Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 23.01.2008 / Brothers Cafe Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 23.01.2008 / Brothers Cafe Fotoları

Ankara MD / 23.01.2008 / Brothers Cafe Fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 09.02.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlarıma sonuna kadar hak veriyorum. Alkışlıyorum ,Gerçi bu olumsuzluklar yaşanmasa www.motorsitesi.com belkide olmayacaktı.kısacası bundan böyle kendi yerimizdeyiz.adam olan herkesi bekleriz.

tüm dostlara selam.allah herkesin yolunu açık etsin.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 10.02.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu site sayesinde tanıştık, buluştuk,kaynaştık,abi,abla,kardeş olduk Bravo

sevincimizi hüznümüzü burda paylaşıp mutlu olmak mutluluğumuza mutluluk dostluğumuza dostluk katmak istedik

ama kimse bizim mutlu olmamızı istemedi çekemedi dikkat ettiyseniz ankara MD hiç bi tartışma başlatmamıştır kimsenin doğru bildiğine yanlış dememiştir kendi çapında eğlenmiş ve her seferindede dahada güzelleşmiştir
ama nedense burda hep mutluluğumuza gölge düşürdüler kimsede dur demedi bizle uğraşmaya çalışanlar bizim yaptıklarımızın kötü olduğunu söyleyenler bizden daha kötü şeyler yaptılar bizi ilgilendirmez dedik

ve işin garip tarafı hiç bişeye faydası olmayan MD nin etkinliklerine katılmayan forumlarda gercekten paylaşım sunmayan sadece vakit geçirmek için MD ye girenler bizleri eleştirdi keyfimizi bozdu tatsızlık çıkardı ama gene kimse bişey demedi

başka bi çatı altında toplandık aynı etkinliklerimizin orda devam etmesine rağmen gene MD ye olan sevgimiz eksilmedi içimizde art niyet olmadan paylaşmaya devam ettik ama sonuç ne oldu gene biz kötü olduk biz huzursuz olduk cahil olduk barbar olduk

bizimde haksız olduğumuz taraflar vardır insanız hatasız olmayız ama biz hata yapıyosak yada eleştirilecek bi iş yapıyosak bunu bana uygun bi dille söyleyeceksinizki bizde gücenmeden tartışmadan konusalım halledelim ama bunların hiç biri olmadı dinden çıkarıldık, terbiyesiz olduk, kötü örnek olduk olduk oğlu olduk

bu saatten sonrada değişen bişey olmaz böyle gelmiş böyle gider
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 17.02.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böle bi karmaşanın olacağı belliydi kim olduğu ne olduğu bilinmeyen üyeler garip yorumlar yapmaya devam ediyor halen...
Ankara grubu da sanırım artık burda olmak istemiyor...
düşüncelerine saygı duymak gerek..
benide md den uzaklaştıran nedenler bunlardı.... Beğenmedim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 17.02.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gece olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 17.02.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79,paylaşımın için teşekkürler Bravo
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 17.02.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gece geçirmişsiniz
ankara md Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: balikesir

MesajTarih: 17.02.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
motodrag_blk Çevrimdışı motodrag_blk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.02.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok güzel bir gündü bende tüm neşemle toplantıya katıldım ve gece boyunca neşem hiç eksik olmadı böyle bir gurup olurda neşe bitermi herşey çok güzeldi katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.. Alkışlıyorum Bravo
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara + istanbul

MesajTarih: 21.02.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya kac bulusma kacırdım allah bilir.

Bundan sonra bulusma olmadımı ya onudamı kacırdım yoksa ?
scorpx Çevrimdışı scorpx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereksiz kasmisiniz kendinizi arkadaslar kimin ne oldugunu anlatmaya gerek yok rahat olun gaz acin Bravo
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 24.02.2008 - 04:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok samimi ve sıcak bir toplantı olmus,yakısanı yapmıssınız baskent devamını bekleriz Bravo
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum rock forewer
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal