Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Antalya manavgat kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Antalya manavgat kaza

Antalya manavgat kaza
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 16.02.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesın yakınlarına Allah sabır versın dıkkat edıcez baska cale yok
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 16.02.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah sabırlar versin. Diyecek bir şey bulamıyorum bu günlerde o kadar çok kaza haberi okudum ki.
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.02.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm

bayan sürücüler gerçekten bizim için büyük tehlike gerek araçlı gerek araçsız
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 16.02.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH RAHMET EYLESİN çok üzüldüm gerçekten.. tek korkumdur benim motorsiklet kazasında ölmek.... Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 16.02.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzücü bir olay Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum... Üzgünüm
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 16.02.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah cc. rahmet eylesin gerçektende çok kötü bir olay Ağlıyorum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 16.02.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin...
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 16.02.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.02.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin Üzgünüm başımız sagolsun berkan colaklı lımı aceba bilen varmı

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.02.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesın Üzgünüm uzucu bır durum
artık evden hergun cıkarken hıc donmıycekmıs gıbı vedalasmak lazım dıye dusunmekten alamıyorum kendımı Üzgünüm
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.02.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GANI GANI RAHMET ALLAHTANN AILLESINE SABIR .. Üzgünüm
ARKADASLAR BIRAZDA DAHA DIKKATT..
Başa dön
SEAWOLF26 Çevrimdışı SEAWOLF26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR600K7
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM

MesajTarih: 16.02.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 17.02.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz önce serikli murat ustadan duydum ve çok üzüldüm Ağlıyorum

arkadaşımıza ALLAH'tan rahmet diliyorum
ailesine ALLAH sabırlar versin inşallah

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironsedat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.sanki bu aralar ölüm haberlerini çok sık duyar olduk.bi de havalar ısınıp da yollar motor dolunca ne olcak düşünmek bile istemiyorum
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 18.02.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin. Üzgünüm
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal