Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya Gezim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya Gezim

Konya Gezim
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 14.02.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GunTurk, Bir fırtına koptu kaltım gittim abim Bravo

Ömer Bozkurt, Öğle diyorlar ama sebebini bilmiyorum Dil çıkarıyorum
Allah razı olsun abi pastamız eksik kalsın Gülümsüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 14.02.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelmiş paylasım ıcın tessekkurler

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 15.02.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, pasta canavarııı Çoook seviyorum Dil çıkarıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuvvetli dostluklar kazanılmış Alkışlıyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 15.02.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Evet ben pasta tutkunu Çok gülüyorum

acun0, Çok haklısın Bravo

fulon, Sana katılıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.02.2008 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, yakında sen pasta canavarı değil göbekli canavar olucaksın boşuna uğraşma bana rakip olamazsın Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Aim gerçekten olamazmıyım Çok gülüyorum
Başa dön
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 15.02.2008 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RIDVAN kardeşim cok degerli bi insansın yaşıyın cok kücük olmasına ragmen oturaklılıgın saygın samimiyetin konuşmaların yaşından daha olgun oldugunu gösteriyor başka bi iş ve başkası icin geldiniz ama tesadüf tanıştık yinede bi kusurumuz olduysa telafi ederiz askere gitmeden önce tekrar görüşürüz İNŞALLAH Çoook seviyorum TAMER kardeşimiz arabacı Dil çıkarıyorum sende cok iyi bi insansın tekrar beklerim ALLAH a emanet olun herzaman konya da bi abiniz var SAKIN UNUTMAYINN Çoook seviyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.02.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU demiş ki:
tamero, Aim gerçekten olamazmıyım Çok gülüyorum

tabiki olamazsınn değil konya ya , kenya ya gitsen yetişemessin bana ancak ben kendimi frenlersem o zaman olabilir Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Abi bu yazdıkların bana verebileceğin en iyi hediyedir.Çok teşekkür ederim.

Mütavazilik yapmayacağım beni tanıyanlar bunları hep söylerler
bu yaşta böylesi değerli insanlardan böyle güzel sözler beni daha da yüceltiyor...

Asıl benim bir kusurum olduysa affola
Başa dön
42pa695
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 16.02.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende konyalıuyıım konya md deyim ama toplantıya bir kere gittim ve böle bi sıcaklık görmedim bi dahada gitmedim ama hepsi çok ii insanlar özllikle halit abi çok ii biri konyalılar bu kadar ağırlamada olsun yaa
Başa dön
42pa695 Çevrimdışı 42pa695 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.02.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum

Son Mesajdan 9 saat 50 dakika sonra eklendi:

Ömer abi yine büroda benim nickim açık kalmış onunla yazdın herhalde,ben bu yorum yazıldığı saatlerde uyuyordum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 9 saat 51 dakika sonra eklendi:

42pa695,
Alıntı:

böle bi sıcaklık görmedim bi dahada gitmedim

Kardeş bizim her toplantılarımız sıcak geçer.O senin soğukluğundan kaynaklanıyor olmasın Dil çıkarıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.02.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, sen buraya bi daha gelince hatırlatta öcümü alıyım senden omzum mosmor oldu Ağlıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Gülümsüyorum
piranha, Tamam bir daha gelince diğerinide morartırım Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 9, 10, 11  Sonraki
7. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal