Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tekteker arif tepetaklak olmuş :S

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tekteker arif tepetaklak olmuş :S

tekteker arif tepetaklak olmuş :S
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 17.02.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, evet orası karain havaalanı

1100 xx'de adil abinin motoruydu

oradaydık ve çok gırgır olmuşru
sene 2000

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 17.02.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baya eski bi video bu.hatta televizyon kameralarının önünde oluyor olay.paylaşım için teşekkürler.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

zaten video da televizyon haberiymiş Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 17.02.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hata yapmak bizlere mahsus başarıları böyle ufak tefek hataları kapatacak kadar büyük Alkışlıyorum
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 17.02.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için Sağol...Düşe kalka abi bu iş böyle

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 18.02.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey insanlar için Bravo
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 18.02.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım içi teşk Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SubvolveN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek teker Arif ve gurubu Kastamonuya gelmişti bende o zman ufağım anlamıyorum birşeyden demiştim ne motoru abi bu Tekteker Arif te pancar motoru demişti tabi jeton aradan zaman geçince düştü paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
SubvolveN Çevrimdışı SubvolveN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar olur canım Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstaddır ustadır işinin piridir ama iyi bir örnek değildir kendisi..

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.02.2008 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okadar olur arif abi ankara da bi gösterisinde cok kötö düşmüştü cok korkuttu ozaman ama şükür fazla bişey olmadı bu kadar zor işlerde bu tür düşmeler normal ALLAH yardımcısı olsun cok zor ve tehlikeli işler yapıyyor

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 22.02.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olacak ara sırada düşsün...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.02.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ciK bu düşüşünle gözumden duştun arıf abi GülümsüyorumGülümsüyorum

oluuur oluuur iki teker ustunde herşey oluR Göz kırpıyorum tektekerın medarı ıftarısın arıf abı ... Çoook seviyorum Bravo
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.02.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kask mask yok allahtan motor kafasına düşmedi Beğenmedim
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 22.02.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, kardeş iyi hoşta topiğin adı biraz rencide edici olmamışmı,arif abi değerli bir ve sevilen bir insan bunun yerine (tektekerarif kaza geçirmiş veya stoppi yaparken düşmüş desen daha uygun olurdu)değilmi yinede paylaşım için teşekkürler... Alkışlıyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 22.02.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce verilmişti.

Başarıya böyle ufak kazalar geçirmeden varmak imkansızdır Bravo

Bu ufak kazaları yapmış olup, onun kadar iyi bir pilot olmayı istemeyen yoktur eminim Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal