Tarih: 14.02.2008 - 18:54 Mesaj konusu:
GunTurk, Bir fırtına koptu kaltım gittim abim
Ömer Bozkurt, Öğle diyorlar ama sebebini bilmiyorum
Allah razı olsun abi pastamız eksik kalsın _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
_________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Tarih: 15.02.2008 - 16:42 Mesaj konusu:
Hayabusa, Evet ben pasta tutkunu
acun0, Çok haklısın
fulon, Sana katılıyorum _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Tarih: 15.02.2008 - 18:11 Mesaj konusu:
tamero, Aim gerçekten olamazmıyım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
RIDVAN kardeşim cok degerli bi insansın yaşıyın cok kücük olmasına ragmen oturaklılıgın saygın samimiyetin konuşmaların yaşından daha olgun oldugunu gösteriyor başka bi iş ve başkası icin geldiniz ama tesadüf tanıştık yinede bi kusurumuz olduysa telafi ederiz askere gitmeden önce tekrar görüşürüz İNŞALLAH TAMER kardeşimiz arabacı sende cok iyi bi insansın tekrar beklerim ALLAH a emanet olun herzaman konya da bi abiniz var SAKIN UNUTMAYINN _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 15.02.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, Abi bu yazdıkların bana verebileceğin en iyi hediyedir.Çok teşekkür ederim.
Mütavazilik yapmayacağım beni tanıyanlar bunları hep söylerler
bu yaşta böylesi değerli insanlardan böyle güzel sözler beni daha da yüceltiyor...
Asıl benim bir kusurum olduysa affola _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
bende konyalıuyıım konya md deyim ama toplantıya bir kere gittim ve böle bi sıcaklık görmedim bi dahada gitmedim ama hepsi çok ii insanlar özllikle halit abi çok ii biri konyalılar bu kadar ağırlamada olsun yaa
HIZ-TUTKUNU, sen buraya bi daha gelince hatırlatta öcümü alıyım senden omzum mosmor oldu _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tarih: 18.02.2008 - 11:47 Mesaj konusu:
Hayabusa, piranha, Tamam bir daha gelince diğerinide morartırım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız