Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR ile Dünya Turu - Gustavo Cieslar & Elke Pahl

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR ile Dünya Turu - Gustavo Cieslar & Elke Pahl

YBR ile Dünya Turu - Gustavo Cieslar & Elke Pahl
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
thedecline
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.02.2008 - 01:36    Mesaj konusu: YBR ile Dünya Turu - Gustavo Cieslar & Elke Pahl Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce verilmişmi diye forumda aradım ama burada bulamadım;

Konu başlığından anlaşılıyor zaten olay fazla söze gerek yok.
Şuan Polonya'dalar.
Hem konunun güncellenmesi, hem de sayfalarının adreslerinin değişmiş olmasından dolayı (www.re-moto.com)(gerçi eski adres de linlendirilmiş), kendilerinden de izin alarak burada yayınlamak istedim. Birkaç da fotoğraf ekliyorum, sayfaya bakmaya vakitleri olmayanlar için.

Dipnot : Rotalarının Türkiye'den de geçiyor olması ve sadece sponsor-internet bağlantıları sayesinde gezdikleri için bizlerden, motosiklet sevdalılarından gelebilecek en ufak yardım-destek-vb herşeye ihtiyaçları var. Bence siz de bir el atın...

Sayfa zorlanmasın açılırken diye daha fazla footğraf eklemiyorum.

ALINTIDIR
http://www.re-moto.com

Bu yolculuk bir hayalin gerçekleşmesidir. Motosikletle dünya turu. Başlangıçta olanaksız gibi görünen bir macera. Bize anlaşmalı olarak destek olan bir sponsorumuz, birikmiş paramız ve büyük motosikletlerimiz yoktu. Bizi bu yolculuğa çıkartacak olanlar 125 cc lik küçük mtosikletlerimizdi. Bu yolculuk bize bir şey öğretti. Her zaman bir yol vardır. Şu veya bu şekilde o yolu bitirirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------

Motosikletler:

İlk Gece:

Brezilya:

Brezilya:

Hollanda:

Hollanda:

Andora:

Almanya

Polonya:

Başa dön
thedecline Çevrimdışı thedecline Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 17.02.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla süpersin paylaşım için teşekküler R_1 in travel gibi olmus walla helal olsun adamlar güveniyorlar kendilerine bize verseler 125 lik makinayı hocam sen dalgamı geçiyon deriz ama adamlar aşmıs kendilerini teşekkürler

BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI Bravo Göz kırpıyorum GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 17.02.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam gezmiş ağbi helal olsun.. Biz 2 gram kar yağdı İstanbul'a artık 15 gün yatarız..

Pazartesi zaten okullar tatil olacak.. (inşallah) Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 17.02.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla harika ya o yol ne öyle hasta oldum diyecek bişey bulamıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.02.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125cc 600cc herne olursa olsun hangısı olursa olsun önemlı olan ınsanların ıstemesıdir istenılenlerı yapabılmek ıcın cesaret gerekır bazen bence bu arkadaşlarda yeterınce cesaret var Alkışlıyorum Alkışlıyorum

yolları acık olsun ..... Çoook seviyorum
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 17.02.2008 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşalrı tebrik etmek lazım cesaretlerinden dolayı Gülümsüyorum Zannediyorum ki çok eğlenceli 1 dünya turu olmuştur.Acaba bizdemi çıksak Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
motodrag_blk
Üye
Üye

Nereden: balikesir

MesajTarih: 17.02.2008 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yha benm motorda boyle olurmu acaba Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

harbidende waşşşşşşşş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motodrag_blk Çevrimdışı motodrag_blk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 17.02.2008 - 04:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyaklık ya macerada sıınır yok görüldüğü gibi paylaşım işin teşekkürler Bravo
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 17.02.2008 - 04:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Böyle cesur yüreklere üreten beyinlere 2 kere saygı duyuyorum slogan olmalı derim gercekten 'Her zaman Bir Yol Vardır'derdide dermanıda kendilerine belkide yasamlarında ki en büyük seruven olacak arastırmacı oldukları icin bas ederler ama bolca da sorun yasarlar zaten kar+zarar kardestir derler ya aynen o vaziyet 2 kere saygı duydum kask cıkardım !!! thedecline, Paylasım icin tesekkürler konu ile ilgili arastıracaksındır devamında paylasırsan sevinirim saygılar......
Başa dön
neuremencer şimdi Çevrimiçi neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cooll_78
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.02.2008 - 05:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER..

ARKADAŞLARI BENDE TEBRİK EDİYORUM. GÜZEL BİR MACERA OLACAĞI KESİN.
Başa dön
cooll_78 Çevrimdışı cooll_78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 17.02.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum gerçekten helal olsun adama süper paylaşım için teşekkürler Delirdim

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 17.02.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu almanya adlı bı resım var almanyadacekılmıste orası golmu denızmı ya almanyada gerce denız yokta o kadar buyuk bı golde yok bu fotolar yalan olmasın Delirdim

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 17.02.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 17.02.2008 - 14:28    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylenecek tek söz var helal olsun. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 17.02.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süperrrrrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal