Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2069 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 15.01.2008 - 21:18 Mesaj konusu:
ne bileyim yaaaa . hiç bir insanın bilerek ve kasten böyle bişey yapacağına ihtmal veremiyorum ama .araba önceden bi sola cıkam eğilimi gösteriyo ve vazgeciyo.orda motorsikletci biraz daha uyanık olsa onunda sollama girişimi yapacağını tahmin eder. ama araba ayna bakmadan cıkıyo bu cok büyük hata .adamı öldürebilirdide. Allah hepimiz korusun arkadaşlar _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
mehmet_16, nasıl yok? Beyaz arabayı görmedin mi tam önünde..
Sanırım olay kasti değil. Bu arada araç sürücüsünden çok yorumlarda küfür edenleri kınıyorum. Tır sürücüsü olsam ve onlar önüme çıksa ezer geçerim acımam valla.
Tarih: 15.01.2008 - 22:02 Mesaj konusu:
Tuyra, adam bilerek yapmamış olabilir ama bunun gibileri çok arkadaşlar onun için küfür ediyolar.bak sen ile ezerim geçerim diyosun.neolcak bu motorcuların hali
...::ÇIKMIYALIMMI TRAFİĞE,İKİ TEKERİZ DİYE::... _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 711 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 15.01.2008 - 22:19 Mesaj konusu:
baksana adam ya aynaya bakmadı yada bılerek sıkıstırdı ama yazık olmus motorcuya _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
öndeki arabaya sollamaya kalkması için daha mesafe var başka bir sebebten çıkmıştır neyse sonuçta dikkatsizlik umarım arkadaş fazla bir şey olmamıştır _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
ya yanlış mı farkettim bilmiyorum fakat gordugum kadarıyla onundeki arabayı gecmek icin falan sola kırdıgı yok cunku ondeki arabayla baya mesafesi var sanırım bilerek yaptı.. Ne kadar motorda da hata olsa yazık yani insan canı bu sonucta sollanmayan yerde sollamaya kalktı diye mosiklet süren birisi boyle acımasızca sıkıştırılmaz...
ŞEREFSİZlikten başka bişi değil bu !
yanlış görmedin 21 sn bakarsanız kasti yaptığını anlarsınız önündeki arabayla bayağı bir fark var
Tarih: 15.02.2008 - 18:56 Mesaj konusu:
Valeo demiş ki:
ne bileyim yaaaa . hiç bir insanın bilerek ve kasten böyle bişey yapacağına ihtmal veremiyorum ama ....
Çekemeyenler yapıyor.
Benzer bi olay Üsküdar sahil yolunda benim başıma geldi
İki motor gidiyorduk önce arkamdan gelen arkadaşı kaldırıma doğru sıkıştırdı sonra benim yanıma gelip aynı şeyi bana yaptı ben kaçtıkça üstüme geldi sonunda durmak zorunda kaldım.
Kazayla sonuçlanmadı ama sürücünün amacı oydu veya racing makinaya biniyoruz diye çekemediğinden yeri öptürmek istedi olabilir tabiki ilerde yakalıyınca biz onu birazcık öptük polis gelincede arabaya atlayıp kaçtı yani böyle kansızlar olabiliyor
mehmet_16, nasıl yok? Beyaz arabayı görmedin mi tam önünde..
Sanırım olay kasti değil. Bu arada araç sürücüsünden çok yorumlarda küfür edenleri kınıyorum. Tır sürücüsü olsam ve onlar önüme çıksa ezer geçerim acımam valla.
yorumunu esefle kınıyorum çok yazık
arkadaşlar videoyu tekrar izleyin motorcuda enufak bi kabahat yok ,ilk olarak yol çift yönlü yani gidiş geliş daha önce sollama yapacakken ve şeritler sollama yapılabilir
işaretini veriyorken sollamaya niyetleniyor ve atağa geçtiği anda seritler bu kez sollamak yasaktır işaretini veriyor ve motorcu şeritlere uyuyorr yani vazgeçiyor daha sonra sollamaya yeltendiğinde ise --şeritlere dikkat,sollama yapılabilir--arabanın gazabına uğruyor 8 de 8 kusur araba sürücüsünde.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız