Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi'nin 35 Milyon Euro Vergi Borcu Çıktı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi'nin 35 Milyon Euro Vergi Borcu Çıktı

Rossi'nin 35 Milyon Euro Vergi Borcu Çıktı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 14.02.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Rossi'nin 35 Milyon Euro Vergi Borcu Çıktı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MotoGP'nin şampiyon İtalyan pilotu Valentino Rossi, ikametgahını İngiltere'de göstermesinin bedelini ağır ödedi.

Önceki gün İtalyan Vergi Dairesi yetkilileriyle yapılan görüşmede Valentino Rossi'nin 2001-2006 arası vergi borcunun 35 milyon Euro olarak tespit edildiği bildirildi. Rossi'nin, bu parayı taksitler halinde ve önümüzdeki 1,5 yıl boyunca aylık yaklaşık 2 milyon Euro düşecek şekilde ödeyeceği açıklandı.

nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.02.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enselemişler...Ödetiyorlar...
Bizde dünya vergi borcu olan kravatlıların sırtını sıvazlarlar...
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.02.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anca binmis cebe calısmıs desene gerisi de taksit taksit öderiz olmus İtalyan lar da yapısal olarak bizlere benzer zaten,özellikle hırsızlıkta bası cekerler Gülümsüyorum
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 15.02.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha firması ödesin ne var bunda Dil çıkarıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.02.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yamaha firması ödesin ne var bunda

aynen katılıyorum Çok gülüyorum koca rossi cebindenmi vercek Çok gülüyorum Çok gülüyorum
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 16.02.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi'nin yıllık kazancı 28 milyon euro zaten, tüm gelirleriyle....koymaz yani ona 35 milyon euro toplam borç falan....onun için asıl tehlike Kenan Sofuoğlu Çok gülüyorum .....Kenan 1-2 yıl Süper Bıke'ta fırtınalar estirir, en geç 2010 da Moto Gp de pisti dar eder Rossi'ye Çok gülüyorum ......Rossi'nin parayla bi derdi olmaz bu saatten sonra nasılsa, düşüncekse Kenan'ı düşünsün Gülümsüyorum
GSXR600K7
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM

MesajTarih: 16.02.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay Rossi efendi vayy Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 18.02.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi bu Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi kederden meyhanede içiyordur şimdi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi'nin umrunda bile oldugunu zannetmiyorum Gülümsüyorum
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 29.02.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuhhh be ne para... İstemiyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.02.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee herkezin ikinci bi yüzü vardır
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal