Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arabanın motoru skıştırması...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arabanın motoru skıştırması...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 15.01.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 15.01.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne bileyim yaaaa . hiç bir insanın bilerek ve kasten böyle bişey yapacağına ihtmal veremiyorum ama .araba önceden bi sola cıkam eğilimi gösteriyo ve vazgeciyo.orda motorsikletci biraz daha uyanık olsa onunda sollama girişimi yapacağını tahmin eder. ama araba ayna bakmadan cıkıyo bu cok büyük hata .adamı öldürebilirdide. Allah hepimiz korusun arkadaşlar
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Tuyra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_16, nasıl yok? Beyaz arabayı görmedin mi tam önünde..
Sanırım olay kasti değil. Bu arada araç sürücüsünden çok yorumlarda küfür edenleri kınıyorum. Tır sürücüsü olsam ve onlar önüme çıksa ezer geçerim acımam valla.
Başa dön
Tuyra Çevrimdışı Tuyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tuyra, adam bilerek yapmamış olabilir ama bunun gibileri çok arkadaşlar onun için küfür ediyolar.bak sen ile ezerim geçerim diyosun.neolcak bu motorcuların hali Ağlıyorum
...::ÇIKMIYALIMMI TRAFİĞE,İKİ TEKERİZ DİYE::...
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcerdi
Üye
Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi söför bilerek yapıyo otomobil hatalı
Başa dön
motorcerdi Çevrimdışı motorcerdi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 15.01.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baksana adam ya aynaya bakmadı yada bılerek sıkıstırdı ama yazık olmus motorcuya

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcerdi, vukuat, herkes farklı görüşte OK
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 16.01.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öndeki arabaya sollamaya kalkması için daha mesafe var başka bir sebebten çıkmıştır neyse sonuçta dikkatsizlik umarım arkadaş fazla bir şey olmamıştır
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 19.01.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f, selam kardeş kusura bakma mesajını yeni gördüm şu an ovacık ama her an başka projelere olabilir Üzgünüm ,sen nerdesin?
Başa dön
goldminermechanic Çevrimdışı goldminermechanic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 19.01.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MadheartH demiş ki:
ya yanlış mı farkettim bilmiyorum fakat gordugum kadarıyla onundeki arabayı gecmek icin falan sola kırdıgı yok cunku ondeki arabayla baya mesafesi var sanırım bilerek yaptı.. Ne kadar motorda da hata olsa yazık yani insan canı bu sonucta sollanmayan yerde sollamaya kalktı diye mosiklet süren birisi boyle acımasızca sıkıştırılmaz...
ŞEREFSİZlikten başka bişi değil bu !

yanlış görmedin 21 sn bakarsanız kasti yaptığını anlarsınız önündeki arabayla bayağı bir fark var Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Tuyra, Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 20.01.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi resmen sıkıştırıyorr Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Üye
Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu herifi öyle bi döveceksin bundan sonraki arbası ömrü boyunca tekerlekli sandalye olcak
Başa dön
hayal12buysa Çevrimdışı hayal12buysa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
he-man
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.02.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valeo demiş ki:
ne bileyim yaaaa . hiç bir insanın bilerek ve kasten böyle bişey yapacağına ihtmal veremiyorum ama ....

Çekemeyenler yapıyor.
Benzer bi olay Üsküdar sahil yolunda benim başıma geldi
İki motor gidiyorduk önce arkamdan gelen arkadaşı kaldırıma doğru sıkıştırdı sonra benim yanıma gelip aynı şeyi bana yaptı ben kaçtıkça üstüme geldi sonunda durmak zorunda kaldım.
Kazayla sonuçlanmadı ama sürücünün amacı oydu veya racing makinaya biniyoruz diye çekemediğinden yeri öptürmek istedi olabilir tabiki ilerde yakalıyınca biz onu birazcık öptük polis gelincede arabaya atlayıp kaçtı yani böyle kansızlar olabiliyor
Başa dön
he-man Çevrimdışı he-man Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zafer80
Üye
Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tuyra demiş ki:
mehmet_16, nasıl yok? Beyaz arabayı görmedin mi tam önünde..
Sanırım olay kasti değil. Bu arada araç sürücüsünden çok yorumlarda küfür edenleri kınıyorum. Tır sürücüsü olsam ve onlar önüme çıksa ezer geçerim acımam valla.

yorumunu esefle kınıyorum İstemiyorum çok yazık Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

arkadaşlar videoyu tekrar izleyin motorcuda enufak bi kabahat yok ,ilk olarak yol çift yönlü yani gidiş geliş daha önce sollama yapacakken ve şeritler sollama yapılabilir
işaretini veriyorken sollamaya niyetleniyor ve atağa geçtiği anda seritler bu kez sollamak yasaktır işaretini veriyor ve motorcu şeritlere uyuyorr yani vazgeçiyor daha sonra sollamaya yeltendiğinde ise --şeritlere dikkat,sollama yapılabilir--arabanın gazabına uğruyor 8 de 8 kusur araba sürücüsünde.....
Başa dön
zafer80 Çevrimdışı zafer80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara-kayseri

MesajTarih: 15.02.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah kamyonun biri bigün onu da aynı şekilde sıkıştırırda ne yaptığını anlar o zaman Öfkeliyim
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal