Tarih: 17.02.2008 - 17:49 Mesaj konusu:
zzzzzz, evet orası karain havaalanı
1100 xx'de adil abinin motoruydu
oradaydık ve çok gırgır olmuşru
sene 2000 _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
hata yapmak bizlere mahsus başarıları böyle ufak tefek hataları kapatacak kadar büyük _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Tek teker Arif ve gurubu Kastamonuya gelmişti bende o zman ufağım anlamıyorum birşeyden demiştim ne motoru abi bu Tekteker Arif te pancar motoru demişti tabi jeton aradan zaman geçince düştü paylaşım için teşekkürler
okadar olur arif abi ankara da bi gösterisinde cok kötö düşmüştü cok korkuttu ozaman ama şükür fazla bişey olmadı bu kadar zor işlerde bu tür düşmeler normal ALLAH yardımcısı olsun cok zor ve tehlikeli işler yapıyyor _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 22.02.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
Kask mask yok allahtan motor kafasına düşmedi _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
zzzzzz, kardeş iyi hoşta topiğin adı biraz rencide edici olmamışmı,arif abi değerli bir ve sevilen bir insan bunun yerine (tektekerarif kaza geçirmiş veya stoppi yaparken düşmüş desen daha uygun olurdu)değilmi yinede paylaşım için teşekkürler... _________________ Ağacımdan yaprak düşürenin ormanını yakarım...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.02.2008 - 15:37 Mesaj konusu:
Daha önce verilmişti.
Başarıya böyle ufak kazalar geçirmeden varmak imkansızdır
Bu ufak kazaları yapmış olup, onun kadar iyi bir pilot olmayı istemeyen yoktur eminim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız