Tarih: 13.03.2005 - 19:30 Mesaj konusu:
arkadaşım hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullan (sırtında paralansın diycem de böyle bi ortamda yanlış anlaşılır galiba :oops: ) _________________
krik kardesim Ankara Moto-art tan aldım bulbulderesi cad. Yamaha bayii bu montun ithalatcısı da istanbulda hatta maillestim ve 190 euro oldugunu yazdılar sıkı bi pazarlıkla moto arttan 290 ytl ye aldım bide Grex kask aldım 30 yetl yede korumalı deri eldiven 50 milyona axo bellik ve 100 milyonada oynar mafsallı dizlik aldım hatta dunde avatarda gordugunuz fz6 yı aldım Allah'ım cok mutluyum insallah herkeze nasip olur istedigi motor bu duyguyu yasar arkadaslar www.motoart.com.tr Ankaradaki bayiinin adresi istanbuldaki bayinin ismi su an aklıma gelmiyor ilerde ben sana yzarım .
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 15.03.2005 - 12:33 Mesaj konusu:
iyi günlerde kullan....
Kısaltmış internet yazışmalarını bende yapsam da zaman zaman, en azından başlık açarken "mont alcam" biraz özensiz duruyor. "Mont alacağım" yazmak o kadar zor mu acaba?? :!: _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız