir ben varım dostum kuvvetle muhtemel15 mart cumartesi olur fakat yinede bakarız ben geliyorum Allah nasip ederse
Alıntı:
Ben tek başımada gidecek olsam gideceğim,
Bu vatan için kurşuna karşı koşanlar için gideceğim,
Motoruma binip türk bayrağımı dalganlandırmaya gideceğim
bende yanında olacağım dostum,bizim için şehit olanların yolunda _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 15.02.2008 - 19:28 Mesaj konusu:
Ah be çok isterdim hep beraber bir yarımada gezisi ama takvime baktım o tarihteki çalışma saatlerim uymuyor
Ama ben Türk'üm diyen, atalarına saygısı olan herkesin mutlaka gidip görmesini, o maneviyatı o hazzı yaşamasını isterim... _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17Sonraki
1. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız