Tarih: 17.02.2008 - 00:36 Mesaj konusu: YBR ile Dünya Turu - Gustavo Cieslar & Elke Pahl
Daha önce verilmişmi diye forumda aradım ama burada bulamadım;
Konu başlığından anlaşılıyor zaten olay fazla söze gerek yok.
Şuan Polonya'dalar.
Hem konunun güncellenmesi, hem de sayfalarının adreslerinin değişmiş olmasından dolayı (www.re-moto.com)(gerçi eski adres de linlendirilmiş), kendilerinden de izin alarak burada yayınlamak istedim. Birkaç da fotoğraf ekliyorum, sayfaya bakmaya vakitleri olmayanlar için.
Dipnot : Rotalarının Türkiye'den de geçiyor olması ve sadece sponsor-internet bağlantıları sayesinde gezdikleri için bizlerden, motosiklet sevdalılarından gelebilecek en ufak yardım-destek-vb herşeye ihtiyaçları var. Bence siz de bir el atın...
Sayfa zorlanmasın açılırken diye daha fazla footğraf eklemiyorum.
Bu yolculuk bir hayalin gerçekleşmesidir. Motosikletle dünya turu. Başlangıçta olanaksız gibi görünen bir macera. Bize anlaşmalı olarak destek olan bir sponsorumuz, birikmiş paramız ve büyük motosikletlerimiz yoktu. Bizi bu yolculuğa çıkartacak olanlar 125 cc lik küçük mtosikletlerimizdi. Bu yolculuk bize bir şey öğretti. Her zaman bir yol vardır. Şu veya bu şekilde o yolu bitirirsiniz.
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 17.02.2008 - 00:42 Mesaj konusu:
walla süpersin paylaşım için teşekküler R_1 in travel gibi olmus walla helal olsun adamlar güveniyorlar kendilerine bize verseler 125 lik makinayı hocam sen dalgamı geçiyon deriz ama adamlar aşmıs kendilerini teşekkürler _________________ way of LİFE / german autobahn
125cc 600cc herne olursa olsun hangısı olursa olsun önemlı olan ınsanların ıstemesıdir istenılenlerı yapabılmek ıcın cesaret gerekır bazen bence bu arkadaşlarda yeterınce cesaret var
yolları acık olsun ..... _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Tarih: 17.02.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
Arkadaşalrı tebrik etmek lazım cesaretlerinden dolayı Zannediyorum ki çok eğlenceli 1 dünya turu olmuştur.Acaba bizdemi çıksak _________________ Adımız çıkmış 9a inmez 8e ´´´
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 17.02.2008 - 03:37 Mesaj konusu:
manyaklık ya macerada sıınır yok görüldüğü gibi paylaşım işin teşekkürler _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Tarih: 17.02.2008 - 03:55 Mesaj konusu:
Böyle cesur yüreklere üreten beyinlere 2 kere saygı duyuyorum slogan olmalı derim gercekten 'Her zaman Bir Yol Vardır'derdide dermanıda kendilerine belkide yasamlarında ki en büyük seruven olacak arastırmacı oldukları icin bas ederler ama bolca da sorun yasarlar zaten kar+zarar kardestir derler ya aynen o vaziyet 2 kere saygı duydum kask cıkardım !!! thedecline, Paylasım icin tesekkürler konu ile ilgili arastıracaksındır devamında paylasırsan sevinirim saygılar......
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 17.02.2008 - 10:57 Mesaj konusu:
gerçekten helal olsun adama süper paylaşım için teşekkürler _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 724 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 17.02.2008 - 11:31 Mesaj konusu:
bu almanya adlı bı resım var almanyadacekılmıste orası golmu denızmı ya almanyada gerce denız yokta o kadar buyuk bı golde yok bu fotolar yalan olmasın _________________ sabırlı olmak bir erdemdir
Tarih: 17.02.2008 - 13:28 Mesaj konusu: slm
söylenecek tek söz var helal olsun. _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız